Revolution UO

Craft skilleri hakkinda

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yigitergul

• Ziyaretçi
Craft skilleri hakkinda
« : 21 Nisan 2008, 13:32:01 »
Selamlar.. Ben Revolution uo ya yeni basladim ayni zamanda sphere serverada yeni basladim sayilir.Benim sorum sudur ki:Bir arkadas craft skilleri hakkinda genis bilgi vermis oncelikle tesekkurler.Yanliz sizce craft bir chara handi skillden kasmaya baslarsak daha karli olur ve arkasindan hangi skiller gelmelidir.tesekkur ederim

Çevrimdışı The PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 1241
  • Yine Ben o
Ynt: Craft skilleri hakkinda
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2008, 13:48:33 »
S.a öncelikle H.g arkadaşım....

Bana Göre  ilk charı acacagında Blacksmith + Minig olarak acarsan Daha yararlı olabilir senin acından Bunlar Sayesinde  Skill kasarken Parada kazana Bilirsin.. Nasıl mı Minig skillin 60 a geldiğinde dull coper ingot cıkmaya baslar ve skillinin artısı ile de değişik değerli ingotlar cıkabilir istersen bu ingotları satarsın istersende kucuk kalkan yaparak vendorlara satarsın hem kucuk kalkan Yaparak azda olsa Skiilinin artısını saglamıs olur...

Sana bir Sey daha söyleyeyim Minig kasarken cıkarmıs oldugun Gold ingotlarla Bs urunleri yapmazsan Senin acından ii olur Bs ve minig kastıkdan sonra Sana Tavsiyem tinker kasmandır ve Tinker skillin 45 i gectikden Sonra bu gold ingotlar sayesinde Altın yuzuk yaparak kasman için iron ve gold ingot kullanmıs olursun... Biraz karısık oldu ama kusura kalma artık ;D
Gidene Kal Demek Zavallılara 
Kalana Git Demek Terbiyesizlere       
Dönmeyene Dön Demek Acizlere       
Hakedene yol vermek BİZE YAKIŞIR

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2008, 13:49:00 »
bildigin gibi 7 x kasabiliyorsun öncelikle karakteri açmadan evvel kafanda kasman gereken 7 skilli belirlemesin akabinde zor skillerden başlamalısın Mesela tinker cok zor degil yada mining,carpenter kolay kasılan skiller miningde oreleri teker teker erit. Alchemy keza öyle inscription o şekilde zor ve yıpratıcı olanlar yani makroya bırakmadan kasılanlar özelikle.

Lumberjack - Blacksmith - Bowcraft gibi skillere öncelik vermeni tafsiye ederim.

Birde konuyu yardıma açsan daha uygun olurdu. hoş geldin bu ara.

[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Çevrimdışı The PisLiCk

• # Yörünge Dışı
  • 1241
  • Yine Ben o
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2008, 14:14:18 »
Ben aslında Madenlerin tek tek eritilmesine Karsıyım hatta Zamanından varsa Sana tavsiyem  minig skillini 59.9 da sabitlemendir.. Bu skilli gectikden sonra ironun cıkması gittikce azalacakdır bu yuzdenden  Bs yi ve Tinkeri kasman Zorlasacakdır..
Gidene Kal Demek Zavallılara 
Kalana Git Demek Terbiyesizlere       
Dönmeyene Dön Demek Acizlere       
Hakedene yol vermek BİZE YAKIŞIR

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #4 : 23 Nisan 2008, 15:41:24 »
Benim Tavsiyem Carpenter,Blacksmith açmandır iki skillde craft skillerinin en zor kasılanlarındandır.Miningide 30 dan başlatıp iron oreleri tek tek ayırıp yakarsan daha fazla mining skilli gelecektir.Bu şekilde daha kısa zamanda kasarsın.Alchemyde ise 30 da total refresh yapabildiğin için keg alıp total refreshle doldurursun ama kege doldurmıcaksın yapıp yapıp kendin doldurcaksın yaptığımı kege doldur dersen daha az skill gelir.