Revolution UO

İntikam Yemini

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
Ynt: İntikam Yemini
« Yanıtla #45 : 09 Haziran 2008, 11:03:06 »
Son postumdur.Bir daha herhangi bir şey yazmiicam buraya,oyundan da soğudum sizler gibi Uo'yu şov yaparak oynamaya çalışanlar yüzünden..Warhammer Online çıkıyor onu oynarım herhalde,iftira attığın ama yüzlerini görmesemde senin gibi 10 adama değişmiiceim guild-matelerimle beraber olmak adına arada oynarım herhalde o kadar.

iyi oyunlar.

By by yeni oyununda başarılar.Gidişin olsun dönüşün olmasın lütfen.

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #46 : 09 Haziran 2008, 11:19:39 »
Bu arada maddi desteğin için teşekkür ederim, bu kadar ağza sakız yapmasaydın güzel olurdu benim için. Kendime kızdım.

Sizi anlamak mümkün değil oyun diyorsunuz bunu hobby olarak yapıyoruz diyorsunuz.Aslı olmayan bir olay için altı üstü taş çatlasın oda varsa 5-6m lik item için her mesajınızda bahsediyorsunuz açıkca söyleyin delikanlı gibi ne iteminizin gittiğini 2 katı olarak vermezsem bende bu oyunu bir daha oynamam.Ama siz yok biz item düşkünü değiliz diyorsanız seninde dediğin gibi

hani insanın yaptığı bazı iyilikler vardır,en kötü anında bile silah olarak kullanmaz etik gereği bu lafına uygun davranışlar göster.Bizede cümlenin devamındaki gibi işte o sende yokmuş.Yazık demek zorunda bırakma olurmu??

Ayrıca ultima ilk başladığı zamandan beri oynasanız ne farkedecek adam gibi oynamayı bilmiyorsanız oyunun oyun olduğunun bilincinde değilde bu oyunu gerçek gibi oynayıp sinir,stres yapıyorsanız isterseniz 20 senelik ultimacı olun benim için birşey değişmez ben oyuncuları sınıflandırırken kaç senedir ultima oynadığına göre değil oyun becerisine,saygısına ve oyunu oyun olarak oynayıp oynamadığına göre sınıflandırıyorum sizde o yüzden böyle saçma msjlar yazıp bu sınıflandırmadaki yerinizi zorlamayın.

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #47 : 09 Haziran 2008, 11:40:19 »
Hööö

türkçesini yazarsan daha memnun oluruz  ;D

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : 09 Haziran 2008, 12:41:58 »
Baris 534 le baslayip 01 ile biten numara senin degilmi aslanim ? . Aranan telefonlari açmamak senin ayibin degil mi ? 08/06/2008 tarihinde saat 22,35 de aramamin hemen arkasindan " abi ne var ne yok aranirsinda ? " aranirsadan kasti aramissin da dir heyecanla heralde ole yaziverdi. diyen sen degilmisin ? Ha hayır ben degilim bu numarada bana ait degil diyorsan Senin adın AYŞE olsun ? Dansöz ayşe ? Ya medeni cesaretiniz sifir oldugu için telefona bile çıkmaktan korkan çekinen karşınizdaki sizi yiyecekmis zanneden sanal hikayelersiniz benim için. İkinize de telefonda konusalim dediysem korkuyor musunuz  artik bizi edepsiz mi sandiniz acacagimizda kufur mü edecez sandiniz yoksa yaptiginiz  hatalarin karsisinda 2 kelime edemeyeceğinizden mi korktunuz bilinmez ama konuşmak yerine burda sanal sanal yazmayi uygun buldunuz. TEKRAR SOLUYORUM SENIN ACC LA HIC BIR ALAKAM KOTU NIYETIM OLMAMISTIR. YA TELEFONA ADAM GIBI DELIKANLI GIBI CIK YA DA SANAL KAHRAMAN GİBİ BURDA ATIP TUTUP IFTIRA EDIP SACMA SAPAN PALAVRA YAZMAYI BIRAK  " nasılsa 2 hafta sonra x numaradan aradıgımda afedersın essek gıbı acıcaksın sonra ben o konusmayı kaydedıcem sesimi de tanıyamayacaksın rezil kepaze olucaksin " yada burda laga luga yapma okuma yazmayı da bana ogretme netıcede sen hala okumaya calısan bir vekilsin suan. Once egitimini tamamla sonra literature dersi ver.  Telefonunu da coluk cocugun elinden al açan kişi senden daha delıkanlı çikti. En azından 8 yasında olsa bile.. Sizi medenice konusmaya davet ediyorum ama sanal kahramanlık böle birşey yaz çiz. Camur at izi kalsın Delikanlı ögrenciler sizi..

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : 09 Haziran 2008, 14:34:53 »
oguz konuş aslanım konus agzı olan konusuyor sende konus ama konusurken sunu bil

1- Eft yapacagım dedın tıs cıkmadı hala beklıyor tum forumlar gonderecegın cocuk esırgeme kurumuna yapacagın bagısın dekont ss ını hanı nerde ?
2- Moderotor e sıkayette bulunmussun sanırım hala moderotorun ben oldugumun farkında degılsın bırde ılkokul falan demıssın yanı benı bana sıkayet edıyorsun saf mısın ?
3- Anlamadıgın bilmedigin konulara balıklama atlamana bayılıyorum . Bundan sonra yazılacak her zamankı boş " yukarıda orneklerı verıldı " konusmalarını MODEROTOR olarak forumlarımdan sılecegım . Taki sen ahkam keserek eft yı yapayım dedıgın cocuk esırgeme kurumuna eft nı yapana kadar :) Ondan sonra sana konuşma hakkı dogar bu platformda. Sen benı Çarsi kardesime sor o sana anlatır suan kımle konustugunu emınım kı kım oldugumu bıle hatırlamayacak kadar kafan kıyaktır.. Yırtık dondan cıkar gibi cart curt gırme forumlara senı ılgılendıren konulara yaz zaten buraya daha yazamayacaksın.
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 14:35:58 Gönderen: azizz »

Çevrimdışı Kruggera

• Üye
  • **
  • 91
  • B'Mind
« Yanıtla #50 : 09 Haziran 2008, 17:42:21 »
Baris 534 le baslayip 01 ile biten numara senin degilmi aslanim ?

Numaram 533 ile başlayıp 36 ile bitiyor. Tekrar gözden geçir. Yanlış adamı aramışın.
. Aranan telefonlari açmamak senin ayibin degil mi ? 08/06/2008 tarihinde saat 22,35 de aramamin hemen arkasindan " abi ne var ne yok aranirsinda ? " aranirsadan kasti aramissin da dir heyecanla heralde ole yaziverdi.
Dün mü aramışsın? Ne demişim ben? Üstteki mesajı tekrar oku.

TEKRAR SOLUYORUM SENIN ACC LA HIC BIR ALAKAM KOTU NIYETIM OLMAMISTIR.

O zaman çok sevdiğin o çocuklara sor bakalım, hesabım neden bomboş? Tekrar soruyorum, makastan ne istedin?  ;D

Baris arkadasım sen degilmiydin " abi lazım olursa alma cıkarma ıslerını yaparsın sende bulunsun " diyen

Ben hesabımı vermem genelde kimseye. Senin istemiş olma ihtimali daha olası geliyor bana. Hatta yanılmıyorsam beni aramıştın, dolmuştaydım o sırada hesabımı istemiştin, ya da Bolu'daydım sanırım yılbaşında konserim vardı? İkisinden biri.Bu arada MSN'deki konuşma logumuzu aradım, hesabımı verdiğime dair bir bir belirti yok. Telefondan olduğu kesinleşti.

Bu kadar yeterli, daha fazla ağız dalaşına gerek yok. Dediğin gibi, az çok tanıdık sayılırız.
Trust me , I'm your enemy...

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 09 Haziran 2008, 20:05:57 »
Barisin telefon a cikmama meselesinin ne oldugu anlasilmistir. Kendisiyle yaptigim konusmadan sonra " baris " OYUNDAKI ADIYLA COPRO ile Bia Master Barısın cep telefonumda ayni isimle kayidindan kaynaklanmistir. b
Birisi UO BARİŞ diğeri BARIŞ UO diye kayıtlıdır. Ve yukarıda anlattıgım her dıyalog SAMSUNLU BARIS COPRO ıle aramda msjla gecmıstır. Bu konu hakkında yanlıs bilgiler verdigim ve gıyabında telefona çilmama konusunda negatif konustugum baris kardesime kusura bakma demeyı borç bilir yaptıgımız 1 saatlık telefon konusmasından sonra su dkkadan ıtıbaren baris ile aramda benım tarafımdan hıcbır sorun kalmamıstır.

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 10 Haziran 2008, 10:53:45 »
Mış Mış Mış .. sen bunlardan hangisini gordun ? sende dun bir kıza tecavuz etmissin . Arka sokaktaki bakkali soymussun ? sigara calmissin Yasli bir kadini gasp etmissin _ ? Mislarla mi geciyor hayatin oguz ? Guild odemesini benden cok gundeme getirenlerin basinda sen varsin ben sana somut hareket et diyorum goster diyorum senin yazmalarindan once BANA AIT 2 DEFA odemeyle ilgili ahkam kesilen bir yer !! benim ahkam kestigim bir yer. Her forumda gecen odeme konusunu hepsini benim agzimdan cikmis gibi algiliyor hatta kendi kafandakileri de buna ekliyor yazip ciziyorsun . Ortada somut hicbirsey yok . Benim somut solemlerimden baska . Beni tanımaz etmessin belki gıyaben tanırsın 20 defa da msn de konusmussundur bunu bile hatırlamassın . Ama klavyeye gecince denizlerin temizliginden bahsedersin . NE alakasın yani ? Olaylarla ne alakan var senin ? Nerden türedin birden bire ? Biseymi kafana bozuldu da su forumlara musallat olıyım dedin ? Hani dedin git herkeze açik olan bir yerlere yaz . Burasi sana kapali . Cunku bilip bilmeden sagdan soldan toplama bilgilerle okudugunu sanal ortamda yorumlama kabiliyetinle birşeyler yaziiip çiziyorsun . Ayrica iyiligi benim adima degil kendi adina yapmis olacaksin. EFT yi yapanin adi soyadinda senin adin yazacak . Birak sen demogojiyi de yap eft ni . Yapamayacaksan 8. kez soluyorum ahkam kesmeyi birak . Kapat eft konusunu bitsin. Kestigin ahkamlar kalsin burda ha birde madem malzeme ortada ne keyif aliyorsun bu malzemeyle muhattap olmaya ? Madem büyüksün ? üstünsün ? Madem aşağlıyorsun kafana göre muhattap olma aslanim git baska forumlarda boy göster ? Şahsen adam yerine koyduklarima cevap yazarim digerlerini siler geçerim okumam bile. Bu su demek oluyor hala biraz adamligin varken yavas yavas cekil forumlarimdan ...
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2008, 10:59:01 Gönderen: azizz »

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #53 : 10 Haziran 2008, 11:00:08 »

Sonra uzun zamandır oynuyorum bu oyunu diyorsun ama yeni başlamış birinin yaptıklarını yapıyorsun,kendi guild bölümünde kendinizle ilgili başlık kadar DW ile ilgili post var...Buna sen ne dersen de ben zavallılık derim.

Loncalar> Dying W İ S H> Ekran görüntüleri..

1 dediğiniz diğerini tutsa kafamı kesicem.

Saygılar, Speedci
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 10 Haziran 2008, 11:21:24 »
Oguz sen anlamadın galıba o zaten tum olayları ozetleyen neden sonuc ılıskılerını anlatan Bır forum hersey detayıyla anlatılmıs . Senın her yerde bahsettıgın dedıgın buysa ben orda sadece 1 tek konu ıle ılgılı acılmıs forum goruyorum TEK BIR ! ILK VE SON DEFAYA MAHSUS ! atarım msnını bulurum msj bulamassam arda9@hotmail.com bır bak bakalım belkı duruyordur lıstende Ciddan ın yazdıgı ss lere goz atsan yeridir .

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #55 : 10 Haziran 2008, 11:29:45 »
Benim başka yere yapacağım veya yaptığım bağış beni ilgilendirir senin adına niye iyilik yapayım , sen kendı hesap no'nu soyle...Verdiğin üç kuruşu kafalarına kakma.
Kimseyi şikayet falan etmedim atmayalım...
Çarşı şunu desin bunu desin farkeder mi , malzeme ortada , yazdıkların ortada , kurduğun cümleler ortada.Nasıl biri var karşımda belli...
Bak koç , iyi bir arkadaş , iyi bir öğrenci , iyi bir evlat  vs vs olabilirsin. Bunlar seni ilgilendirir , benim derdim üç beş kere guild parası yatırmışsın , sonra bir theard açmışsın on kere yazmışsın cümle aralarında... Denizler niye güzeldir bilirmisin içinde karşılıksız yapılan iyilikler vardır.Yaptıysan da at denize gitsin.Yada ver hesap numaranı ben vereyim , sende sil bu postu.
Sonra uzun zamandır oynuyorum bu oyunu diyorsun ama yeni başlamış birinin yaptıklarını yapıyorsun,kendi guild bölümünde kendinizle ilgili başlık kadar DW ile ilgili post var...Buna sen ne dersen de ben zavallılık derim.

Bunla bitti mi bitmedi , üstüne üstlük birde hırsızlık yapmışsın.
Ne diyeyim yazık...

Lan Bebe siz altı üstü 5-6mlik itemi olan charı palavra ile soydu diye her mesajınızda sokuyorsunuz cümlelerin arasına bu adam en azından realde olan birşeyden bahsediyor elle tutulabilecek birşey siz altı üstü sözde oyun diyorsunuz ama sizde her cümlede sokuyorsunuz araya yok charı runebookuna kadar boşalttı diye buna niye cevap vermiyorsunuz + neden guildmasteriniz attığımız mesajları siliyor zoruna gidiyor değilmi? açıkca gelsin söylesin ya yeter artık bide çok adammış gibi atar yapıyorsunuz insanı dinden imandan çıkarırsınız siz varya bundan sonra her gördüğüm yerde kesicem eskiden arda abi diyordu çıplaksa kesmeyin yakışmaz filan ama size herşey müstahak bundan sonra size ben varken bu serverde rahat yok oğlum bunu böyle bilin...!

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #56 : 10 Haziran 2008, 21:21:42 »
Char soymak in-game bir olay değil mi?

Hani cani-ruhsuz-acımasız kimseler her türlü pislik içinde bunu yapabilri mi?

O zaman katili uzakta aramaya gerek yok.
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

Çevrimdışı Apotheke Haciyatmaz

• # Yörünge Dışı
  • 1202
  • #Pasif
« Yanıtla #57 : 10 Haziran 2008, 22:48:15 »
yeminimi bozdum uleynnn

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #58 : 11 Haziran 2008, 11:44:09 »
yeminimi bozdum uleynnn

Len apo ne adamsın sen :)

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #59 : 11 Haziran 2008, 21:46:33 »
Lan Bebe siz altı üstü 5-6mlik itemi olan charı palavra ile soydu diye her mesajınızda sokuyorsunuz cümlelerin arasına bu adam en azından realde olan birşeyden bahsediyor elle tutulabilecek birşey siz altı üstü sözde oyun diyorsunuz ama sizde her cümlede sokuyorsunuz araya yok charı runebookuna kadar boşalttı diye buna niye cevap vermiyorsunuz + neden guildmasteriniz attığımız mesajları siliyor zoruna gidiyor değilmi? açıkca gelsin söylesin ya yeter artık bide çok adammış gibi atar yapıyorsunuz insanı dinden imandan çıkarırsınız siz varya bundan sonra her gördüğüm yerde kesicem eskiden arda abi diyordu çıplaksa kesmeyin yakışmaz filan ama size herşey müstahak bundan sonra size ben varken bu serverde rahat yok oğlum bunu böyle bilin...!

Dostum olaylarla h.ç bir alakam yoktur ki bilmiyorumda aranızda geçenleri.. Ama burda yazdığın gerçekten kişileri küçük görme hobinden vazgeçmeni senden rica ediyorum... 5-6m lik demişsin bu oyunda 1521632185 m nin olunca kimin başı gökkutbeye deyiyor??? Çok para yüzünden olmadımı serverda item res??? Emekler kaldı itemler gitti ne oldu o kadar m ler ne sana kaldı ne de bana....

Sadece tartışırken karşı tarafa hakaret etmeyin aşşalamayın bu kişiselde olsa gurupsalda olsa... Ne olursa olsun karşında ki de bir oyuncu..

Ayrıca oyun itemle oynanmıyor pwp ile oynanıyor.. Kimin pvp si ya da bulunduğu guildi güçlü ise o kişinin zaten istemeden itemi olur... Usturubumuzu adabımızı bilelim sizden sadece ricamdır...
Dying Wish