Revolution UO

Hesap İşlemi

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jame

• Ziyaretçi
Hesap İşlemi
« : 26 Mayıs 2008, 01:39:11 »
Hesap şifrem ve güvenlik kodum tek haneli.
şifremi, guvenlık kodumu, telefon numaramı veya mail adresimi değiştirmek istediğimde, sürekli " şifreniz 6haneden az olamaz" uyarısı alıyorum..
Acilen ilgilenilmesini istiyorum.

Çevrimdışı Proletarya

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 215
Ynt: Hesap İşlemi
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2008, 01:49:31 »
Hesap şifrem ve güvenlik kodum tek haneli.
şifremi, guvenlık kodumu, telefon numaramı veya mail adresimi değiştirmek istediğimde, sürekli " şifreniz 6haneden az olamaz" uyarısı alıyorum..
Acilen ilgilenilmesini istiyorum.

Demekki değiştirmek istediğin parolanın yerine yani yeni parolana 6 haneden az bir şey yazıyorsun o yüzden kabul etmiyor atıyorum şifreni alex1 yaparsan kabul etmez çünkü 5 harfli . Ama alex10 yaparsan olur çünkü 6 haneli böyle bir şey olabilirmi sorun

Jame

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2008, 01:55:43 »
Demekki değiştirmek istediğin parolanın yerine yani yeni parolana 6 haneden az bir şey yazıyorsun o yüzden kabul etmiyor atıyorum şifreni alex1 yaparsan kabul etmez çünkü 5 harfli . Ama alex10 yaparsan olur çünkü 6 haneli böyle bir şey olabilirmi sorun

arkadaşım sence bu dediğini anlamayacak kadar cahil miyim.?
zaten mesajımı dikkatli okursan, şifremin yanı sıra, güvenlik kodumu, e-mail adresimi, telefon numaramı da değiştiremediğimi görürsün.
güncel şifre ve güvenlik kodumu yazıp sadece mail adresimi değiştirmek istediğimde bile "şifreniz 6haneden az olamaz" uyarısı alıyorum..

Çevrimdışı Proletarya

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 215
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2008, 01:57:22 »
arkadaşım sence bu dediğini anlamayacak kadar cahil miyim.?
zaten mesajımı dikkatli okursan, şifremin yanı sıra, güvenlik kodumu, e-mail adresimi, telefon numaramı da değiştiremediğimi görürsün.
güncel şifre ve güvenlik kodumu yazıp sadece mail adresimi değiştirmek istediğimde bile "şifreniz 6haneden az olamaz" uyarısı alıyorum..

Bilemiyorum ozaman . Sana bu işten anlayabildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım kalkmış beni yermeye çalışıyorsun ben bu dediğini anlamayacak kadar cahilmiyim falan diye .  >:D

Çevrimdışı Proletarya

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 215
« Yanıtla #4 : 26 Mayıs 2008, 01:58:43 »
Bir şey daha şifrenin içerisinde sayı varsa acaba Num Lock tuşun aktif olmadığından dolayı sayıları yazmıyor olabilir çok ince bir detay ama belki hani...

Jame

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2008, 02:00:46 »
Bilemiyorum ozaman . Sana bu işten anlayabildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım kalkmış beni yermeye çalışıyorsun ben bu dediğini anlamayacak kadar cahilmiyim falan diye .  >:D

özür dilerim. seni yermeye çalışmak istemedim ben. daha önceden başkaları tarafından biliniyormuş herhalde bu şifre, sonradan aldığım ve toparladığım karakterim hacklenmiş. sorun değil bu olay ama yine de sinirlendim biraz. tekrar özür dilerim..
sistem güncel şifremi de 6-10karakter arası algılamaya çalıştığı için böyle bi hata veriyo büyük ihtimal. yani direk staffların ilgilenmesi gereken bi konu..

Çevrimdışı Proletarya

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 215
« Yanıtla #6 : 26 Mayıs 2008, 02:04:38 »
Anladım son bir şey daha Güvenlik kodunu falan yazma boş bırak öyle dene :D

Jame

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 26 Mayıs 2008, 02:07:09 »
Anladım son bir şey daha Güvenlik kodunu falan yazma boş bırak öyle dene :D

dediğin gibi onu da denedim.. mevcut bi güvenlik kodum olduğu için, o bölümü boş bırakarak mailimi değiştirmek istediğimde ise "şifreniz 6haneden az olamaz" uyarısının yanında "guvenlık kodunu yanlış girdiniz" uyarısı da alıyorum..

Çevrimdışı Proletarya

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 215
« Yanıtla #8 : 26 Mayıs 2008, 02:08:17 »
Hmm anladım kolay gelsin  :-\

Jame

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 26 Mayıs 2008, 02:09:20 »
Hmm anladım kolay gelsin  :-\