Revolution UO

Dying W i s h

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jake

• Üye
  • **
  • 57
    • E-Posta
Ynt: Dying W i s h
« Yanıtla #180 : 13 Ağustos 2010, 00:40:10 »
Tüm Revolution player'larına merhaba...

Aynı kemik kadro, aynı RP, ancak bu sefer yeni bir isimle karşınızdayız... İmmortal Masters ile başlayan oluşum, Bia olarak server'ın en sevilmeyen guild'i olmayı başardı -ki bu amacımızdı zaten- ve şimdi de Dying W i s h (DW) ile şeklimizi koruyarak ancak daha da güçlenerek devam ediyoruz... Tamamen hainlik üzerine kurulu tarzımızda, artık bunun üstüne sağırlık ve dilsizliği de ekliyoruz...

Üye alımı konusunu düşünmüyoruz şimdilik, belki ileride...

Unutmayın ki bir Dying W i s h üyesine asla güvenmeyin size her türlü hainliği yapabilir ve üstüne ağlamak ancak bu yazıyı okumayanlara mahsus olmalı...

Son olarak;

Sizleri seviyoruz...

Cuiviene Family.

Örnek vermeden geçmeyelim;

Foruma yazmak adetim değildir ama buraya bi iki bişi yazmak farz oldu...

Gayet net yazıyorum...Underworld varken 3 aydır oynadığım insanlar Dying Wish e geçti, ben o sırada yoktum.Girdiğimde oyuna acaba guilde alırlar mı die düşündüm? Ve guild master Zuzu ile konuştum şehir düşüyor para karşılığı üye alıyoruz gibi bi cevapla karşılandım.Sonuçta bu oyun ve birlik halinde olmak her zaman daha fazla eğlenmeyi sağladığı için ve DOST DİYE BİLDİĞİM insanlar orda olduğu için kabul ettim.

Ücret olarakta 1m dediler...Ben 3 m verdim bi önemi olmadığı için ve bunun yanında dağıtılsın birliğe diye kullanmadığım silahları da verdim (her zaman birliğime dağıtırım) ....! SONRA ne oldu ünvanı kamile çevirdiler ve keserek guildden anında attılar :)kimisi enayi yerine kondu diyecek kimisi de vay şerefsizler diyecek ama bu enayilik değil oyunda insanların ne kadar değiştiğini kişiliklerinin ne kadar bozuk olduğunu görmektir.

VAR MI BUNA CEVAP YAZABİLECEK Bİ DW üyesi??? ne kadar büyük bir birlik olduğunuzu gösterecek var mı bi üye? Hele ki UNDERWORLD den geçipte 3 4 ay aynı birlikte oyunu paylaştığım insanlar ne kadarda karaktersizmişsiniz? Cevap yazacak yüzünüz var mı acaba??? Bi oyun için bu kadar mı düşülür?

HEEE esas o ufak paraya gelince Şu ramazan ayında o para bişi deil ama en ufacık emeğimi helal etmiyorum....

Moderatör de bu yazıya müdahale edebilir istediği gibi,sadece bunu herkesin okumasını istiyorum, doğruyu yazanı 9 köyden kovarlar...

Çok güzel bunu buraya yazmanız bu hainlik olmuyor umarım kendinizi öle avutmuyorsunuzdur :)
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2010, 00:41:08 Gönderen: jake »

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #181 : 13 Ağustos 2010, 10:23:15 »
Hey Kack ne demek istedin kardeş !! How Are You?   Ulen 2 yıl önce yazılmış bir yazı ne zaman hoprtlattın?  Hey Jack Dostum... Olmadı ama...
Dying Wish

Çevrimdışı empry

• Üye
  • **
  • 357
  • kişisel neyim oldu ki iletim olsun
    • E-Posta
« Yanıtla #182 : 13 Ağustos 2010, 12:14:23 »
aslında kendisi 2 sene önceki bi yazıyı alıntı yaparak bi şeyler yazmaya çalışmış ama kendi yazısını da alıntının içene yazınca ortaya acayip bi şey çıkmış :)

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #183 : 13 Ağustos 2010, 12:31:13 »
Şimdi anladım adam daha dün yazmış ama iki sene önceki alıntıyada pastelemiş... Garibime gitti şahsen :)
Dying Wish

Çevrimdışı Suzsed

• Üye
  • **
  • 201
    • E-Posta
« Yanıtla #184 : 13 Ağustos 2010, 13:03:59 »

Hala boş beleş kendini sanal ortamda ispatlmaya çalışan insanları mutlu etmekten vazgeçmediniz mi?

Çevrimdışı Godfrey

• Yeni Üye
  • *
  • 3
    • E-Posta
Ynt: Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
« Yanıtla #185 : 17 Ocak 2011, 23:29:51 »
Tum ( Dying Wish ) İyi Oyunlar Diliyorum.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2011, 23:35:55 Gönderen: Godfrey »
*Dünya güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık. Yaşarken temiz kalsaydık, ölünce yıkanmazdık*

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #186 : 17 Ocak 2011, 23:58:57 »
Sana da İyi Oyunlar.
Dying Wish