Revolution UO

Hiding ve Stealth Skilleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

miroglu

• Ziyaretçi
Hiding ve Stealth Skilleri
« : 07 Nisan 2008, 18:37:55 »
arkadaslar, bu skilleri kasmayı denedim ama bir turlu skill gelmedi, bu skiller kullanımda degil mi? ya da kullanımdaysa nasıl kasabilirim? Yardımlarınız icin simdiden tesekkur ederim..

Barbaros

• Ziyaretçi
Ynt: Hiding ve Stealth Skilleri
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2008, 18:42:45 »
Hatırladığım kadarıyla hiding use skill  hiding ile kasılabiliyor.

miroglu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2008, 18:51:37 »
eft normalde o sekilde kasılıyor fakat serverda bunu yapmama ragmen (5dk) herhangi bir skill gelmedii.. acaba serverda mı kapalı_?

Çevrimdışı Salian

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 215
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2008, 19:38:02 »
5 dakka yeterli bir süre değil birader biraz daha kas saten önce hid kasıoyrsun sonra stealth
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying W i s h]Salian Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni;
Desenize Carmen Electra Hepimizden Medeni

miroglu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 13 Nisan 2008, 15:37:05 »
sayın moderatorler, hiding  skill i kasıorum yaklasık bir haftadır ve inanılmaz bir sekilde cok zor ph geliorr.. bu sorunu geciorum.. su anda 77 lik bir hiding skiline ulastım.. fakat hala binek uzerinde hiding olamıyacagımı soyluyor.. umarım bu sorun 100 hding skill ine ulastıgımda da yasanmazz.. Bu konu ile ilgiili bir acıklama yaparsanız cok sevinirim.. ve stealth skill inin baslangıc seviyesi icin kac hiding skill i gerekli_? yardımlarınızı bekliorum..

Çevrimdışı Lisa DRN

• Kıdemli Üye
  • 2485
    • Marine Elektronik
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 13 Nisan 2008, 22:37:21 »
sayın moderatorler, hiding  skill i kasıorum yaklasık bir haftadır ve inanılmaz bir sekilde cok zor ph geliorr.. bu sorunu geciorum.. su anda 77 lik bir hiding skiline ulastım.. fakat hala binek uzerinde hiding olamıyacagımı soyluyor.. umarım bu sorun 100 hding skill ine ulastıgımda da yasanmazz.. Bu konu ile ilgiili bir acıklama yaparsanız cok sevinirim.. ve stealth skill inin baslangıc seviyesi icin kac hiding skill i gerekli_? yardımlarınızı bekliorum..

77 hiding' te de, 100 hiding' te de binek üzerinde hiding yeteneğinizi kullanamazsınız. 

Çevrimdışı Salian

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 215
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2008, 02:41:10 »
stealth olabilmen için 80.0 hiding skiline ihtiyacın var.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii

miroglu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 14 Nisan 2008, 18:50:34 »
Sayın Moderator Lisa;

Nasıl oluyor da hiding skill i 100 lememe ragmen binek uzerinde hidign skill ini kullanamıyorum anlamıyorum? bir SW icin ki bunu bir cok severda oynamısımdır, stealth ve hiding skill ini GM leyip, action sırasında buyuden kacmak icin kullandıgım yegane skillerden birileridir yani.. We siz bana gelmis 100 lesem de binek uzerinde bu skill i kullanmazsın diyorsunuz_? bende bunu anlamıyorum.. nasıl kullanamam ya, butun serverlarda kullanabildigim bir skill i, bu serverda kullanmamam ve 1 hafta bunu kasmama ragmen simdi gelmis bu skill i kullanamadıgımı soyluyorsunuz, bu bence cok komik bir durum.. Ve ayrıca ph gelisinin de ne kadar yavas oldugunu bildiginiizi umid ediyorum.. bununla ilgili de bir duzeltme yapmanızı da rica ediyorum..

Çevrimdışı Lisa DRN

• Kıdemli Üye
  • 2485
    • Marine Elektronik
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 15 Nisan 2008, 01:10:01 »
Biz moderatörler olarak forumdaki düzenden sorumluyuz. Ve oyun içi yetkimiz yoktur.(oyuna karışamıyoruz) Ancak, sizin bilgi edinmeniz açısından azda olsa yardımcı olabilmeye çalıştım.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2008, 01:10:16 Gönderen: Lisa DRN »

Çevrimdışı Salian Cuiviene

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 31
« Yanıtla #9 : 15 Nisan 2008, 01:34:12 »
Sayın Moderator Lisa;

Nasıl oluyor da hiding skill i 100 lememe ragmen binek uzerinde hidign skill ini kullanamıyorum anlamıyorum? bir SW icin ki bunu bir cok severda oynamısımdır, stealth ve hiding skill ini GM leyip, action sırasında buyuden kacmak icin kullandıgım yegane skillerden birileridir yani.. We siz bana gelmis 100 lesem de binek uzerinde bu skill i kullanmazsın diyorsunuz_? bende bunu anlamıyorum.. nasıl kullanamam ya, butun serverlarda kullanabildigim bir skill i, bu serverda kullanmamam ve 1 hafta bunu kasmama ragmen simdi gelmis bu skill i kullanamadıgımı soyluyorsunuz, bu bence cok komik bir durum.. Ve ayrıca ph gelisinin de ne kadar yavas oldugunu bildiginiizi umid ediyorum.. bununla ilgili de bir duzeltme yapmanızı da rica ediyorum..

Arkadaşım daha önce oynadığın serverların hepsi pvp serverıymış belli şimdi bir role play serverındasın ve burada sistemler mümkün olduğunca OSI ye tabanlı yani mantıken düşünürsen sen altında kocaman bir at varken gizlenemezsin kendin ancak gizlenebilirsin hid bir combat skili değil dir bunu act da kullanamazsın öğrenmen gereken çok şey var bir de bunun ilk başta buraya yazsaydın muhakak ki sana cevap gelcekti ve boşa zaman harcamayıcaktın gizlenme skilli bir savaşcının değil bir hırsız yada bir dilencin olabilir yada bir kapı kırıcının artık sen düşün .

Diger skillerde de sıkıntın varsa bilgimiz doğrultusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii

miroglu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 15 Nisan 2008, 11:21:19 »
Moderator Lisa;
Peki bununla ilgili, oyunda degisiklik yapılması gibi bir istegi kimle konusablirim_? ya da konusmam bir seyleri degistirecekmidir?

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 15 Nisan 2008, 11:24:23 »
Dilek ve Öneriler Bölümü'ne önerileriniz ile ilgili Konu açabilirsiniz. Açılan her başlık yetkililer tarafından takip edilmektedir.
The person you've called,is busy now..

Jose

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 15 Nisan 2008, 17:41:17 »
Bir binek üzerindeyken hiding skillini kullanmak oyunun mantığına terstir. Bu nedenle bu şekilde bir değişiklik yapılması söz konusu değildir.

K7

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 16 Nisan 2008, 16:35:18 »
oynadığın serverler runuo muydu? orada adamın dibinde atacklıyken at üzerinde bile hide olmanın yolu var da...

schlizer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 17 Nisan 2008, 18:34:13 »
Bende geçenlerde denedim. 30.0 teach ledim. Ama bir türlü 0,01 artmadı. Sonra '0'ladım =)

Çok eskiden at üzerinde hide olunuyordu. Yada yine at üstünde maden çıkarılıyordu... Hatta ve hatta setliyken büyü atabiliyordunuz. V.s (çoğaltılabilir). Ama artık bir çok şey oturdu. En azından bu ve buna yakın serverlar için. Pvp server ında isen durumlar değişebiliyor.

Ben şahsen, 70.0e kadar atsız 70'ten sonra atla hide olabileceğin bir serverda oynamadım. Böyle birşey olması içinde zaten zor geliyor dediğin skill in çok çok daha zor gelmesi gerekir.

İyigünler.