Revolution UO

Mazi Screen Shot.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
Ynt: Screen Shot.
« Yanıtla #360 : 09 Ekim 2008, 09:22:13 »
Başkan bunlarda olmasa kim eğlendirecek bizi.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Çevrimdışı oner

• Üye
  • **
  • 193
« Yanıtla #361 : 09 Ekim 2008, 10:07:27 »
uyıHDOIUASDOIASIUDOIUıduasuıdıuODIUDOIUSAUD sayenizde lab a mutlu giricem ya güne güzel basladım auıheauıodhıauhsd
herşeyi geçtim dün optimumda alısveris yapıoz.. bi t-shirt. üstünde ne yazsa beğenirsiniz?
"Apache Warriors"
adpğlpağsdlpüğaslpğd. almamak ıcın kendımı zor tuttum
old Duriel

always Immortal Masters..

Çevrimdışı Jenas Cuiviene

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 47
    • E-Posta
« Yanıtla #362 : 09 Ekim 2008, 12:14:04 »
her yatan gelip burda ağlıcaksa, işimiz var desenenize.
bizdeki aşk mum ışığında göz göze değil,meşale altında omuz omuza ..

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
« Yanıtla #363 : 09 Ekim 2008, 18:44:22 »
sizin guilde kim bakıyo bende girebilirmiyim. Yalnız şimdiden söyliyim pvp çok kötüdür. App yim

selam sen bu serverda baya oynuyo ya benziyosun. acaba staf tanıdıgın varmı. bi yere girdik her yer yeşildi green diyolar galiba alan ihlali heralde beni ve arkadasımı kücük bi alana koydular hiç işey yapamıyoruz dünden beri üstümüzdfe de yazmıyo jail de değil bi bilgin varmı?

bizim loncadakiler bu elemanların yazılarını silmiyorum zevkli oluyo, şahsen ben eğleniyorum baya :)

Tabi Hiper zekalarıyla bize küfür edip hakaret edenlerin yazılarını eğlenmek için okumayıpta  takan olursa söylesin  silebilirim bilginize :).
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
  • 1955
« Yanıtla #364 : 09 Ekim 2008, 18:46:20 »
Hiç birşeye değil de bu adamın Galatasaray lı olduğuna üzüldüm :D
Hephaistos Ex'Burn

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #365 : 09 Ekim 2008, 18:50:10 »
apache nin ne olduğunu bile bilmiyen adamlarsınız :D Ya ama bu serverı siz brakmayın tek eğlence sizsiniz. Program kullansanızda yatınca çok güzel ağlıyonuz :D Ayrıca sizin gibi olmaktansa apache olmayı tercih ederim. Bu arada ben size daha önce bestelemiştim ama ilk kes yazdım. Ve son olarak sizin guilde girmek istememin tek nedeni o evlerinizin anahtarına ulaşmak içindi. :D hani siz kendinizi tanımlamak için isim yazıyosunuz ya şuursuz, app, hilekar, şerefsiz :D gibi. banada satıcı yazdırcaktım :D La neyse sizinle oynamak eğlenceli hayatınız uo olmuş. Takılın siz, program kullanın, pvp serverlarında program açıp adam kesip biz kralız diyin sonrada sizi kesenlere apache, programcı falan diyin. Neyse hadi size iyi oyunlar. Biz geceleri çıkıyoruz sky dan da konusuyoruz emin olun çok egleniyoz. Sizin gibi kesilince lan lan lan yattım amuha goyum hemde speed easy herşey açık bunlar beni nasıl kesiyo kesin apache bunlar diye konuşmuyoruz.:D Ölüncede daha çok gülüyoruz. Çünkü biz erdemli insanlarız ....

Neden urasıyon ben satam o ewlerın anahtarını.  tanesı 1 m.

« Son Düzenleme: 09 Ekim 2008, 18:52:03 Gönderen: jackal numenor »

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
  • 1955
« Yanıtla #366 : 09 Ekim 2008, 19:24:58 »
Sizden zeki olduğum kesin. Bende sizin aranızda gs li olanların olmasına üzülüyorum ama yapıcak bişi yok. İnsanların istediği takımı tutma  özgürlüğü var malesef. :(

İşte sırf bü yüzden Galatasaray lı olduğun için üzülüyorum.

Galatasaray'ı normal zekası yetenler tutması yeterli senin gibi bizden üstün zekalı mükemmel kişinin işi ne ona üzüldüm. Galatasaray adına değil senin adına yani :D (Hani aynı takımı tutuyoruz ya o bakımdan) Parantezleri de bizim seviyemize inme diye yaptım kendimi çok zorladım anca yazdım umarım seviyene yetişmişimdir :D
Hephaistos Ex'Burn

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #367 : 09 Ekim 2008, 19:42:03 »
Oğuz dai; sen ve müritlerin outlookers'tan ayrıldı de mi, ben yanlış bilmiorm umarım :)

Bu arada dai silmeyin mesajları ben foruma sardım, oyun oynamıom zati. Bakıp eğleniorm.

Bi de Emre kapa speedi ya. İnjection'ı da açmışın yanına gelen düşüor. Bariz sövcem he. App dw li. Uyuz...

Hansrudel bir de lütfen bana özel mesajdan söv bitirek; ciddi, belli bir kalitenin altında mesaj görünce canım da sıkılmıor deil. Özel mesajdan ettiğin küfürleri göstermem korkma. Ama böle çekinik çekinik laf atma. Gir damardan :S Başkalarını da rahatsız etmeyelim.

Çünkü; sen benim yazımın altına 1 msj attın ben insan gibi 1 msj attım, ne ağladım ne şiir ne de marş yazdım. "Pvp işin deil craftsın lego yap oyna" mealine getirdim.
Sen ne yaptın ağladın sızladın, o derece koydu ki mesajım, marş bile yazdın, koydun. Ki bu lonca sen ve sen gibi apache'lere o kadar koymuş ki marşı önceden bestelemişsin. Duygularını kontrol edemediğin için sadece benle de yetinmedin güya benim kendilerini temsil ettiğimi düşündüğün dw loncasına da hırsını kişiliğini ve EQ seviyenin gayet yüksek olduğunu belli eden mesajlar attın. Ama dediğim gibi yeter.
Bu yazdıklarımdan ötürü seni Özel mesaj(küfür) düellosuna davet ediyorum. Tek taraflı olacağına garanti veririm. Ve burada tadamadığın zafer hissini eminim tadacaksın.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #368 : 09 Ekim 2008, 20:03:29 »
Eğlenmek için oynanan bir oyunun forumunda ne kadar seviye düşebilir,egolar nasıl daha alternatif yollardan tatmin edilebilir gördüm bu moderatörlük sürecince,öncesinde gülüp geçerdim ama bazı vakaların gerçekten ciddi olduğunu gördüm.

Ama Belalım'a da görevi almadan önce bahsetmiştim,bu başlıkla ilgilenmeyeceğim diye.Kendi tercihim ve insiyatifimdir bu.

Halil abi'nin fazla online olamaması nedeniyle guild üyelerinden ricam,account'ı kimde varsa (sanırım Tufan) biraz temizleyin thread'i.Sonra ben yapınca , taraf tuttu oluyor.

Bir de ss koyun biraz madem ss bölümü burası, malum oynamıyorum en azından göreyim neler yapıyorsunuz.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2008, 20:06:50 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #369 : 09 Ekim 2008, 21:15:20 »
@Sinan; silmiyoruz çünkü eğleniyoruz... Gerçi bir tek ben kişisel cevap vermiyorum, çarpıtma yoluyla cevap veriyorum :P Arkadaşlar da öyle yapmazsa daha bir güzel olacaktı...

@hansrudel; sinirli olmadığını görebiliyoruz canım sadece içine oturan bazı gerçekler var bunların dışa yansıması... Ha bizi sinirlendirdiğini düşünüyormuşsun bir de acaba bu kanıya nerden vardın bilmiyorum seni kaale bile almıyoruz ki adam gibi... Okuyoruz eğleniyoruz sen yazmasan bizim forumun tadı tuzu olmaz yani...

@Aragorn; hacım benim programlara birşeyler oldu hata falan veriyor oyuna giremiyorum ya, öyle olunca ölüyorum item'im gidiyor, ağlıyorum üzülüyorum... O yüzden oyuna pek giremiyorum işte yoksa sıkılmak falan değil benim tek amacım ego tatmini işte programla adam kesmek başka yapabildiğim birşey yok ki... Pvp server'ında adam kesemiyorum misal :S Millet (bug'la) level 9 falan olmuş ben daha level 2'yim :S
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Çevrimdışı Melanie

• Yeni Üye
  • *
  • 30
  • The Sauros Family
« Yanıtla #370 : 11 Ekim 2008, 03:17:39 »
İtinayla binekleriniz kesilir...

Actionda emeği geçen herkese teşekkürler...
ODAM KİREÇ TUTMUYOR
KUMUNU KARMAYINCA
SEVDA BAŞTAN  GİTMİYOR
ŞAMPİYON OLMAYINCA
SENİNLEYİZ HERYERDE
ANKARADA İZMİRDE
BURSASPOR AŞKIYLA
HAZIRIZ BİZ ÖLMEYE
TEKSASLIYIZ  EZELDEN
EĞİLMEZ HİÇ BAŞIMIZ
YEŞİL BEYAZ OLSUN
BİZİM MEZAR TAŞIMIZ...

Çevrimdışı ~Somnus.

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 313
  • Oh, exploitable..
    • E-Posta
« Yanıtla #371 : 11 Ekim 2008, 12:11:02 »
apache nin ne olduğunu bile bilmiyen adamlarsınız :D Ya ama bu serverı siz brakmayın tek eğlence sizsiniz. Program kullansanızda yatınca çok güzel ağlıyonuz :D Ayrıca sizin gibi olmaktansa apache olmayı tercih ederim. Bu arada ben size daha önce bestelemiştim ama ilk kes yazdım. Ve son olarak sizin guilde girmek istememin tek nedeni o evlerinizin anahtarına ulaşmak içindi. :D hani siz kendinizi tanımlamak için isim yazıyosunuz ya şuursuz, app, hilekar, şerefsiz :D gibi. banada satıcı yazdırcaktım :D La neyse sizinle oynamak eğlenceli hayatınız uo olmuş. Takılın siz, program kullanın, pvp serverlarında program açıp adam kesip biz kralız diyin sonrada sizi kesenlere apache, programcı falan diyin. Neyse hadi size iyi oyunlar. Biz geceleri çıkıyoruz sky dan da konusuyoruz emin olun çok egleniyoz. Sizin gibi kesilince lan lan lan yattım amuha goyum hemde speed easy herşey açık bunlar beni nasıl kesiyo kesin apache bunlar diye konuşmuyoruz.:D
Alıntı
inanın çocuklar, çocuklar inanın. Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Easysiz , speedsizde adam keseceğiz. Bir im por yedikten sonra eve kaçmayacağız. Kesilince oturup ağlamayacağız.

Abi alınma ama, sen salak mısın? Yok yani, hakaret etmek için sormuyorum, ama insan bazen kendini salak hissedebilir mesela, sana da öyle oluyor mu? Aptal oldugunu düşünüyor musun ara sıra? Hani tek bir paragrafta bile tutarsız olabilmeyi başarmak ciddi zor çünkü.

Alıntı
Ölüncede daha çok gülüyoruz. Çünkü biz erdemli insanlarız ....

Farketmemiş olabilirsin paşam tabi de, neye ugradıgını şaşırmış halde hem bizim Screen Shot. -?- başlıgımıza, hem de kendi imzana  "easy ve speed kullanıyorsunuz, iki im por yiyince evet kaçıyorsunuz, ölünce aglıyorsunuz, ühühühühü." diye bişiler bırakmışsın. Allah aşkına ne gülmesi ya.

Hasiktir ordan, erdemliymiş dfjghd.

Alıntı
Program kullansanızda yatınca çok güzel ağlıyonuz :D

Valla paşam, şimdi bakıyorum da, şuana kadar sana ölüp de foruma başlık açanımız olmadı bildigim kadarıyla. Lan bu arada, nickin ne ki senin, harbi merak ettim şimdi?

[Motor, DW]
Neldora Ex'burn.   *büyük ölçüde kayıplarda.

We have no quarter,
We ask no quarter.

Çevrimdışı Buffavento

• Üye
  • **
  • 512
  • Çok düşün,az konuş.
|Dying W i s h|
Zulkarneyn Cuiviene
Exciting Cuiviene

Cuiviene Family

Eline,beline,diline hakimsen ne mutlu sana.

Çevrimdışı Buffavento

• Üye
  • **
  • 512
  • Çok düşün,az konuş.
|Dying W i s h|
Zulkarneyn Cuiviene
Exciting Cuiviene

Cuiviene Family

Eline,beline,diline hakimsen ne mutlu sana.

Balans

• Ziyaretçi
« Yanıtla #374 : 21 Aralık 2008, 17:38:35 »
o pasaj da çektiğin fotoda polar bear manyak çıkmış ha.