Ben bildğim bir kaç şeyden bahsedeceğim.
1.si Çok zaman önce ben maviyken, arada adam lotlamaktan(an lor lotlarım kimse görmesin die)
veya başka türlü pislik yapmaktan crim oluyordum.
Sonra Ben crimken Ne zaman crimliğim geçeceğini tahmin ederdim. Geçmesine yaklaşık 1 dk kala
gider mavilerin yanında dolaşırdım. Büyü sallarlardı In Noxu beklerdim. In Noxu yediğim zaman varmayın keyfime
Çünkü, yaklaşık yarım dakka sonra ben mavi olurdum, In nox Sallayan eleman da bana crim.
Çünkü Mavi olunca, elemanın poisi benim hp mi Götürüyor ve otomatik ben elemana dalmadım için
eleman bana crim oluyor. Sonra hiç bişiyin farkında olmayan elemanı gz de gardlıorum
2.si Eğer sana dalan eleman bir pure mage ise ve o herkese Crimken sen ona dalıosan;
Elemanın sana attığı büyülere bakacaksın. Eleman Im por, Was flam felan Atarsa sana crim olur.
Çünkü Im por Hp götürür.
Yok Uus jux, Des Sanet atarsa ELemanın crimliği geçer ve sana crim olmaz.
Sen dalmaya devam edersen elemana crim olursun.
Eğer Sana dalan eleman herkese Crim; ve Warlock veya Warrior ise ve silahıyla senden enerji götürüorsa
o zaman bu eleman sana kesinlikle crim olur. Bu şekilde Sana dalan ve crim olmayan biliorsan bu bugdur.
Bu 2 yazdıım şey dışında birşey bilmiorum sanıorum. Bilen varsa paylaşsın örenelim
gerçi benden mavilik dönemi geçti ama işe yarar belki birçok oyuncu için.
Hade kolay gele.