Revolution UO

lütfen yardım edin!

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karakule1

• Ziyaretçi
lütfen yardım edin!
« : 18 Mayıs 2008, 01:45:57 »
arkadaşlar ben yeniyim,ultima online age of shadows u indirdim kurdum.başta kendisi patchleri taradı indirdi flan.sitenizdeki patchleri de indirdim hatta ikisini de indirdim,ultima online klasörünün içine önce revlutionun dosyalarını kopyaladım ama oyuna girerken hesapta sorun veriyor.acaba patchlerde mi bir yanlışlık yaptım yardımcı olursanız sevinirim..

**ScHuStEr Yerguis**

• Ziyaretçi
Ynt: lütfen yardım edin!
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2008, 01:46:54 »
patch yapmadan dene oyle sorunsuz baglanırsın  ;)

karakule1

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2008, 01:47:45 »
patch yapmadan derken programın kendi bulduğu patchleri yapmadan mı?

Burzcair

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2008, 01:55:36 »
İşte böyle sinir hastası olmamak için ultimayı hiç bi zaman netten indirmedim hayatımda . Cd siz kaldım uo oynayamadım ama nettende indirmedim  ;D

karakule1

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2008, 01:57:47 »
iyi de arkadaşlım benim ne cdim var ne  de cd alcak kimsem.yardımcı olsan da biz de takılsak hem bir de şu anda forum dakullandığım kullanıcı adımla mı girecem oyuna?yahu ben 3 4 sene önce oynadım ultima sonra mu oynadım ama bu kadar zor değildi!

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2008, 02:11:02 »
İlk önce hesabınızı aktifleştirmeniz gerekiyor siteden. Patch ile alakası yok bu hatanın.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2008, 08:19:48 »
forum kull adı ile değil oyun  account u alacan
Çevrimdışı.

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2008, 18:56:26 »
arkadaşlar ben yeniyim,ultima online age of shadows u indirdim kurdum.başta kendisi patchleri taradı indirdi flan.sitenizdeki patchleri de indirdim hatta ikisini de indirdim,ultima online klasörünün içine önce revlutionun dosyalarını kopyaladım ama oyuna girerken hesapta sorun veriyor.acaba patchlerde mi bir yanlışlık yaptım yardımcı olursanız sevinirim..

Patch filan yapma patche gerek olduğunu zannetmiyorum.Sadece kurulum yap zaten kurulum yaparken Patch filan sormuyor bildiğim kadarıyla Patch dosyası Uo Klasörünün içinde yer alıyordu siz çift tıklayıp açıyordunuz.Patch yapmadan ayrıca sitede patchmi var patch dediğiniz client olmasın sizin yapmanız gereken ultimayı kurduktan sonra www.revolutionuo.net ten Dosyalar bölümüne girip  Revolution 5.0.3.a clientini indirip winrardan hepsini dizine çıkarta tıklayıp ultima online klasörünü hedeflemeniz gerekmektedir.

bir de şu anda forum dakullandığım kullanıcı adımla mı girecem oyuna?

Hayır. www.revolutionuo.net sitesinden Hesap İşlemleri bölümüne tıklayıp oradan kayıta tıklayıp yeni bir oyun acc si alarak oyuna bağlanabilirsiniz.

Saygılarımla...

Dimitri.!