Revolution UO

Kaldırılan Safe Box !!!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Roxanne

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 459
Kaldırılan Safe Box !!!
« : 15 Haziran 2006, 18:04:13 »
Daha önce başlık açmıştım Safe boxımın Gm tarafından kaldırıldığını söylemiştim ve Loglardan bakılmasını rica etmiştim.Ares yada *** ikisinden birisi ilgilenilcek demişti o yüzden tekrar açıyorum bu başlığı ve ne olduğu hakkında bilgilendirilmek istiyorum

Dilerim bu defa ne olduğunu öğrenebilirim tşk.ler
-Karamazovs-
Fearless Karamazov
Faithless Karamazov
Roxanne Karamazov
Onimusha Karamazov
Tyler Karamazov
Tristan Karamazov

Çevrimdışı Chaos Twilight

• Kıdemli Üye
  • 1265
Re: Kaldırılan Safe Box !!!
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2006, 18:06:11 »
Alıntı yapılan: "Roxanne"
Daha önce başlık açmıştım Safe boxımın Gm tarafından kaldırıldığını söylemiştim ve Loglardan bakılmasını rica etmiştim.Ares yada *** ikisinden birisi ilgilenilcek demişti o yüzden tekrar açıyorum bu başlığı ve ne olduğu hakkında bilgilendirilmek istiyorum

Dilerim bu defa ne olduğunu öğrenebilirim tşk.ler

Safe boxlarda sorun war bilmiyormuydun.
datdiriditdit datdiriditdit datdiriditdit diiiiiidii   şağğbaan..nieeeeğ ?
Kayos Tivilayt

Çevrimdışı Roxanne

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 459
Kaldırılan Safe Box !!!
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2006, 18:46:00 »
Ewt biliyorum benim olayım eski Arkadaşım bir Gm in brtteki kutudan safe box ımı kaldırdığını görmüş bende yetkililere iletmiştim onlarda loglardan bakılıcak demişti, acct şifrelerimi değiştiremıyordum ve cafeden biri şifrelerimi almış acct umu kullanıyordu bende tum ıtemleri orda saklıyordum, hepsi gitti
Olan oldu ama nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum hala, o yüzden tekrar topic açtım
-Karamazovs-
Fearless Karamazov
Faithless Karamazov
Roxanne Karamazov
Onimusha Karamazov
Tyler Karamazov
Tristan Karamazov

Çevrimdışı Chaos Twilight

• Kıdemli Üye
  • 1265
Kaldırılan Safe Box !!!
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2006, 19:10:03 »
Alıntı yapılan: "Roxanne"
Ewt biliyorum benim olayım eski Arkadaşım bir Gm in brtteki kutudan safe box ımı kaldırdığını görmüş bende yetkililere iletmiştim onlarda loglardan bakılıcak demişti, acct şifrelerimi değiştiremıyordum ve cafeden biri şifrelerimi almış acct umu kullanıyordu bende tum ıtemleri orda saklıyordum, hepsi gitti
Olan oldu ama nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum hala, o yüzden tekrar topic açtım

pardon yanlış anladım.
datdiriditdit datdiriditdit datdiriditdit diiiiiidii   şağğbaan..nieeeeğ ?
Kayos Tivilayt