Revolution UO

Dying *** Komedisi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
Ynt: Dying *** Komedisi
« Yanıtla #30 : 23 Mayıs 2008, 21:46:24 »
Tecrübeli arkadaşlar konuştu. Biz kalkmayalım o zaman. Demek başına böyle bir şey gelince "böyle bi'şey" oluyor.

İyiki de kalkmamışız.
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 24 Mayıs 2008, 10:06:00 »
Konu hafif dağılmış gibi

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 24 Mayıs 2008, 15:36:48 »
K.bakma =)
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

Uruel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 31 Mayıs 2008, 12:49:44 »
Yhaw Bizde Sizin Kalenize Geldiq Bizde Kestik Sizi Biz Hiç Dying App Dying Komedi Gibi SS ler Koymadık Böle Yaparak Bİzi Aşşaladınızımı SAnıormusunuz?   Zmnında Sanırım Asmeransanın Maresi Öldü Die Açtımız Bölümde Bu Olayın Resmini Koymuştuq Eziqler Dendi Küçükler Dendi Bilmem Ne Dendi? Peki Bu Arkadaşların Yhaptığı Ne ? ;)         

Bizim sözümüz dosta tatlı düşmana kurşundur namerte hançer merte candır canımız dosta feda düşmana beladır dostluğumuz yücedir ne alınır ne satılır ölümünedir!!

Herkes forumda edebiyat yapıyo.. :DOzmn bende yaparım..
Hop diri day day diraay doom..Ben sizleri çok seviom..
Bir böcek evde duruyodu.Ben aşşada 539872163912 tane maviyle ekşııın yapıodum.Üstümdede (pişman değilimdir :) ) Bia yazıyodu.ama üstünde başka bia yazan adam şunu diyodu.''Kapıyı kapa adamlar kaç kişi görmüyo musun'' hayatın cilvelerini öğrenmiş bir abimizdir.Saygıyla item kaygılarını anlarım.Az hatrınız yok bende.2 kişi tek kişiye dalıp 2 kişi yardıma gelince korklar demeyi biliyonuz.Ama lafım yoktur..uzuun süre aradan sonra bankam bu kdr zenginse..
İ love u bia!For ur loot!For ur nıııb!
İyiki varsın..Sen olmasan biz niylerdik..GEce gündüz item mi kascektik??
Canım bia cıklarım!Gurban oleym size ama şunuda bilin artık..yada uygulayın..
Don't panic..After pandik.. löhareeey :D
« Son Düzenleme: 31 Mayıs 2008, 12:52:05 Gönderen: Uruel »

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #34 : 31 Mayıs 2008, 19:08:06 »
Herkes forumda edebiyat yapıyo.. :DOzmn bende yaparım..
Hop diri day day diraay doom..Ben sizleri çok seviom..
Bir böcek evde duruyodu.Ben aşşada 539872163912 tane maviyle ekşııın yapıodum.Üstümdede (pişman değilimdir :) ) Bia yazıyodu.ama üstünde başka bia yazan adam şunu diyodu.''Kapıyı kapa adamlar kaç kişi görmüyo musun'' hayatın cilvelerini öğrenmiş bir abimizdir.Saygıyla item kaygılarını anlarım.Az hatrınız yok bende.2 kişi tek kişiye dalıp 2 kişi yardıma gelince korklar demeyi biliyonuz.Ama lafım yoktur..uzuun süre aradan sonra bankam bu kdr zenginse..
İ love u bia!For ur loot!For ur nıııb!
İyiki varsın..Sen olmasan biz niylerdik..GEce gündüz item mi kascektik??
Canım bia cıklarım!Gurban oleym size ama şunuda bilin artık..yada uygulayın..
Don't panic..After pandik.. löhareeey :D

Adamım zaten Naltaq bia lar için söyledi bun u sen dnd ye diyor zannetim sanırım :D

Çevrimdışı Kruggera

• Üye
  • **
  • 91
  • B'Mind
« Yanıtla #35 : 09 Haziran 2008, 04:34:50 »
Üstümdede (pişman değilimdir :) ) Bia yazıyodu.ama üstünde başka bia yazan adam şunu diyodu.

Sen o guilde ne kadar zoraki alındın haberin dahi yok, seni guilde almak için ne restler çekti. Özel bi işim vardı da geçiştirmek için "iyi alalım anasını satiyim" dediğimi hatırlıyorum. İşte sonradan pişman olmamak için ben Bia'nın guild alımını kapamıştım. Yine de tam becerememişim gördüğüm üzere.
Trust me , I'm your enemy...

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 09 Haziran 2008, 09:32:19 »
"I resign from my guild " rest olmasa gerek hemde 3 kisi birden . Ayrica o ara alimlari ben yapiyordum yine anlam karmasasi olmasin . Ha sunu eklemem lazim iyi niyetini asla inkar etmeyecegim. Bia daki onerden sonra en iyi niyetli en pozitif ve en yapici adam sendin . Bunlari inkar etmek sinana benzemek olur . Kendini inkar ediyor ya .. Yazmayacagim bakmayacagim ama kendini alamiyor.. Uo dan sogudum diyor ama bilmiyorki koskoca ogrencilik hayatinda baska aktivitesi yok .. Kendinden sogumus haberi yok.. Bunalmis tukenmis ... Ev arkadasindir dogaldir etkilenmen et kemikten ayrilmaz . Yakindir senle de papaz olmak bariscim . Napalim kismet buraya kadarmis. Ben sana yine de soliyim sifreni verme ev arkin bile olsa . Baksana bugun dediklerini inkar eden yarin yaptigini da inkar eden . Daha once hic dusunmemistim sinan in yapmis olabilecegini ama su ara dusunmuyor degilim.. Bozukluk hat saffa da A yerine B diyenlerden ARDA ABİ cat bugun arda YARIN PAŞAM da der belli mi olur..

Çevrimdışı Kruggera

• Üye
  • **
  • 91
  • B'Mind
« Yanıtla #37 : 09 Haziran 2008, 10:21:14 »
Bak güzelim. Çok acınası bir haldesin. Alımları ben yapıyordum ne? Alımları Sinan bile yapmadı.Ha o zaman da senin dırdırından aldığımı biliyosun.2 adam guilde istiyosun diye dondurma isteyen çocuklara benzer hareketler yaptın. Agresif tavırları sevmiyorum. Canımı sıkma.

Not : "Barış ve Sinan" konusuna dahi girmiyorum, ne diyeyim ki? :)

Benim gibi liberal davranan bir adamdan beklenmedik sözler değil mi? Hoşçakal...
Trust me , I'm your enemy...

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #38 : 09 Haziran 2008, 10:39:16 »
"I resign from my guild " rest olmasa gerek hemde 3 kisi birden . Ayrica o ara alimlari ben yapiyordum yine anlam karmasasi olmasin . Ha sunu eklemem lazim iyi niyetini asla inkar etmeyecegim. Bia daki onerden sonra en iyi niyetli en pozitif ve en yapici adam sendin . Bunlari inkar etmek sinana benzemek olur . Kendini inkar ediyor ya .. Yazmayacagim bakmayacagim ama kendini alamiyor.. Uo dan sogudum diyor ama bilmiyorki koskoca ogrencilik hayatinda baska aktivitesi yok .. Kendinden sogumus haberi yok.. Bunalmis tukenmis ... Ev arkadasindir dogaldir etkilenmen et kemikten ayrilmaz . Yakindir senle de papaz olmak bariscim . Napalim kismet buraya kadarmis. Ben sana yine de soliyim sifreni verme ev arkin bile olsa . Baksana bugun dediklerini inkar eden yarin yaptigini da inkar eden . Daha once hic dusunmemistim sinan in yapmis olabilecegini ama su ara dusunmuyor degilim.. Bozukluk hat saffa da A yerine B diyenlerden ARDA ABİ cat bugun arda YARIN PAŞAM da der belli mi olur..

Hmmm,keşke benim öğrenci hayatıma sahip olsaydın zamanında,bu yaşına gelip bu oyuna o kadar kafanı takmazdın sanırım , beni tanımadan böyle bir yorum yapman açıkçası beni baya bi güldürdü...Bu oyun benim için bir hobi senin gibi ağzımın sinirden köpürerek intikam yemini ettiğim bir platform değil."Oyun".Ama sen oyunu oyunda bıraktın mı? Nıt

Zamanında yaşından hürmet ettik ama fason çıktın , ben senin yaşındaki insanı forumlarda rencide etmekten sıkıldım sen ellerin birbirine dolanmış saçma sapan cevap yazmaktan bıkmadın.
Hoşuna mı gidiyor laf yemek? Altından hiçbir şekilde kalkamıyorsun.Debeleniyorsun.

Sorun da değil , adam gibi bitirmek istedim yazılarımı sana cevap yok dedim, hala saldırdın...
Ama Ardacım çok fena çuvalladın yaptığın şeylerde , seninle ne testis geçiliyor haberin yok.

İmmortal'dan da şutlanıyordun , Bia'dan da, çoğu kez ben engel oldum.Böyle dış kapının mandalı gibi takılmak guildlerde 11 yıllık oyuncuya yakışıyor mu? Şu an sahip olduğun guildin zayıflığı da ortada...

Gel yol yakınken bırak" vardı 30 yaşında bi eleman UO'dan başka bir eğlencesi kalmamış,milletin maskarası oluyordu.Alem adamdı azizim" diye hatırlayalım seni...
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 10:40:51 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #39 : 09 Haziran 2008, 11:31:51 »
Hmmm,keşke benim öğrenci hayatıma sahip olsaydın zamanında,bu yaşına gelip bu oyuna o kadar kafanı takmazdın sanırım , beni tanımadan böyle bir yorum yapman açıkçası beni baya bi güldürdü...Bu oyun benim için bir hobi senin gibi ağzımın sinirden köpürerek intikam yemini ettiğim bir platform değil."Oyun".Ama sen oyunu oyunda bıraktın mı? Nıt

Zamanında yaşından hürmet ettik ama fason çıktın , ben senin yaşındaki insanı forumlarda rencide etmekten sıkıldım sen ellerin birbirine dolanmış saçma sapan cevap yazmaktan bıkmadın.
Hoşuna mı gidiyor laf yemek? Altından hiçbir şekilde kalkamıyorsun.Debeleniyorsun.

Sorun da değil , adam gibi bitirmek istedim yazılarımı sana cevap yok dedim, hala saldırdın...
Ama Ardacım çok fena çuvalladın yaptığın şeylerde , seninle ne testis geçiliyor haberin yok.

İmmortal'dan da şutlanıyordun , Bia'dan da, çoğu kez ben engel oldum.Böyle dış kapının mandalı gibi takılmak guildlerde 11 yıllık oyuncuya yakışıyor mu? Şu an sahip olduğun guildin zayıflığı da ortada...

Gel yol yakınken bırak" vardı 30 yaşında bi eleman UO'dan başka bir eğlencesi kalmamış,milletin maskarası oluyordu.Alem adamdı azizim" diye hatırlayalım seni...

Ya harbiden türünün tek örneğisin arkadaş sen son cevap diyorsun madem son cevabınsa bir daha yazı yazmıyacaksan bu topice bakma sonrada yazıp yok beni zor durumda bırakıyorsun yok yazmak zorunda kalıyorum filan deyip sıyrılma ayrıca ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın cürümünü bil cürümünü geçme yoksa benim ateşimde yanarsın.

Ayrıca senin öğrenci hayatına sahip olmayı neden istiyimki ünv. okuyorsun ama hala ultima oynuyorsun ya arkadaşım sen git sınavlarına gir varsa kız arkadaşını al bi yemeğe çık ne biliyim sahilde yürü futbol oyna daha bir sürü yapılacak şey var bencede bu oyuna bu kadar kafa yorma hadi bak son cevabınmış bu mesajıda sadece okumakla bırak tamammı sözünde dur cevap yazma belki bu senin için bir başlangıç olur...

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 09 Haziran 2008, 12:57:52 »
Ya bunlar ayni evi paylasan 2 tane adam Sinan kalkıyor ilk  işi " bize ne yazmis bakalım " demek oluyor aciyor makinalari biri bi yerden digeri diger yerden yazip ciziyor. Sadece laf atmakla geciyor hayatları . Sinan ! " arda abi roberti bi arasan da su olayi bi halletse " diye yalaklandigi zamanlari unutup  burda yazip ciziyor, acinacak halde oldugumu dusunuyor. Bir de komık tarafı derslerınden kalırken teker teker, beni madara ettigini zannediyor başarısız varlık. Farkında degil bugunku sınavının sonucunun daha 1 sene onceden bellı oldugunun . " KALDIN "  Barış da alımlar bendeydiden kastımı ters tarafından algılıyor dogaldır ki ev arkadasıın gazıyla saldırıya gecıyor. Baris arkadasım sen degilmiydin " abi lazım olursa alma cıkarma ıslerını yaparsın sende bulunsun " diyen . Dıs mandal demissin ben sana ayıp olmasın dıye bi hallttan haberın yokken her olan biten olayı anlatıyor bagzı seyleri algıla dıye sana bilgi geciyorduk nezaketen . Baktık senın kafa alcak gibi degil içimizden sole dedık " madem ugrasacak zamanı yok bız kendı guıldımızle ugrasalım barı nezaketen de olsa bılgı verıp ızın almak zorunda kalmayız " dedık cıktık . Sinan kompleksli sinan hadı yaz abıcım yazını . Merak edıyorum suan kıme sırnasıyorsun oyundakı problemlerını cozdurmek ıcın ? Hanı LAHESY dı muhattabın :) Hanı ARDA yoktu ? dun ne yedın sen hatırlıyor musun ? ANLIK ADAMSIN bende senle anımı yasıyorum. Bu server da forumlarda keyıf surmeyı amaç edındım. Kararım bu yonde ama sen o kararlardan anlamassın daha yazıp yazmayacagına karar veremeyen carpık bir yapıdasın. Hadı sımdı berbat gecen sınavından sonra buraya gel yaz cız bakalım. Mıllet dısardan bıle goruyor konuyla alakasız olmalarına karsın NE AYAKSIN  sen dıyıp bi git artık dıyor . Yok bırakcak mıs da yok oyundan sogumus da yok yazmıcakmıs da yok ders calısması lazımmıs da Mış mış mış..Biraz eylem gorelım eylem . Kenzaı nın kı gıbı :) " Bagzen dıyorum kı keske sıfırlasaydım tum skıllerı bastırsaydım ban ı alsaydım ne varsa kasasında o zaman hakketmıs olurdum ama yapmadık ya adam oldunuz.. " Barış ne demiştim sana senle de yakında PAPAZ oluruz diye dedigim cıkıyor dogru mu ? Ben sana sunu söliyim büyüklük sende kalsın bilip bilmeden yazıp çizme cık bu konudan . Benle muhattap dahi olma sakin hayatına devam et . Beni muhattabın kabul etme aramızdaki saygı sıfırlanmasın . yada sıfırlandıysa eksilere inmesin . Dışarda kal uzaktan oku senle alıp veremedigim birsey yok . Varsa bir sıkıntın sole benden bı ıstedıgın varsa çözmeye calısıyım ama kalkıp ev arkadasının tabagına .. Gerek yok Sımdı Sınan ın alamadıgı kararlardan bırı suan yazıyorum IYI OKU SINAN OKU BELKI OGRENIRSIN su dk dan ıtıbaren Barıs sana karsı en ufak bır yazı yazmayacagım arkasından yazdıgın post  u okuyup sılecegım . Kı senın yapında bır ınsanı daha fazla germeyeyım. Buna gerek yok Bir hatır bır ortak nokta senınıcın anlamsız da olsa " artık " bır gecmıs var bende. Kararım bu uygulamaya basladım Kal saglıcakla . Telefonunu da sildim . Derslerınde başarılar Yengeme selamlar enişte ye de saygılar . Hepsı benım akranım duzgun insanlar . En azından onlara ayıp olmasın .. Okudun mu ? Beceriksiz sinan belki benzerini yaparsın ! " BENZERINI ! "
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 13:12:15 Gönderen: azizz »