Revolution UO

Char Heck Komple...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
Char Heck Komple...
« : 05 Mayıs 2008, 02:09:47 »
 Bugün gece oyuna girdiğimde realkhan kullanıcı adlı Realkhan Zerdova charım ve de ıcınde bulunan craft charım hecklenmiş ve bununla da kalmayan heckciler skilleri düşürmüşler... Üstüme bulunan evi Lancerot Nickli Elaman üstüne almış... Sayın Gmlerden bu konu hakkınd yardım etmelerini rica ederim... Saygılar....
Dying Wish

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
Ynt: Char Heck Komple...
« Yanıtla #1 : 05 Mayıs 2008, 02:14:54 »
geçmiş olsun paşam.
evin britte kıyak bi yerdeyse evini takas ettikleri adam muhtemelen evi almış iyi ce kontrol et kim giriyo kim cıkıyo .

ne diyem gerçi hackleyeni bilsen ne olacak ki yapacak hiç bir şey yok o da ayrı mevzu.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2008, 02:16:52 »
Sağolasın dostum... Ev brıtte degılde yev moongatenın assasında ewın kıme devır oldugu yazıyor gordum yanı gubun usttekı ısmını verdıgım sahsın ustunde... Acaba skiilleri alabılırmıyım ??? İtemler gitsin kasılırda işte skiller onemlı...
Dying Wish

Tierra Glider

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 05 Mayıs 2008, 02:17:29 »
Geçmiş olsun Selçuğum. Toparlarız sıkma tatlı canını.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 05 Mayıs 2008, 02:18:41 »
Sağolasın Hakan'ım teşekkur ederim kardeşim...
Dying Wish

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2008, 02:20:45 »
Sağolasın dostum... Ev brıtte degılde yev moongatenın assasında ewın kıme devır oldugu yazıyor gordum yanı gubun usttekı ısmını verdıgım sahsın ustunde... Acaba skiilleri alabılırmıyım ??? İtemler gitsin kasılırda işte skiller onemlı...
bu tamamen staffın insiyatifine bağlı karakterinizin sorumluluğu ve güvenliği tamamen size aittir herhangi bir şekilde yardımcı olamayız da diyebilirler  / lan adam hacklenmiş itemi bırak skilleri bile gitmiş sadece skillerini istiyor deyip biraz zaman harcayıp loglardan skillerini bulup sana geri iade de edebilir bu karşı tarafa kalmış ucu açık bi soru değil 2 şıkkı olan bi durum umarım sonuç gönlünce olur. kısa bir not kazığa dikkat bu ara realkan anladı umarım.

[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 05 Mayıs 2008, 02:22:30 »
Anladım dostum teşekkur ederım.... Kazığa dikkat edeceğim bundan sonra tam anlamı ile.... Hemde iyi dikkat edeceğim....
Dying Wish

-ALBATROS-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2008, 02:24:08 »
biz bu şahısa kefil olsak yani gerçekten hacklendiğini anlatabilmek için.birşeyler yapmak lazım yazık olacak yoksa kolay kasılmıyor o skiller  >:(

Çevrimdışı Antikush*

• # Yörünge Dışı
  • 1588
  • aLén * sersemletir *
« Yanıtla #8 : 05 Mayıs 2008, 02:28:42 »
Staffların umrunda bile olmaz.  ;)

#Horti

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 05 Mayıs 2008, 02:28:48 »
kanka ne deseme bos yaa ıns staflar yardımcı olurlar  :'(
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2008, 02:29:14 Gönderen: #Horti »

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 05 Mayıs 2008, 02:39:41 »
İnşallah bakacağız artık... Staflar insiyatifli davranırlarsa neden olmasın.... Burda hecklenen bir car yani bir emek herhalde birşey yaparla az değil hani 800 saat online olmuş bir char....
Dying Wish

Çevrimdışı Jackass Dirty Sanchez

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 566
  • Ossuruktan Tayyare Selam Söle O Yare.
    • Dİrty Sanchez_Jackass
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 05 Mayıs 2008, 02:44:05 »
cok kişinin başına hack olayı geldı hıc bırının gerı verılmedı bosuna umıtlenme.

babuli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 05 Mayıs 2008, 03:42:49 »
pin koruma sistemi ingamedeki safebox ve skilldusurme barajı var die kaldırıldı biliodum peki siz?

bence gayet gzl bişidi o baraj nie kaktı bu aralar forumu pek takip edemedim playerlarmı istedi?

ayrıca safebox sistemi itemler için yeterli deil örnek 1.ada gördüğünüz gibi adamın evi gitmiş ayrıca vendoru varsa vendorda safebox bi işe yaramıo

şimdi diceklerki ulan bu herifte hep muhalefet hep muhalefet ama abi ortada herşey gördüğüme çalmıosam namerdim...

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 05 Mayıs 2008, 04:00:14 »
Safe booxta ıdı ıtemler ama onlarda gıtmıstır herhalde hersey gıtmıs ıste evı bıle ustune almıs mıllet... Hala şaka gıbı gelıyor vallaha :( 800 Saatlık emek sadece bır dakıkada gıdıyor sadece bir dakika da....
Dying Wish

babuli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 05 Mayıs 2008, 04:03:09 »
Safe booxta ıdı ıtemler ama onlarda gıtmıstır herhalde hersey gıtmıs ıste evı bıle ustune almıs mıllet... Hala şaka gıbı gelıyor vallaha :( 800 Saatlık emek sadece bır dakıkada gıdıyor sadece bir dakika da....
işin komik tarafı pin kaldırırken robert yazdı safebox ve skillsilmede baraj var bişi olmaz dedi bu gün bakıom skillin capin 200ünü kulanmış çar çatur çutur silio bunun amacı ne