1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Halis, 17 yaşındayım çoğu zaman yaşım yüzünden dışlanırım yaşımı sorun etmesseniz sevinirim, İzmir de yaşıyorum
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
Sergos,Sweeper,Sweeper,Sonia,Sonia,Tangly ben çok nick kullanmayı sevmem bayan çarlarım sonia erkek çarlarım Sweeper yaparım çogunlukla
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Sweeper (Tamer) Sweeper (fenc-warlock), Sergos (alchemist), Sonia (Wairor Fenc-Sw) Sonia (Fishing) Tangly (Pure Mage)
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
Tüm Çarları topladım 1432 Online toplam, istersem 24 saat online olabilirim ama ben Uoyu 2nci plana aldıgım için belli olmuyor tam cevap veremicem
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev.
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Serverda en beyendigim Guild Hele Harlem Cuivine'nin hayranıyım bu guildde çok bulunmak istedim Acti de Gördügüme göre KARdeşlik Diz boyu Bu Guildde
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Outlookers= Online Player Bulunmuyodu Tek dolaşıodum çıktım
The Biohazard=Guild içinde bi Player la tartıştım ondan dolayı
1.2 aydır Uo oynamıyorum şuanda itemlerim duruo Yeniden başladım oyuna kimler duruo bilmiyorum fakat Edizi Afrodisiak ı Referans gösterebilirim
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Alan İhlalinden yemiştim yeni başladıgımda ama ne yaptıgımı hatırlamıyorum mlsf Ama yedigimi biliyorum
En Kısa Sürede Cevaplanmasını Arz Ederim..