Revolution UO

Yetkili Arkadaşlara Bir Sorum Olucak Lütfen Bakarmısınız?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Psychodelic

• Ziyaretçi
Ynt: Yetkili Arkadaşlara Bir Sorum Olucak Lütfen Bakarmısınız?
« Yanıtla #15 : 29 Nisan 2008, 02:52:39 »
yaptıgı gerçekden ayıp .. adam o kadar emek vermiş kasmış itemleri safe boxn şifreyi istiyorsun ya
adama ver itemlerini sonra nabarsan yap sildirceksen sildir.
haa irfan bu adamlada itibatı kes bundan sonra itemleri verse bile alma sildirsin gitsin.. olay kapansın

Psychodelic

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 29 Nisan 2008, 02:54:21 »
her 2 taraf nasıl mutlu olur tufi biliyormusun itemleri kasan kişi alır karakteride kasan kişi alırsa..

ALLy_07

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 29 Nisan 2008, 02:54:37 »
Safe dekı ıtemler senın deılse aka ıtemlerı sahıbıne ıade edıceksın olay bu kadar basıtt uzatıcak bısey yok eger ben ıtemleı de wermem dıyorsan senın kişiliğine kalmıs bır olay artıqemeğe saygıı

Psychodelic

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 29 Nisan 2008, 02:57:07 »
o deyilde safeyi sildimekmi istiyor .. arkadaşına versin 2snlik karakteri safeboxu aktarsın itemleri kasan kişi olay kapansın alsın sonra karakteri. ..

Çevrimdışı AliG

• Kıdemli Üye
  • 1495
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
« Yanıtla #19 : 29 Nisan 2008, 13:35:08 »
Arkadaşlar Bırakın Bu İşleri Ya Bıraktım Ben Bu Oyunu Girersem Can Sıkıntısına Gırıyorum 4 Aydır Gırmıom Toplasanız 10 Olmustur Zaten Gırıom Kımsede Yok Bu Kadar Kafaya Takmayın Bu Oyunu Strese Sokmayın Kendınızı Arkının Yaptığı Terbiyesizlık Bu Ayrı Bı Konu Realda Arana Bı Sevıye Koyarsın Oda Anlar Yaptıgı Hatayı. Saygılarımla..

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur.

Çevrimdışı Elwin_Blood

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 252
asd
« Yanıtla #20 : 29 Nisan 2008, 13:39:08 »
Yaptıgı gerçekden ayıp .. Adam o kadar emek vermiş kasmış itemleri safe boxn şifreyi istiyorsun ya bi oyun için bunları yapmamanız gerekıyor bence itemlerini geri vermelisin real hayatla sanal hayatı karıstırmayın bı oyun ıcın degmez ıtemlerını vermelısın bence konuyu uzatmayın ha sen ıllada sıldırcem dıyosan kendı karekterını bellı edersın sil...

Carlos Blood
Elwin Blood
Pegasus Blood
Tiesto Blood

babuli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 29 Nisan 2008, 13:49:38 »
tipik bi item hırsı olan aç arkadaşını her an arkadan vuran şablonu

ayıptır ya ayıp gerçek olmayan şeyler için gerçek arkadaşlığınızı bozuyosunuz benimde başıma gelmişti 4 yıllık lise arkıma evleri yenilesin die şifreyi vermiştim adam herşeyi almış bide kasaya muz bırakmış   :D

doğru yolu bulun itemler sahibine account sahibine

hiç kimse o safeboxı ordan kaldıramaz katılıorum

Santaquerz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 29 Nisan 2008, 13:54:03 »
Ya ben arkadaslıgımı bozmak ıstemıyorum bı sanal ortam ıcın ama bozmak ısteyen arkadaslar varsada ısrar etmem kısasa kısas bende bozar gecerım benım ıcın np ! O bana guvendı acc lerını verdı bır tanesının sıfresını bıle degıstırmedım verdıgı gıbı duruyordu ama gecde olsa anladım kı hata yapmısım ya onun acc lerını hıc almıyacaktım  yada sıfrelerını degıstırecektım oyuna gerı dondugu zaman verırdım ama içimizden hıc bır kotuluk gecmedıgı ıcın kotulukle karsı karsıya kalıyoruz o yuzden hıc uzatmanın anlamı yok al safede senın olsun ıcındekı ıtemlerde ( tabıkı sıfreyı cozersen ! ) [/color]
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 13:55:19 Gönderen: Santaquerz »

babuli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 29 Nisan 2008, 14:12:51 »
Ya ben arkadaslıgımı bozmak ıstemıyorum bı sanal ortam ıcın ama bozmak ısteyen arkadaslar varsada ısrar etmem kısasa kısas bende bozar gecerım benım ıcın np ! O bana guvendı acc lerını verdı bır tanesının sıfresını bıle degıstırmedım verdıgı gıbı duruyordu ama gecde olsa anladım kı hata yapmısım ya onun acc lerını hıc almıyacaktım  yada sıfrelerını degıstırecektım oyuna gerı dondugu zaman verırdım ama içimizden hıc bır kotuluk gecmedıgı ıcın kotulukle karsı karsıya kalıyoruz o yuzden hıc uzatmanın anlamı yok al safede senın olsun ıcındekı ıtemlerde ( tabıkı sıfreyı cozersen ! ) [/color]

ben senin yerinde olsam adamın evini basardım 2 tokat çek bak nası kuzu gibi oluyo bunların hakkı köstek basacan dayağı

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #24 : 29 Nisan 2008, 15:13:41 »
Dersaneden yeni geldim ve gördüm topiği madem birşeyleri anlatıyorsun irfan doğruca anlat ne dedim ben sana kasaların şifrelerini söyle gir hangi charınla alıcaksan veriyim tek tek dedim sende olmaz dedin benim ne parada gözüm var ne itemde öyle birşeyde gözüm olsa başta charları vermezdim.Ayrıca o gün serhatlarla konuştum bana atarlanıp durdular bundan sonra gelip özür dilemedikleri sürece değil kasayı şimdi bozmıyım ağzımı başka birşeyi bile alamazlar.

Son olarakta babulicim demesi kolay Benim yerim yurdum belli gelip atabiliyorsan at klavye delikanlılığı yapmanada gerek yok istiosan pm nede atarım adresimi burayada yazarım gel beklerim atarım demekle olmuyor.

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #25 : 29 Nisan 2008, 15:20:21 »
Hiçbirşey değil benim canımı sıkan bir ton laf ediyor o Romeo mudur nedir madem Reali Sanalı karıştırmıcaz başta onu irfana söyleyin hemen suç atmak kolay biz geldik tekrar döndüğümüzde revoya 3 kişi altı üstü 100-200k para ver dedim bi speelbook alıp kasıcam vericem geri yok diyor biz çocukluk arkadaşıyız ya işte görün arkadaşlığını sonra bize 100k parayı elin 40 kat yabancısı çıkarıp veriyor bi kaç gün sonra bakıyoruz irfan  realden tanımadığı adama çıkarıp mare verebiliyor hadi bunuda geçtim ben şifreyi sadece sana vermişim başka adamların ne işi var bu charlarda bir gidiyorum eskişehirde verdiğim charların şifresini bilmeyen uo cu yok sanki arada denk geliyor irfan dur diyorum ben irfan değilim diyor vs ha siz inat ediyorsanız bende inat ederim baktım safe boxlar silinmiyomu o Romeoda gelip adam gibi özür dilemiyormu Charları silerim.! Ki bunuda yapıp yapmayacağımı beni tanıyanlar bilir.

Bide bana gelip msn den  ben adamlar item koparmaya çalışıyorum senin yaptığına bak deyipte burda arkadaşım kardeşim diosan bu adamlara benim sana diyebileceğim hiiiiççç bir kelime yok bundan sonra.

Moderatör arkadaşlar kilitleyebilir yada silebilir.

Ayrıca şifreleri değiştirebilirdim vs diosun ben sana güvenlik şifrelerini vermedimki nasıl değiştiriyorsun?

« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 15:35:24 Gönderen: melik1989 »

Barbaros

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 29 Nisan 2008, 15:38:51 »
Başlık sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.