Revolution UO

Cooking skilli..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jonathan

• Ziyaretçi
Cooking skilli..
« : 25 Nisan 2008, 21:01:27 »
Yaklaşık 15000 adet balık pişirdim fakat bi tek cooking skilli bile gelmedi.. Acaba kasılması zorlaştırılmak mı istendi yoksa tamamen kasılmaz hale mi geldi anlayamadım.Herkese iyi oyunlar diliyorum.

Saygılar..

Jonathan

• Ziyaretçi
Ynt: Cooking skilli..
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2008, 21:42:39 »
o dediklerini göz ardı edicek kadar acemi değilim ya da dikkatsiz..  ;) bi sorun var belli..

Jonathan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2008, 22:32:24 »
Peki saolasn..

Jonathan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2008, 23:58:03 »
Robert online oldu hesapta online oldu ama bizi salladığı yok! neyse saolun bu ilgisizlik için...

Çevrimdışı Ciddan Barad-dur

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 988
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2008, 12:12:28 »
Dostum zorlaştırılmış olabilir. Ama zorlaştırlsada 15000 balıkta her türlü yüzlersin :( bir sorun vardır herhalde.Her gün page at. Elbet bakılır :(
Söylesem tesiri yok; Sussam, gönül razı değil...

Suzy Derulax!

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2008, 13:19:26 »
Hyr KArdesım Onlar YEni Kasanlarin Dusmanlari Sende Ne Yapcan GEtircen Nebula Charını hop 100 skillerle baslican ADamlar Nebulacilari Dusunduklerı Kadar Suraya Yeni Baslamak İstiyen Elemanlari Dusunseler Bole Yapmazlar Adamlar hop 100 skilleri alirken ben bi tamer kasıorum 1115 saat olmus Hala 100luyememısım Admalr Bakiorum 60 65 saat gm tamer Bole Biş Sacmalik YOk Ya Bari Phleri Acin Birazcik

Çevrimdışı salom

• # Yörünge Dışı
  • 1739
  • THE SUN RISES UP...
« Yanıtla #6 : 26 Nisan 2008, 13:26:43 »
Sayın Jonathan. Size in-game'de attığınız page'e cevap olarak yazdım. Dedim ki; Konuyu Robert'e ilettim, hatta sm arkadaşlara da durumu bildirdim. Onlardan ilk online olan sizin durumunuzla ilgilenecek. O saatten beri online olan olmamıştır. Endişe ve isteğinizi anlıyorum ama biraz daha sakin olmanızı istiyorum. Konunun takipçisiyim...
KING FVF'ci :)

booker