Revolution UO

İntikam Yemini

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
Ynt: İntikam Yemini
« Yanıtla #30 : 05 Haziran 2008, 19:01:44 »
Hı pardon? Seni tanımıyorum.
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

Çevrimdışı Kruggera

• Üye
  • **
  • 91
  • B'Mind
« Yanıtla #31 : 08 Haziran 2008, 20:59:56 »
O değil de, madem bu kadar güzel adamdın, sana bi ihtiyacın olunca girersin diye verdiğim hesabımın neden runebookuna kadar boşalttın ben onu anlamadım?. Bu mesajı okuyunca sil de , hakkında 1-2 iyi cümle sarfedeceklerin şevki kırılmasın.
Trust me , I'm your enemy...

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 08 Haziran 2008, 22:28:09 »
bariscim seni aradim ya acmadin ya yegenin acti ya baskasina actirdin onemsiz. Kim solemis senin acc u nu bosalttigimi agzi olan konusuyor. Neyin gittiyse hemen gel veriyim o iftirayi atan bes paralik adamlara 2 dk da inanman beni üzdü. Ben seni 2. kere tekrar ararim "ha yok abi arama dersen" eyvallah ben elimden geleni yaparim . Ama dikkat et en yakininda sandigin adam soymus olmasin seni.. Mesajini silmem icin hicbir neden yok cunku onem verdigim ablani realdan tanidigim ve kendi topragimin adamisin . Tekrar soluyorum ne eksigin varsa gel fazlasiyla veriyim . Yok yere camur atmak kolaydir. Hele atan balçiksa.. " Balçik lafim sana degil onlar kendini biliyor "...

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #33 : 08 Haziran 2008, 23:31:14 »
Barış'ın accountı sadece sende ve bende var...Eğer yakından kastın ben isem,İlkokuldan beri tanıdığım,aynı evi paylaştığım,11 senelik arkadaşımı sakın ama sakın bana fişeklemeye kalkma.
Terbiye sınırlarını zorlama , otur oyununu oyna.

Sen aldın burda şov yapma.Bu arada senden hesap numaranı istiyorum pm ile atarsan sevinirm ,kaç ay ödediysen guild'i.

Ne musallat , yapışkan adammışın ya işler mi durgun sardın buralara.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2008, 23:39:27 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 09 Haziran 2008, 00:00:47 »
sen once bır benı arada sana hesap numaramı ole verıyım sinan telefonunu bılsem aramıstım suan seni . Dıyorum kı neyı gıttıyse hemen verıyım . yakındakınden kastım account u kıme verdıyse odur ha sen ben yapmadım dersen eyvallah  benı ılgılendırmez ama bana SEN YAPTIN dersın asıl saygıyı sen asmıs olursun . İşlerin yogunluku azlıgı senın anlayamayacagın kadar komplıke konular . Sen otur dersını calıs yada ver telefonunu yada ara benı bıtsın su ıcındekı bılınmez ofke. Insanın basına ne gelırse bılınmezı konusmamaktan gelır. Sen neyı bılıyorsun kı camuru yapıstırıverıyorsun yapıskan mapıskan. Stres var galıba? butunlemede kalkmıstı en son derslerden ? Hak verıyorum dogal karsılıyorum al Barıs'tan telımı ara benı verıyım hesap numaramı daha once de  verdım ama ahkam kesenlerden bır sey goremedım sende mı onlardansın ?
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 00:05:26 Gönderen: azizz »

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #35 : 09 Haziran 2008, 00:09:16 »
Ben senin telefonunu mu istedim?

Seninle konuşmak istemiyorum , Gerek yok o kadar münasabete...

Öfkem de iftirandandır , o account sadece bende ve sende var...

Canım isterse girerim adamın accountıyla hepsini alırım , Barış donuna kadar aldım herşeyini derim sorun edilmez bu.

Ama sen o accountla girip Sinan naber , ben barış diyebilecek kadar kurguda eksik işler yaptın.

Benim sana tavsiyem , hadi senin yaşında insana tavsiye de vermek istemiyorum öneri diyim , lütfen bizim loncamızla ilgili konuları kapat. Gereksiz tartışmalar oluyor ve emin ol Do Not Disturb guildi Dying Wi sh guildinin düşmanından çok arada denk gelip PvP yaptığı sıradan bir guilddir ,lütfen aramızda rekabet var gibi gösterme çünkü yok öyle bir şey.

Skala,kalibre,katsayı ne dersen de...Onlar bizde daha fazla, biz daha uzağa işiyoruz.

Rica ettim Lahesy senden Arda demiyorum çünkü real'e taşımıyorum olayı oyundaki nickin muhattbımdır, iftira sakın bir daha atma.Oyunu oyunda bırak.

Telefonunu da istemiyorum.Msn'imde de istemedim sildim.Gerek yok dediğim gibi.Kararıma saygı duyarsan sevinirim.

Son postumdur.Bir daha herhangi bir şey yazmiicam buraya,oyundan da soğudum sizler gibi Uo'yu şov yaparak oynamaya çalışanlar yüzünden..Warhammer Online çıkıyor onu oynarım herhalde,iftira attığın ama yüzlerini görmesemde senin gibi 10 adama değişmiiceim guild-matelerimle beraber olmak adına arada oynarım herhalde o kadar.

iyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 00:15:11 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

Çevrimdışı #Katherina-BaradDur#

• # Yörünge Dışı
  • 1255
  • Kiyamét Olsada Kopsak ...!
« Yanıtla #36 : 09 Haziran 2008, 00:13:33 »
Siz Hala Kavgami Ediorsunuz YAhu. :D :D

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 09 Haziran 2008, 00:15:46 »
Sinan o cümlemde kastım sen isen serefsizim asil bana atilan iftira kim ne sekilde atti onuda bilmiyorum ve o acc la girip sana Sinan naber dediysem yine serefsizim . Yaptigim tek adilik " oda adilik se " KENZAI yi sizin guilde sokmak kenzai ile beraber 1 karakteri daha orda konuclandirmak . Bunu da bas bas yazdim forumlarda. Ha ben serefsiz olsam ben olsam barisa karsi kotu niyetli olsam alirim o acc u once skilleri sifirlar sonra banlatirim . Neyi gitmis kalesi towe ri bi ton parasimi varmis gitmis DİYORUM NEYI GITTIYSE GELSIN VERIYIM ama sen domuz inadı yapıyorsun . Dikkat ettiysen sadece sana cevap yaziyorum . munasebete gerek yok desende ha dersenki hala yok o zaman benim icin anlami kalmaz silerim tum yazdiklarini muhattap olmayiz biter gider . Sen konusamayacak kadar masaya yatiramayacak kadar vaktin yoksa yasanan iftira ve konulari konusmak zaten anlamsiz . Sana diyorum mertce ara bende adam gibi anlatayim birde benden dinle. Ha yok abi hala dinlemem ben bildigime duyduguma inanirim dersen eyvallah o zaman saygi duyar keserim muhattabı..

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 09 Haziran 2008, 00:25:19 »
Neyse sinan mesajini yazmis göndermiş sonra eksik biseyler farketmiş tekrar editlemis eklemeler yapmissin Lahesy Diyorsun arda yok diyorsun ondan sonra anlatiyorsun yok 10 adama degismem cart curt real a tasiyorsun Bagzen kibar dengeli olmaya calisiyorsun bazen elinden cıkani duygularin kontrol edemiyor düzey yerlere iniyor ama yine de iyi yaziyorsun en azindan calisiyorsun. DnD ile dying *** i karsilastiriyorsun iftira atma diyip en buyuk iftirayı atmaktan geri kalamiyorsun seni cozemedim ben bu gece msnimi sildin cunku baska seylere ınanmak daha mantıgına yattı. Sana yenı oyununda da eski guild mate lerinle de hayatta da başarilar..
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 00:39:15 Gönderen: azizz »

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #39 : 09 Haziran 2008, 00:31:15 »
Yok farklı konuşcm kendime yakıştıramıyorum mesele o. Arda'yı silmemin nedeni de senin yaşında adama hitab biçimi karmaşasına girmekten ötürü,double post atıyorsun bak son postum dedim beni zan altında bırakıyorsun sözümde durmuyorum kendime öz-eleştiriye gidiyorum.Saçma salak oyun için bana burda sinir  yaptırıyorsun , bu gerçekten guild threadinize son postumdur.
Guildinizin kurulum amacı bile DW'i karalamak , 5 başlığın 2si bizim hakkımızda.Eski sevgilisini unutamayıp kulp bulan liseli gibi çoğu mesajın , ben sana yakıştıramıyorum sen kendine yakıştırmaya devam ediyorsun? Ne anladım ben böyle cinsellikten , gerçekten sana her kulvarda başarılar , bizden uzak.

B y e
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 00:31:51 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 09 Haziran 2008, 00:35:12 »
Gördüğün gibi kendi içinde bile çelişiyorsun bu kacıncı postun gercekten bunalimli bir gecendesin liseli aşk falan kaptirdin kendini . Halbuki arasan bunalimin sifira incek huzur içinde uyucaksin :) ama sen devam et yazmaya okuyanlar da eğleniyordur en azindan DnD 11 senedir var sen daha uo yu 3 senedir mi oynuyorsun ? Kuran 4 adamdan biri de Fuat abindir. Sizin su SS li treade e don bak kac tane resim DnD ile ilgili. Once kendinize bir bakın sonra dısarıya ogut verin  ?? hadi yat artik . yok mu sinavin falan calisicak .
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 00:37:51 Gönderen: azizz »

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #41 : 09 Haziran 2008, 00:59:17 »
SNN'in başından beri oynuyorum yani aşağı yukarı 7-8 seneye tekabul , herşeyi tartış ama sakın uo kariyerime dil sürme.İmzamdaki guildlerde boğulursun,gıpta ederek baktığınız guildlerin kurucularından oldum çoğu kez.

Aman diim...

Kendi içimde çelişmiyorum,senin gibi bir adamla uo adlı ortak paydada buluşmuş olmaktan utanıyorum,nasıl yazsam da sana hakaret etmesem diye kasıyorum ama yok bir de 1999'dan beri oynuyormuş ,Ultima Online cafelere bulaşmadan önce en elit oyunların başıydı senin o tarihten beri oynamış olduğuna inanmıyorum çünkü hiçbir birikimin yok, sen birşey anlamıyorsun şu yazdığın yazılara bak forumda baştan sona seni nasıl adam yerine koyiim de telefon açiim ben?

Gereksiz işlerle uğraşıyorsun ama bi konuda haklısın yarın finalim var ve senin gibi lüzumsuz bir teferruatla uğraşıyorum...Ama bunu da bir nevi hobi olarak gör insanlara birşeyi izah etmek denebilir bu hobiye, ama Arda sana gereken şeyi hemen söyliim Uo dışında bir hobi.Sana yaramıyor bu meret.Bir daha bakmiicam bu foruma sadece kaç yıldır oynuyorsunun cevabı bu , insanları yanlış yönlendirmen hoşuma gitmedi.

Ayıpladım yaramazlığını.

Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

Çevrimdışı Kruggera

• Üye
  • **
  • 91
  • B'Mind
« Yanıtla #42 : 09 Haziran 2008, 04:02:38 »
Konuya açıklık getireyim, hesabım sadece sende ve Sinan'da var. O hesaptaki karakterde, bırak runebooku makası bile bulunmuyor :) ,  Ha bankaya çok bişey koyarmıyım ben? koymam. Ama hani zavallıca mı? Kesinlikle.
Kimseden duymuş değilim, kendim farkettim kimsenin haberi bile yoktu.
Beni aramadın, hani eminim ben bu konuda. Yine de bırak yollarımızı ayıralım, konuşmaya ihtiyacımız yok zaten.

Bu arada sakın eskilik yenilik muhabbeti yapmayalım. 8 Senelik bir UO geçmişimiz var, buradaki bazı iyi oyuncular 7-8 yaşındaydı, düşün?. Birçok guildi kurduk, bulunduk.Şu imzamda yazan birkaç guild sadece burada "adını duymuş olabilecek kadar" bir sürede oynayabilen insanlara hitabendir. 

Bize çapla kalibreyle gelinmesin,çapınızı bize göre alın, gücenmeyin bizim de öyle yaptığımız kişiler var, her nasıl artık bulunmuyorlarsa da. En iyiyim demiyorum, mütevazi olmadığımı söylüyorum.

Bu arada maddi desteğin için teşekkür ederim, bu kadar ağza sakız yapmasaydın güzel olurdu benim için. Kendime kızdım.

Not: Sinan , 14 sene oldu 11 değil.

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 09 Haziran 2008, 09:19:13 »
Bogulurmusum sinan gercekten finaller sanakafayi yedirtmis Baris da telefona yegenini cikartiyor " abi ne oldu diyor " ama buraya gelip diledigi gibi yaziyor . Neyse cani sagolsun . ben yanlis yazmisim ya 11 sene degil 14 degil 22 sene oldu yok mu arttiran ?  14 sene once degil ultima pc yoktu ya iyice kaybetmissiniz. ultima kariyeriymis. ilk okuldami yaptin sinan o kariyeri ? SNN basindan beri oynuyormus gercekten hirsiz iftiraci oldugun gibi birde yalancisin . Neyse zaten yüzyüze konsuucak cesaretin bile yok sanal bir hikayesin . Buralara yazar cizersin ancak . Aynen bu son bu son yazisim der gibi yazaaar durursun . Yok dikkat ediyormus da nasil yazacagina "Beni aramadın, hani eminim ben bu konuda. Yine de bırak yollarımızı ayıralım, konuşmaya ihtiyacımız yok zaten. " demiş Barış . Burda da zatennasil bir bilinmezligin icinde oldugun ortada . Mesaji da yegenin atti heralde geriye.. Maddi destek konusunu agiza sakiz yapan o konuda kompleksi olan genclerden baskasi degil. Daha öncede söledim yine yaziyorum gosterin 2 yerde gecen bu konuyla ilgili yazimi. Ha unutmadan sinan sende herhangi bir cocuk esirgeme kurumuna eft ni yap buraya koy ss ini dekontun tabi becerebilirsen. Sasu da ayni masallari anlatti ahkamlar kesti bak yok ortalarda fos yani.. Sende onun gibi atip tutma . Eskilik muhabbetinde yine bir baska forumda yazip cizmissin. Ama nedense orda benim tarafimdasin :) Baska bir hobby onermissin bana gel sana surf ogretiyim hobby demisken hem sınav stresinden kurtulursun . Surf ama internette degil. Wind surf " bu arada sen yüzme biliyorsun di mi !!?? " Demissin ya ultima kariyerimle bogulursun . Merak etme sana can yelegi takariz bisey olmaz . Sen kafelere dusmeden once elit bir oyundu demissin . Ne kafesi ya ultima nin dogusu masa basi bir oyundur kartlarla zarlarla oynanir . GM dedigin oyun hakkinda en bilge kisidir. Tum kararlari o verir. Pardon ya sen o kartlarla da 22 sene oynamissindir. Bugunku sınavinda o kartlarda gecen komutlari yazma sakin hazir kafan sulanmisken bu kadar .. Bır daha bakmicam diye de kendi kendine gurur yapmissin . Bu kadar komik olma ya kendiyle bu kadar celisen bir insan görmedim hic medeniyet olsa zaten yazip cizecegine dedigi eylemleri yapar . " eft yi yapar cocuk esirgeme hesabina buraya ss i koyar " bi daha yazmicam der donup de arkasina bakmaz " ders calismasi gerekirken gelip de bu gibi hobbysel konularla vakit harcamaz. Neyse sinan hadi bekliyorum diger yazini . Yazda eylenelim biraz eylenceli olmaya basladi. Cap gördüm kalibre gördum bunlarda konularinin içinde habire yazip cizdigin 2 kelimeden biri :) TANJANT ? KOTANJANT

Çevrimdışı Kruggera

• Üye
  • **
  • 91
  • B'Mind
« Yanıtla #44 : 09 Haziran 2008, 10:29:29 »
Sen okumayı bilmiyorsun. St. Joseph bile yaramamış sana, ki en esaslı zamanında mezun olmuştun.

Sinan 11 senelik arkadaş olduğumuzu söylemiş, karıştırmış 14 sene oldu. Sana neden saldırayım?

Açıkcası sana şu anda yalancı diyorum. Yeğenime telefon açtırmak mı? Git işine.
Ha benim hesabımı boşalttın mı? Evet, hadi en kötü ihtimal guilde aldığın yaramaz çocuklarının işidir. O kadar ayrıntısını bilemem.

Benim hesabımla girip Sinan'a "Sinan naber ben Barış?" diyebilen bir adam için,bu kadar yazı yazmam benim hatam, kabulümdür. Dahası seni ablamla eniştemle bir tutabildiğim için kendime kızıyorum. Sen yaramaz bir adamsın benim için. Aklında böyle kalsın.

Bilinmezlik? sana "Beni aramadın, ara beni" demiyorum , sana "Beni aramadın, yine de arama, ihtiyacım yok" diyorum.Okuma-yazma bilmek ile okuduğunu anlamak farklı şeyler, bilirsin.

Sakıza gelince, hani insanın yaptığı bazı iyilikler vardır, en kötü anında bile silah olarak kullanmaz etik gereği. İşte o sende yokmuş.Yazık.