apache nin ne olduğunu bile bilmiyen adamlarsınız Ya ama bu serverı siz brakmayın tek eğlence sizsiniz. Program kullansanızda yatınca çok güzel ağlıyonuz Ayrıca sizin gibi olmaktansa apache olmayı tercih ederim. Bu arada ben size daha önce bestelemiştim ama ilk kes yazdım. Ve son olarak sizin guilde girmek istememin tek nedeni o evlerinizin anahtarına ulaşmak içindi. hani siz kendinizi tanımlamak için isim yazıyosunuz ya şuursuz, app, hilekar, şerefsiz gibi. banada satıcı yazdırcaktım La neyse sizinle oynamak eğlenceli hayatınız uo olmuş. Takılın siz, program kullanın, pvp serverlarında program açıp adam kesip biz kralız diyin sonrada sizi kesenlere apache, programcı falan diyin. Neyse hadi size iyi oyunlar. Biz geceleri çıkıyoruz sky dan da konusuyoruz emin olun çok egleniyoz. Sizin gibi kesilince lan lan lan yattım amuha goyum hemde speed easy herşey açık bunlar beni nasıl kesiyo kesin apache bunlar diye konuşmuyoruz.
inanın çocuklar, çocuklar inanın. Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Easysiz , speedsizde adam keseceğiz. Bir im por yedikten sonra eve kaçmayacağız. Kesilince oturup ağlamayacağız.
Abi alınma ama, sen salak mısın? Yok yani, hakaret etmek için sormuyorum, ama insan bazen kendini salak hissedebilir mesela, sana da öyle oluyor mu? Aptal oldugunu düşünüyor musun ara sıra? Hani tek bir paragrafta bile tutarsız olabilmeyi başarmak ciddi zor çünkü.
Ölüncede daha çok gülüyoruz. Çünkü biz erdemli insanlarız ....
Farketmemiş olabilirsin paşam tabi de, neye ugradıgını şaşırmış halde hem bizim Screen Shot. -?- başlıgımıza, hem de kendi imzana "easy ve speed kullanıyorsunuz, iki im por yiyince evet kaçıyorsunuz, ölünce aglıyorsunuz, ühühühühü." diye bişiler bırakmışsın. Allah aşkına ne gülmesi ya.
Hasiktir ordan, erdemliymiş dfjghd.
Program kullansanızda yatınca çok güzel ağlıyonuz
Valla paşam, şimdi bakıyorum da, şuana kadar sana ölüp de foruma başlık açanımız olmadı bildigim kadarıyla. Lan bu arada, nickin ne ki senin, harbi merak ettim şimdi?