Revolution UO

Char Heck Komple...

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
Ynt: Char Heck Komple...
« Yanıtla #15 : 05 Mayıs 2008, 04:13:24 »
Skill Düşürmede Baraj var dedi halada yazıyor ama o baraj su anda nerde kaldı onu anlamadım... Skıll kap 670 olmadan skıll dusurulmuyore dogrudur ama adam 30 teach yapıyor herhangı bır skılı sonra craft skılı dusur boyle yapa yapa yapa yapa char oluyor 30 30 skıllerle dolu app bır char... Ben sadece skıller konusunda gm lerın ınsıyatıfıne bırakıyorum....
Dying Wish

Çevrimdışı Lisa DRN

• Kıdemli Üye
  • 2485
    • Marine Elektronik
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 05 Mayıs 2008, 04:16:48 »
Geçmiş olsun Selçuk. :( Biliyosun ki benimde başıma geldi aynı durum, 3000 online saati filan vardı ancak hiç biri benim umrumda değil artık. Bunu yapabilecek zihniyetteki kişilere ACIYORUM. Yalnız yapılacak birşey olmuyor yani daha doğrusu in-game' e müdahele etmiyorlar. Tekrardan geçmiş olsun. Oyun içerisinde herhangi birşey lazım olursa elimden geldiğince yardım edebilirim.

babuli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 05 Mayıs 2008, 04:17:25 »
Skill Düşürmede Baraj var dedi halada yazıyor ama o baraj su anda nerde kaldı onu anlamadım... Skıll kap 670 olmadan skıll dusurulmuyore dogrudur ama adam 30 teach yapıyor herhangı bır skılı sonra craft skılı dusur boyle yapa yapa yapa yapa char oluyor 30 30 skıllerle dolu app bır char... Ben sadece skıller konusunda gm lerın ınsıyatıfıne bırakıyorum....
sanırım bug oluştu çatır cutur düşüo  :D

dur bide ss koyayım  :D

http://img208.imageshack.us/img208/554/barajnerdesx4.jpg
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2008, 04:37:23 Gönderen: babuli »

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 05 Mayıs 2008, 04:38:15 »
Geçmiş olsun Selçuk. :( Biliyosun ki benimde başıma geldi aynı durum, 3000 online saati filan vardı ancak hiç biri benim umrumda değil artık. Bunu yapabilecek zihniyetteki kişilere ACIYORUM. Yalnız yapılacak birşey olmuyor yani daha doğrusu in-game' e müdahele etmiyorlar. Tekrardan geçmiş olsun. Oyun içerisinde herhangi birşey lazım olursa elimden geldiğince yardım edebilirim.

Sağol sıatım teşekkur ederim kardeşim... Birşey ihtiyaç olursa soylerım eyvallahımsın... Durum IN-GAME'den çıkıyor be Suat olay hırsızlık gıbı bırşey. Bir insanın emeklerini çalıyorlar.. Robert demişti skill düşürmede onlemlerını aldık işte 670 skill kap olmadan skill düşürülmüyor diye ama baksana Suat Skill düşürüldü be... Biz burda güvenliğimiz güzel diye oynuyoruz ama güvenliğimiz yokmuş malesef.... Bakacağız be Suat benım hala Robert buraya net birşey yazasıya kadar bekliyeceğim. Netliğine göre ya gideceğiz ya da devam edeceğiz... Sağlık olsun herşeyden önce....
Dying Wish

Çevrimdışı Lisa DRN

• Kıdemli Üye
  • 2485
    • Marine Elektronik
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 05 Mayıs 2008, 04:52:52 »
Anladım ama 670 barajı skill düşürmeye engel olmuyor maalesef. Teachletilmemiş bir skill' i öğretip(30.0) düşürülmesini istedikleri skill' i düşürebiliyorlar.. Bence skill düşürmeye bir önlem alınması lazım. Çünkü bu olay herkezin başına gelebilir. Mesela evinde bilgisayar olmayanlar internet cafelerde giriyor ve herhangi bir key loger atılması durumunda bütün emekler boşa gidebiliyor. Skill düşürürken hesap şifresinden farklı bir şifre, pin veya güvenlik kodu sorulması daha güzel olabilir..

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 05 Mayıs 2008, 04:57:09 »
Keşke bu dedikjlerin daha önceden olsaydı. Ben haricinde bu olaylar başına gelenlerde vardır mutlaka şimdi bu olaydan sonra bizim ne günahımız var ki burda :((( Yani kobay biz mi olduk şimdi.... Şaka gibi geldi vallaha....
Dying Wish

babuli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 05 Mayıs 2008, 05:07:06 »
yae hala baraj diosunuz benmi anlatamıom baksanıza sslere

http://img146.imageshack.us/img146/2333/nebarajgn7.jpg

bu 2.ssde toplam sikiller daha düştü gördüğünüz gibi burda iş ingameden çıkıo revolutionuo oluşumu bi güvence sağlıyo ve bu güvence boş çıkıo sslerde gördüğünüz gibi ilk ssde toplam skiller 210 2ssde 182 demekki baraj filan yok ve arkadaşın tüm skilleri geti atılmalı loglara bakılıp neyinize güvenerek pinleri kaldırdınızki bence çok iyidi...
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2008, 05:08:38 Gönderen: babuli »

Çevrimdışı Lisa DRN

• Kıdemli Üye
  • 2485
    • Marine Elektronik
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 05 Mayıs 2008, 05:16:28 »
Koyulan pin' in hanesi kadar " ***** " işareti konulduğunda da pin atlatılabiliyordu. Kısacası pin sadece zaman kaybıydı.

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #23 : 05 Mayıs 2008, 12:39:29 »
Selçuk Paşam geçmiş olsun. Ciddi çok can sıkıcı bir durum. Umarım Yetkililer hiç olmazsa skillerini iade ederler.
Bir de özel mesajlarına bakıver bir şeyler söleyivereceğim paşam.

Eduardo%da%Silva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 05 Mayıs 2008, 20:32:38 »
güvenlikden sen sorumlusun kaybedince ağlamıcaksın burda burası ağlama duvarı değil ağlama duvarı israilde.

not : olay in-game staff karışamaz

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 05 Mayıs 2008, 20:56:15 »
güvenlikden sen sorumlusun kaybedince ağlamıcaksın burda burası ağlama duvarı değil ağlama duvarı israilde.

not : olay in-game staff karışamaz

Bir insanın sorunu ile o kişiyi aşşağlamak içinde mi var ??? Her topicte boylesın... Neyse Ağlayan yok bu arada sözlerinde biraz daha düzgün konuş.... Herkesin başına gelebilr biliyorsun....
Dying Wish

Eduardo%da%Silva

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 05 Mayıs 2008, 21:28:16 »
aşağılarım tabi sen daha hesabına sahip çıkamıyorsun sonra sana laf atınca aşağılama diyorsun neyse hadi git iki dragon kes yine item kas

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 05 Mayıs 2008, 21:35:49 »
Ya ne demek aşağılarım alla alla bişeyede muhalefet olma ya bide aşağılarım diyorsun bu küfür etmek gibi bişey ayıp yaa...
Dying Wish

Çevrimdışı Kurtay Derulax

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 241
  • Kurtay Derulax [Drx]
    • E-Posta
« Yanıtla #28 : 05 Mayıs 2008, 21:56:16 »
skillerini unut !
Dark Lord Kurtay Granger Derulax To Return
küfüre karsiyiz hem de cok karsiyiz futbol dostluk kardeslik gecmisin üstüne vuralim bir sünger ama son kez ...... .. .....

#Horti

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 05 Mayıs 2008, 22:25:27 »
aşağılarım tabi sen daha hesabına sahip çıkamıyorsun sonra sana laf atınca aşağılama diyorsun neyse hadi git iki dragon kes yine item kas

mehmet senınde agladıgın zamanları cok ıyı bılırız surda aglama deıl hakkını arıo skıl dusurmek ıcın sınır vardı onu kaldırmıslar  >:D