1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
-Volkan,yaş 20,Üniversite dolayısıyla Antalya.
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
-Barlow,Lithium,Conqueror,Noface,Djibrill.... tarzında gidiyor tamamının ismini p.m olarak yollayım.
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
-Kullandığım Noface klasik warriordur.
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
-1000 saat civarı(Barlow).Şu aralar pek online olamasamda hazirandan itibaren her akşam 20.00-04.00 arası online olabilirim.
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
-Antalyadayken cafeden,İzmirdeyken evden oynuyorum.
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
- Daha öncede büyük Loncalarda bulundum ve tekrardan kendime uygun olduğunu düşündüğüm büyük bir loncaya girmek istediğim için ve birde artık oyunun normal şartlarda zevk vermediği aşikar,yeni bir ortam yeni bir arkadaş grubu ile çok şey değiştirebilir.Bu yazdıklarım kalabalık bi guilde girmek çok kişi olmak anlamında değil anlaşabilceğin yeni insanlar olması anlamındadır,oyundan birlikte zevk alabilceğin arkadaşlar olması anlamındadır.Ve birde oyunda artık susma zamanı geldi sanırım son 1 yılda fazla kalp kırdık laflarımız ile ve çok gereksiz iken.Ayrıca biohazardda ayrıldı düşman guilde girmeye çalışıyor diye düşünmeyin çünkü ben iyi kötü ne yaşandıysa yaşandı biohazard defterini kapattım ki bazılarıyla hala msnden konuşurum ederim kırgınlığımız yoktur.Ayrıca öyle olsa bu zor alım yapan bir guilde girmeye çalışmam çünkü biohazarddayken herkes düşmandı bize.
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
-Twilight Zone,Silmarillion v The Biohazard'tan ayrıldım en son.Biohazard ile ilgili olarak;Bazı kişilerle anlaşamamam v bunun akabinde bir kaç özel olay yüzünden.Referans olarak Jinn,Dread'i gösterebilirim.Twilight Zone'dan ise Caroline Twilight(Mustafa),Chaos Twilight(Furkan)'ı gösterebilirim.Silmarilliondayken Kenks soyadlı bi oyuncuyla karşılaşmadım Quendilerin dışında o yüzden referans gösteremem.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
-Noface v Barlow Hakaretten jail aldım.Bulunduğum guild dilsiz rp'si yapmadığı için oyunda ve bazende forumdaki tahrikler yüzünden içinden geleni söylemek serbestti v bende söyledim.Ayrıca sizinde bildiğiniz gibi nasıl bir ortamdaysan ona göre davranırsın(Bioyu kötülemek anlamında değil bu,anlayan anlar.)Örneğin Twilightta iken ağzımdan tek küfür çıkmıyorken,biohazardda çıkabiliyor veya Silmarillion'da kendi guild arkadaşın sana dalıyorken,birlik yokken sende kesebiliyorsun onu.Bu tarz şeyler işte herşeyi bulunduğun ortama göre şekillendirirsin.Gerektiğinde susmasınıda bilirim yani.