Buffavento,
Jessy karakeri kardeşimindir. Usturupsuz bir şekilde loncasında ayrılmasının sebebi küfürdür.
Bir aile mensubuyum doğrudur ama bu bir guild üyesi olmayacağım anlamına gelmez değil mi?
Sonucta aile ayrıdır, lonca ayrıdır.
Loncanıza kayıt altına almak istediğim karaterim ile tek başıma dolaşmaktayım sürekli. Postunuzu görüncede cani katiller aranıyor deilince katılmak istedim. Neyse sağlık olsun.
Yanlız yanlış anlaşılmasın, siz beni soracagınız kişileri yanlış seçmişsiniz ve değerlendirmenizi yanlış yapmışsınız.
Biz saten daha önceki başvurulara cevapladığımız ve cümle araları sık sık söylediğimiz gibi belirli bir topluluk içerisinde yada aile mensubu kişiler degil tek tabanca takılan yep yeni bir olguda , sunucu kapanacağı güne kadar beraber olmak isteyen arkadaşları arıyoruz üzgünüz ama Sizin söylediğiniz gibi;
"Aile ayrıdır , Lonca ayrıdır "diyebilicek ve "kardeşim Jessy farklı , ben farklı o farklı loncada ben farklı, o küfür etmiş olabilir" diyebilicek kadar profesyonel bir takım değiliz eger bir DW olucaksanız bütün benliğinizle her şeyinizle olmanız gerek. (Emre Belezoğlu gibi degil Metin Oktay gibi gönülden aslan arıyoruz.
) bu da aLen için olsun
.
Tekrar teşekkür ediyorum daha da fazla uzatmak istemiyorum.
Saygılar.