Revolution UO

action skilleri

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

livingdead

• Ziyaretçi
action skilleri
« : 04 Temmuz 2006, 02:52:35 »
mrb arkadaslar  uzun sureden sora tekrar oyuna baslamak uzere  oturdum bılgısyarin basina  serverdaki class lar ne alemde bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim  su anda en ıyısı  sızce hangısı pm mı pw mi yoksa  warlock mu?  fenc mı  mf mı sw mı ?  yardımcı olursaniz sevinirim...

Julius

• Ziyaretçi
action skilleri
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2006, 08:06:21 »
Bunu yardim bolumune açsaydin daha iyi olurdu serverda her classin kendi ozgu ozellikleri var kimiine gore mage guçlu kimine gore warlock artik sana kalmiş hangisiyle rahat oynayabiliyorsan onla oyna

Nuri Alço

• Ziyaretçi
action skilleri
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2006, 08:56:18 »
Taşındı...

Richard

• Ziyaretçi
action skilleri
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2006, 09:14:08 »
Pm en iyisiydi
Robe lara delay geldi.
Şuanda en gralı warlock Mf.

Çevrimdışı Roxanne

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 459
action skilleri
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2006, 09:37:27 »
Alıntı yapılan: "Richard"
Pm en iyisiydi
Robe lara delay geldi.
Şuanda en gralı warlock Mf.

1.Pure Mage (Özel Robe giyebilirsin ve uzaktan savaşırsın)

2.Warlock (Hem mage kullanabilirsin hemde combat skillerini fakat büyülerin biraz etkisiz kalıyor, Mf Warlock Fena değil ama o da eskisi gibi değil)

3.Warior (Silahına Poıson sürebilirsin ama karman düşer ayrıca Silahın Damage alır, eğer sürmessen de Actiona çıktığında muhakkak ölürsün Silaha Deadly sürmek şart)

Şahsen en iyisi olarak Pure mAge diyebilirim.Çünkü peşine birden fazla kişi takılırsa diğerlerine göre kaçma şansın daha çok.
-Karamazovs-
Fearless Karamazov
Faithless Karamazov
Roxanne Karamazov
Onimusha Karamazov
Tyler Karamazov
Tristan Karamazov

Richard

• Ziyaretçi
action skilleri
« Yanıtla #5 : 04 Temmuz 2006, 09:43:29 »
Lütfen kişilerin yorumlarına saygılı olalım burda ben neyin iyi oldugunu biliyorum bana değil arkadaşa söylemen gerekıyor.

livingdead

• Ziyaretçi
action skilleri
« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2006, 11:35:45 »
anladigim kadariyla serverda buyuk bı cogunluk pm  e millet pm olunca  en ıyısı warlock  mf olmak oluyor  sanırım...