"I resign from my guild " rest olmasa gerek hemde 3 kisi birden . Ayrica o ara alimlari ben yapiyordum yine anlam karmasasi olmasin . Ha sunu eklemem lazim iyi niyetini asla inkar etmeyecegim. Bia daki onerden sonra en iyi niyetli en pozitif ve en yapici adam sendin . Bunlari inkar etmek sinana benzemek olur . Kendini inkar ediyor ya .. Yazmayacagim bakmayacagim ama kendini alamiyor.. Uo dan sogudum diyor ama bilmiyorki koskoca ogrencilik hayatinda baska aktivitesi yok .. Kendinden sogumus haberi yok.. Bunalmis tukenmis ... Ev arkadasindir dogaldir etkilenmen et kemikten ayrilmaz . Yakindir senle de papaz olmak bariscim . Napalim kismet buraya kadarmis. Ben sana yine de soliyim sifreni verme ev arkin bile olsa . Baksana bugun dediklerini inkar eden yarin yaptigini da inkar eden . Daha once hic dusunmemistim sinan in yapmis olabilecegini ama su ara dusunmuyor degilim.. Bozukluk hat saffa da A yerine B diyenlerden ARDA ABİ cat bugun arda YARIN PAŞAM da der belli mi olur..
Hmmm,keşke benim öğrenci hayatıma sahip olsaydın zamanında,bu yaşına gelip bu oyuna o kadar kafanı takmazdın sanırım , beni tanımadan böyle bir yorum yapman açıkçası beni baya bi güldürdü...Bu oyun benim için bir hobi senin gibi ağzımın sinirden köpürerek intikam yemini ettiğim bir platform değil."Oyun".Ama sen oyunu oyunda bıraktın mı? Nıt
Zamanında yaşından hürmet ettik ama fason çıktın , ben senin yaşındaki insanı forumlarda rencide etmekten sıkıldım sen ellerin birbirine dolanmış saçma sapan cevap yazmaktan bıkmadın.
Hoşuna mı gidiyor laf yemek? Altından hiçbir şekilde kalkamıyorsun.Debeleniyorsun.
Sorun da değil , adam gibi bitirmek istedim yazılarımı sana cevap yok dedim, hala saldırdın...
Ama Ardacım çok fena çuvalladın yaptığın şeylerde , seninle ne testis geçiliyor haberin yok.
İmmortal'dan da şutlanıyordun , Bia'dan da, çoğu kez ben engel oldum.Böyle dış kapının mandalı gibi takılmak guildlerde 11 yıllık oyuncuya yakışıyor mu? Şu an sahip olduğun guildin zayıflığı da ortada...
Gel yol yakınken bırak" vardı 30 yaşında bi eleman UO'dan başka bir eğlencesi kalmamış,milletin maskarası oluyordu.Alem adamdı azizim" diye hatırlayalım seni...