Revolution UO

Yardım Edermisiniz ?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Almora

• Ziyaretçi
Yardım Edermisiniz ?
« : 03 Nisan 2008, 15:07:13 »
Oyuna bağlanmakta bazı sorunlar yaşıyorum

Ultima Online 2D Clientini yükledim fakat 4 yada 5. patch den sonra hata vermekte ve uo nun sitesine bağlanın falan demekte
Sitenizdeki Revolution0.1c ve Revolution Uo Client 5.0.3a dosyalarını indirdim

şimdi biri bana bu oyuna tam olarak nasıl kuracağımı yada neler yapmam anlatabilirmi ?

şimdiden teşekkür ederim..

Nester

• Ziyaretçi
Ynt: Yardım Edermisiniz ?
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2008, 15:10:57 »
ultimayı kur Uo Client 5.0.3a  clientini kur pach yapmana gerek yok .

Almora

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2008, 15:20:48 »
dediğin gibi uo yu kurdum ve UO Client 5.0.3a yı rar dosyasından cıkartıp uo nun içine kopyaladım fakat yine olmadı :( cd takınız falan gibi saçma bi şey dio

Almora

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2008, 15:47:45 »
şuan sitede yaklasık 30 kişi var fakat tek bir kişi dışında yardım edecek birileri cıkmadı yeni playerlara ihtiyacınızmı yok yoksa biz burda yenileri sevmeyiz mantıgınımı uyguluyorsunuz ?

kusura bakmayın biraz sert bi yaklasım olmus olabilir..

Çevrimdışı Salian

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 215
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2008, 16:17:34 »
arkadaşım öncelikle uoyu kur patch yapmana hiç gerek yok ondan sonra revo sitesinden ufak olan dosyayı 503a yı indir bunu da bilgisayarında uo klasörünün içine at(extratla) ardından uo dosyasının içinde revolution.exe dosyası oluşucak onu açıp bağlana bilirsin cok basit fazla kafa yormana gerek yok.

[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying W i s h]Salian Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Medeniyet Dediğin Açmaksa Bedeni;
Desenize Carmen Electra Hepimizden Medeni

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • 1141
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 03 Nisan 2008, 16:25:09 »
arkadaşım öncelikle uoyu kur patch yapmana hiç gerek yok ondan sonra revo sitesinden ufak olan dosyayı 503a yı indir bunu da bilgisayarında uo klasörünün içine at(extratla) ardından uo dosyasının içinde revolution.exe dosyası oluşucak onu açıp bağlana bilirsin cok basit fazla kafa yormana gerek yok.

+ olarak eğer cd felan isterse, bi reset atman yeterli olur.  (:

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Almora

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 03 Nisan 2008, 17:34:18 »
uo yu kurdum 5.0.3a yı da bunun içine extract here secenegi ile cıkarttım fakat yinede revolution.exe ye tıkladıgımda sistem tam olarak senin bilgisayarını kurulamadı cd den dene falan gibi bi hata verdi arkadasımızın dediği gibi makinayı tekrar başlattım ama yinede aynı hatayı vermeye devam etti şimdi yeniden kuruyorum yine aynı hatayı verirse farklı bi yol yöntem vs. varmı ?

Almora

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 03 Nisan 2008, 18:01:29 »
girdim yanlız 5.0.3a ile deil diğer pacth i uo nun içine atınca girio :D

Çevrimdışı Battalgazi (Aybars)

• Kıdemli Üye
  • 1141
  • Ultima Online Ve RevolutionUO Demirbaşı
    • ÇEVKA
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2008, 18:04:34 »
503a'yı bilgisayarına kurmadan önce, uo'yu kurunca bir reset attıkdan sonra, clienti kurduğun zaman bu açıdan problemi halletmiş olursun. Çok alakasız gibi gelecek ama maalesef öyle, uo'yu kurduktan sonra bilgisayarı resetleyin, ama resetlemeden önce herhangi bir şekilde uo'yu açmaya çalışmadan yapın bunu.

HÜRMETLER.
Bir şeyi gerçekten yapmak isteyen bir yol bulur; istemeyen mazeret bulur.

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
« Yanıtla #9 : 05 Nisan 2008, 11:21:54 »
Uo yu setup tan kurmuyorsun sanırım. Yada register ayarlarında bir problem var. Eğer ultimanın kendi clienti ni tıkladığında da aynı problemi yaşıyorsan internetten uo.reg gibi bir dosya arat registerları oradan yükle. (bulamazsan ayarlarız bişiler)

Eğer ultimanın kendi clienti açılıp revonunki açılmıyorsa ona göre çözümler üretmeye çalışırız.

...
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Almora

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 07 Nisan 2008, 13:05:57 »
oyuna girmeyi 2 3 gün öne başardım yinede yardımcı oldugunuz için cok tesekkur ederim