0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eğer benim gibi uo dan sıkılan arkadaşlar war ise gecelri oynayabiliriz.3 4 kişi garanti war.eğer ayarlamayı bilenler warsa bir akşam toplanıp yapabiliriz.isteyenlere msn werebilirim.
Chaos yaprz valla :smt016 Şifrede varmı gerçi 1yıldır fln oynamıom uo yüzünden unuttum şifreleri :S Nese indirebilieceim bi adres varmı internetten?
Alıntı yapılan: "Jack"Chaos yaprz valla :smt016 Şifrede varmı gerçi 1yıldır fln oynamıom uo yüzünden unuttum şifreleri :S Nese indirebilieceim bi adres varmı internetten?multiplayer da şifre geçmez.indirebiliceğin adrese gelince walla kesin wardır ama neresi olduğunu bilmiyorum üzgünüm.cd sini heryerde bulabilirsin eminim.age of empires 2 age of empires conquerors 2 sinide almanız gerekmekte.ama burda herkez oynıcaz falan diyorda.age of empires'in kendi özelliğinde olan multiplayer ile adsl modem den bağlanamıyoruz.56 k dediğimiz telefon bağlantısı ile oluyor.ama adsl ile denediğimizde yapamadık.hamachi diye bir program ile bağlanmayı denemek gerekiyor.progra bende mevcut.herkez oyunu yüklesin irtibata geçsin.
Kaç ettik