Revolution UO

İntikam Yemini

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
Ynt: İntikam Yemini
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2008, 10:10:19 »
Peki tamam daha yazma. by
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

Aficionado

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2008, 12:27:50 »
çok merak ediyorum nezaman 2ye tek yatmışız veya 6ya 3 neyse boş konuşmalar bunlar.
geçmişte ne olmuşusa olmuş ben yoktum bilmiorumda yazdıklarının doruluk payıdavardır ama orda hakkında yazıp çizdiklerin şahısların gerçekten anlattığın gibi olmadığını biliorum. herkeze daldığımız için herkez bize düşman ve herkez doğal olarak bizi karalama çabasında .g den yardım çağıırırlar gideriz karşımızdaki adam arkadan yazar kaçma ödlek die last obje ile pot atarız arkadan yazarlar kapa o programı 5kişi evin önünde dururlar 3ü okçu kapıda targetı alır bekler ev kuşu derler. daha neler var neler komadi kopuyom böle
işte herkez bize karşıyken sende yaz sende sende destek al  zaten kafadan yazdıklarımıza forumda her şekilde bir sürü muhalefet var yazmışsın ya oraya amaç deil araç die dediğini uygulada otur yerine...
ama amacımızda buydu zaten en kötü olabilmek herkez bize karşıysa ne mutlu
dünya döndükçe server sundukça azrail gelmedikçe biz burdayız boşa yıpratma çabalarına girmeyin

Inan bana bazen susmak, enbuyuk erdemdır :) Bahsedılen seyler sen guıldde yokken olan seyler.

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #17 : 26 Mayıs 2008, 10:22:28 »
kimse yazma demedi.takdirin için saol.dw üyesi olmadan önce outloooker yönetim grubu yer aldım.ayakta oynuyom.hep kulanırlar zaten hatta editte yapıolar   ;) hey allahıım ya.  amacım guilde laf gelmesi deil hakında yazıp çizdiğin insanları tanıdğım çin yazdım. man çok korktum silme ne olursun

haklısın seni insan yerine koyup yazmak hataydı sil gitsin tüm pmleri
hoş zaten ben senin için değil yukarda bize laf atan adamlar için daha çok yazmıştım ornek melih 2ye tekler ciddden hep bize muhalefet bunlar 2günlük şey değil hoş guilde hep laf gelio zaten gelmesin die uraşsam telef olurum

Outloooker değil o Outlooker önce yönetim grubunda yer aldığın guildin ismini adam gibi yaz.
Bahsettiğin guild şu anda olsaydı tek bir lafım sen dahil varsa tüm aileni veya arkadaşlarının guildden atılmasına neden olabilirdi.
Madem inanmıyorsun 2 ye tek öldürdüğümü git sen Adanaliya sor bakalım kaç defa öldürüp lootladığım itemlerini parayla benden geri almış.

Benim diyeceklerim bu kadar ayrıca en son olarakta benim ismim '' melih '' değil  '' MELİK '' bunuda aklına iyi yaz bundan sonrada ünvan olarak Anti Dying Wish gördünmü bence ortamdan bir an önce uzaklaş.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #18 : 26 Mayıs 2008, 12:53:10 »
Sakin ol şampiyon.
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 26 Mayıs 2008, 22:06:35 »
Kendi çöplüğünü kirlet..

Uruel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 31 Mayıs 2008, 12:44:08 »
Ah Ah..Ne günlerdi be..Guildin kurucusu Lahesy'nin yanında çok küçük de olsa biraz yardım ettim.Bia dendiğinde aklıma nicki bilmemne böceği olan ama yaşı ve konuşma tarzıyla başka türlü bir b... böceğini anımsatan insanları bizde çektik.Kan davasına dönüşürken basit insanların küçük çıkarcılıkları yüzünden oluşan bu Anticilik oyunu sanırım simdi hiç olmadıgı kadar büyümüş.Biz başlatmadık.Sizinle birlikte item kaybedip sizinle birlikte reskill atmıştık.Taki B*kunu çıkardığınız ana kadar.Dnd kuruldugunda hiç bir dnd bia'ya saldırmıyodu ama sonra item kaygıları olan adamların yaptıklarından sonra başka adamlarında o adamlara uymasıyla neler olup bitmiş.(biraz gündem dışı kalmışım lo !!)
 Kaç ay yada kaç gün oldugunu been bile hatırlamıyorum.Ama dnd'ye ilk girdiğim zmn tek bir şey öğrendim.İm'yle(İmmortal master's dı sanırım yanlışım olblr) gece gündüz savaşsak ne kdr item kaybedersek kaybedelim ne kdr az olursak olalım ne kadar kesersek kesilelim bir şeylerin düzeyli ilerlediğini görmüştüm.Herşey bitip insanlar yatak vaktinin geldiğinde birbirlerine iyi geceler dileklerini sunup öyle yatıyorlar yarın aynı saatte diyip ekşın yapıyorlardı..
Bunu ilk zamanlarımızdada yapmıstık.Oldugum süreçlerdede sürdürmüştük..Oyunu bizim o alışılagelmiş bilinçaltı sözümüzle ''eylenceli '' olabilecek herşeyi bir düzeyde ilerlettik.Bayaa uzun bir yol kat etmişin Lahesy :) tbrk ederim.Benle yada bensiz.Son bir şey daha...
Uruel..İs..Back...
Uruel Lunitari..

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 03 Haziran 2008, 18:19:43 »
Öncelikle "biz dilsiz rp si oynuyoruz" diyen aslında vıdı vıdı yapıp kendini kandıran insanlar içnde buluınman kötü.

Küfür edene terbiyesiz diyen ama kendileri gizli küfür edince dilsiz olan insaların yada nasıl anlatsam çift taraflı madalyonların yaptıkları komiğimize gidiyor....

Bu kadar  ;)
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 03 Haziran 2008, 21:42:48 »
Sasu Oğuz olsa gerek okuyunca kendini kaybetmiş. Kendisi yaşanan olaylar sirasinda hic bir olayin icinde degildi. 10 yerde guild ödemesinden bahsetmis ama tam okumamis kimler neyi yazmis diye . Kim ne kadar hangi ödemeden bahsetti diye. Benim bahsettim 3 yeri gösterirsen sevinirim. Madem bu kadar delikanlisin veriyorum hesap numarami yatir hemen. parayla ilgili ahkam kesmek sana hic yakismadi. Çocuk esirgeme kurumlarindan herhangi bir ildeki merkeze hemen eft ni yap dekontunun ss ini de buraya koy . Koymassan da o yazdigin assagliyici mesaji yala yut. Seninle alip veremedigim hic bir sorun yok I MASTER S a girmemdeki baş rol adamlarindan birisindir. Ama olaylarin bu kadar disinda kalip da eski egolarinla gelip yazip çizmek pek olmamis.Saydigin adamlarin % 95 iyle hicbir sikintim SAHSEN yok . Öner ile hala konusurum . Cem ile denk geldigimde hala konusurum sahislarina hicbir negatif bakiş açim yoktur. Üst yazilarda verip veristiren ve saygi cevrcevesine bozmayan Sinan yasanan olaylarda sadece dost larinin " evet dostlaridir lafim olamaz " galyanina gelmiştir. Hele Barişa karşi bir kere dahi negatif bakiş açisi sergilememiş çoğu zaman beni idare etmeyi bilmiştir. Yarin ters bişey yazsa ona açar telefonu adam gibi herseyi açiklarim .  Buralara atip tutanlarin forumumu kirletenlerin 1 tanesi bile " altini çiziyorum atip tutanların " atip tutmayanlar zaten yazma geregi bile duymuyorlar . acip telefonu " senin derdin ne bilader " deme özverisinde bulunmamiş YA DA bulunamamiştir. I master s asil kurucusu  daha dün bana " ne diyor bu adamlar bia da neymiş meydani boş bulmuşlar " kim miş onlar diyip İ master s in adini ne curretle kullanirlar diyen beni bilen real öz adamlardir. Dikkat ediliyorsa sadece saydigim adamlarin mesajlarina cevap veriyorum . Kici kirik bilinmezler üzerine bir mesele yüzünden kimse kimseye saygisini yitirmesin . Saygi duymadiklarim ya da göremediklerim zaten konu dişi.. Direk silinenler listesinde..
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2008, 21:48:22 Gönderen: azizz »

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 03 Haziran 2008, 22:04:03 »
// neyse yazmıom nasılsa siliniyo yanlız cok koymuş sana belli dışlanmak.

Lafını niye editlersin (:

Kim kimi ne hakla dışlar? Kim ona yetkiyi verir?
 Dışlasa ne olacak bir madalyon tarafından dışlanmak, insana n derece koyar ? (:

.g den küfür kasın, sonra hakkımda küfürbaz vs vs diye arkamdan konuş.

Hep siz dersiniz ya, faso fisolarınzdan biri "oyun içinde farklıyız", hakiklaten farklısınız, poi yiyip salisesinde pot içen az insana rastladım hı bide poi yediği için eve kaçan (:

Hangi yüzle yazıyorsun tuf!!!!!!!!!!!!!!!! (:

AAAA msn foto (: You re the K!nG (:

lolita.
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

Carsi

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 03 Haziran 2008, 22:26:44 »
Ulan bir girmedik neler olmuş neler...
Bravo sizlere.

Tek laf etmiyorum etmeyeceğim!..

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 03 Haziran 2008, 22:31:20 »
Yangına kimse körükle gitmeyecek...
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 04 Haziran 2008, 13:45:16 »
Anlamıyorsun, .çık dışarı şekerli bir şeyler ye. bol oksijen al bidaha oku.

Durmadan her yerde immo nun lafını ağzına almalarından bahsediyor.. İmmo nun adını kullandıklarından değil (:

Anlıyorum sizide.
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 04 Haziran 2008, 14:22:44 »
Ben ankara diyorum sen daha farklı konuşuyosun. Olaylar olduğunda nerdeydin şimdi ötüyosun?

Haaa bi yerin hıyarsa dert değil tuzuda alırım bıçağıda... Keserim tuzlarım.. Olmadı yoğurt kap gel cacık ta yapayım?
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #28 : 05 Haziran 2008, 10:44:05 »
Sen kimsin...?
Bak sana bir tavsiye her bilmem nerem hıyar diyene tuzu alıp koşma...
Başına iş açar sonra...

Immortal'ın asıl kurucusu kimmiş peki? Veya sureti ?

1.Şu gençlere Kurtlar Vadisi seğrettirmeyin diyorum ailelerine sonra izleyip kendilerini Polat Alemdar zannediyorlar.
2.Arda abi cevabı verince neden konuyu başka tarafa çekiyorsun.
3.Şu anda kurulu olmayan guildin kurucusundan veya suretinden veya üyesinden bize ne sonuçta şu anda öyle bir guild varmı ??? YOKKKKK...!!!!
4.Belki bilirsin Dan Discotec'h le beraber ki serverin yarısından fazlası tanır 3 defa guild kurduk bende hiç birinde söz etmiyorum heleki ailenin en kalabalık zamanlarında ne bloodların nede başkalarının bize kafa tutamadığını bastıra bastıra yazmıyorum.

Biraz insan olun sonuçta bir oyun bu madem bu kadar biliyorsan arda abiden benim msn adresimide tel. no muda alabilirsin ara veya msn den söyle gel hadi düello alanına pvp yapalım de görsünler ?

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 05 Haziran 2008, 15:17:52 »
Evet arıcaksın, emir.
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-