Revolution UO

Yetkili Arkadaşlara Bir Sorum Olucak Lütfen Bakarmısınız?

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
Öncelikle Merhaba.

Bundan yaklaşık 2-3 ay önce uo ya ara verip charları güvendiğimiz bir arkadaşımıza teslim ettik.şimdi yeniden başladım ve charların şifrelerini değiştirdim içinde zaten item yok bütün itemlerini safe boxa koymuş ve aramızda bundan dolayı uzun bir tartışma çıktı ve ben bu safe boxları bankamdan kaldırtmak istiyorum.ne o anlaşmaya yöneliyor nede ben bunun mümkün olup olmadığını öğrenmek istiyorum yani bankamdaki safe boxu stafflardan birisi silebilirmi?

Not:Kimse yorum yapmasın lütfen sadece soruma cevap arıyorum.Bu hatırlatmayıda yaptıktan sonra hala yazanlar olursa mod. lara şikayet edeceğim bilginize..

Saygılarımla...

ALLy_07

• Ziyaretçi
Ynt: Yetkili Arkadaşlara Bir Sorum Olucak Lütfen Bakarmısınız?
« Yanıtla #1 : 28 Nisan 2008, 14:06:06 »
Page atarsan ılgılenırler sanırsam acc lerin sana ait oldugunu kanıtlarsan silerler

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #2 : 28 Nisan 2008, 14:14:09 »
Anlıyorum ancak yetkililerden tam bir açıklama duyarsam daha iyi olur.

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2008, 14:32:46 »
arkadaşım bişi soracam şimdi o safeboxdakiler senin karakteri teslim ettiğin arkadaşının karakterse senin şimdi o safeboxdaki itemleri istiyor sende ona yanaşmıyorsun stafflardan safe boxu sildirmek in game bir müdahale olur robertin buna izin vericeğini sanmıyorum ama bu kesinlikle staffların insiyatifine kalmış nihayetinde karakter senin banka senin sildiredebilirisn bilmiyorum ya karışık bi durum :)

Benden sana bir tafsiye  şifreni verebilicek kadar iyi arkadaşınsa dostlugunu kaybetme derim 2 item icin gerçi o da safe box şifresini dahi sölememiş o ayrı mevzu ilginc bilmiyorum valla.

Neyse geçmiş olsun umarım öyle bi karar alırsınız ki 2 taraf birden mutlu olur.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Mariana Glider

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2008, 15:06:16 »
 ;D

-ALBATROS-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2008, 19:05:21 »
arkadaşım bişi soracam şimdi o safeboxdakiler senin karakteri teslim ettiğin arkadaşının karakterse senin şimdi o safeboxdaki itemleri istiyor sende ona yanaşmıyorsun stafflardan safe boxu sildirmek in game bir müdahale olur robertin buna izin vericeğini sanmıyorum ama bu kesinlikle staffların insiyatifine kalmış nihayetinde karakter senin banka senin sildiredebilirisn bilmiyorum ya karışık bi durum :)

Benden sana bir tafsiye  şifreni verebilicek kadar iyi arkadaşınsa dostlugunu kaybetme derim 2 item icin gerçi o da safe box şifresini dahi sölememiş o ayrı mevzu ilginc bilmiyorum valla.

Neyse geçmiş olsun umarım öyle bi karar alırsınız ki 2 taraf birden mutlu olur.

;) :)

Barbaros

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2008, 19:07:42 »
http://www.revolutionuo.net/sistemler/safe_kasa.php En altına bakınca durumun farkına varacaksınız.Gene de bir ümit diyorsanız Robert'a pm atınız. Uzlaşma yoluna gitmeniz en mantıklı yol.

Santaquerz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2008, 01:35:46 »
Safe box ların sahıbı benım arkadaslar !!! Melık arkadasım benım cocukluktan berı buyudugum kardesım kadar sevdıgım saygı duydugum bırısıydı takı bu olay cıkasıya kadar safe boxlarımın ıcınde bana aıt olmayan arkadaslarıma aıt ıtemlerde bulunmaktadır o yuzden sıfreyı wermedım wermemde.3 adet charını kullandım 3 charın safesınıde benden ıstedı ama vermedım.Benden habersız sıfreyı degıstırıyor sorada safelerın sıfresını ıstıyor yok ole yama ! Bana Durustce Delıkanlıca adam gıbı charların sıfresını degıstırecem safelerını alır mısın yada safelerın sıfresını werır mısın dese benım olmayan ıtemlerı alır ıtemlerı sahıplerıne verır sora kendı ıtemlerımı bırakırdım...Berkı melık arkadasımız derkı benım ıtemde gozum yok o zaman neden ortalıgı ayaklandırıyorsun bunu anlamıs degılım !!!!!!!!

Not: http://www.revolutionuo.net/sistemler/safe_kasa.php     Buradada belırtıldıgı gıbı hıc bır gm arkadas bu kasaları yerınden oynatamaz !!!!

Çevrimdışı Biohazard[Bio] Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 70
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2008, 01:39:01 »
Farkli Meliklermiş ((:

« Son Düzenleme: 29 Nisan 2008, 01:49:06 Gönderen: Biohazard[Bio] Biohazard »
Küçük Oynamadim/Oynatmadim.
Büyük Oynadim/Oynattim.
Kaybettim/Kaybettik..

Giden Geri gelmez , Gelsede Umrmda olmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=c97XyuAz_io&feature=related

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2008, 01:50:24 »
Bende minerdekı safe box un sifresini unuttum sadece ıngotlar var kaldı ole kuzular yatıyo. Ama bi arkadas sildirmişti sanırım silinmesi konusunda yardımcı oluyolar diye bliyorum.

Çevrimdışı Biohazard[Bio] Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 70
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2008, 01:51:15 »
Şahsen bende sildirmiştim 2 adet safe box.

daha önceleri şifrelerimi bir çok kişi bilip , safe kullaniyordu.Sildirmiştim (:
Küçük Oynamadim/Oynatmadim.
Büyük Oynadim/Oynattim.
Kaybettim/Kaybettik..

Giden Geri gelmez , Gelsede Umrmda olmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=c97XyuAz_io&feature=related

Çevrimdışı Scarlas ßiohazard

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 28
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2008, 01:51:25 »
dai sende cocukluk arkadasım diyip burda kucuk dusecegine gidin cafede bebe alsın itemlrini olay tatlıya baglansın sildirmendeki amac ne?

Çevrimdışı Scarlas ßiohazard

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 28
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2008, 01:54:54 »
Olay anlasıldı.

Charı emanet ettigi kişi itemlerini istiyor. ancak emanet eden ise ya safebox sifresi yada unut itemleri diyor.

burda gorulen sudur ki ne kadar arkadasında olsa Reel le karıstırmam sanalıda desen arkadasın kolpa dai. yol ver gitsin sildir itemleri bundan arkadas felan olmaz adama sanal icin bunlar kendilerini satar.

Santaquerz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2008, 01:59:29 »
Olay anlasıldı.

Charı emanet ettigi kişi itemlerini istiyor. ancak emanet eden ise ya safebox sifresi yada unut itemleri diyor.

burda gorulen sudur ki ne kadar arkadasında olsa Reel le karıstırmam sanalıda desen arkadasın kolpa dai. yol ver gitsin sildir itemleri bundan arkadas felan olmaz adama sanal icin bunlar kendilerini satar.

sana katılıyorum okay o ıtemlerde gozum yok..Benım ıcın real ayrı sanal ayrıdır.Ama Sanalla Realı karıstıran arkadaslar ıcın tavsıyem sudurkı bı dusunsunler sonra karar wersınler ben kus degılım ama bazan kırıcı ola bılıyor solenen her kelıme

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
« Yanıtla #14 : 29 Nisan 2008, 02:51:56 »
melik karakter senin olabilir ama itemler arkadaşının kendi kasmış bir zamanlar karakteri vermişsin sonra geri almışsın olabilir fakat itemleri neden vermediğini anlamış değilim şu noktada haksız olan senmişsin gibi gorunuyor.

ama 2 tarafı da mutlu edicek bir yol bulmadıkca böyle olmaz.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.