0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lan Bebe siz altı üstü 5-6mlik itemi olan charı palavra ile soydu diye her mesajınızda sokuyorsunuz cümlelerin arasına bu adam en azından realde olan birşeyden bahsediyor elle tutulabilecek birşey siz altı üstü sözde oyun diyorsunuz ama sizde her cümlede sokuyorsunuz araya yok charı runebookuna kadar boşalttı diye buna niye cevap vermiyorsunuz + neden guildmasteriniz attığımız mesajları siliyor zoruna gidiyor değilmi? açıkca gelsin söylesin ya yeter artık bide çok adammış gibi atar yapıyorsunuz insanı dinden imandan çıkarırsınız siz varya bundan sonra her gördüğüm yerde kesicem eskiden arda abi diyordu çıplaksa kesmeyin yakışmaz filan ama size herşey müstahak bundan sonra size ben varken bu serverde rahat yok oğlum bunu böyle bilin...!
yok abi ben ciddi ciddi sordm yani ne bileym internetden fln komedi olsn die fln koydu sanmştm neyseki tıp ilerledi fazla dert etmene gerek yok 8-9 cerrahi mudahelede hallederler..
yeminimi bozdum uleynnn
Azizzzim , bizim post'lar yerine çocuğun resmi silsen daha makbule geçerdi zanımca , öyleki zaten gülecek takatimiz kalmadı.
Diyorum ya Allah bir yerden verip bir yerden alıyor.Ne yapalım bize güzellik vermemiş akıl vermiş sizede güzellik vermiş herhalde böyle konuştuğuna göre akıl vermemiş.Anlıyorum Izdırabını... Sakın post atmayı bırakmayın görünce bu yazılarınızı nasıl bozulacağınızı düşünüp gülmekten yerlere yatıyorum