Bugün guild kalelerinin yanından geçerken 3 defa client dondu. Bu sorun hala giderilememiş Bunun pc ile ilgisi yok başka serverda da oynuyorum orda hiç clientim donmuyor
Bu büyük sorun hala giderilememiş ve düzeltilecek gibi de durmuyor. Kaç ay oldu artık hala aynı sorun. Peki perşembe gününden itibaren bu oyun nasıl oynanacak? Şurda 3-4 kalede bile client göçerken yüzlerce ev gelince nasıl adım atacağız?
Evlerin pahalı olması ev yığılmasını engellemeyecek. Millet hiçbir özelligi olmayan bineklere dünya kadar para saydırırken evleri de haliyle alacaklar.
Client sorunu çözülmeyecekse eğer evler şehirlerden çok uzak yerlerde actiondan arındırılmış bir şekilde kurulsun. Mobilyasını döşemek isteyen, scribe kasan, rp yapanlar için köy gibi bir yer oluşsun. Böylece clienti düşen fazla mağdur olmamış olur.
Çünkü action oldugu zaman makina daha fazla kasıyor lag oluyor sonunda ad düşüyoruz ama evlerde sakin bir şekilde takılırsak bu sorun olmuyor
Dün 3-4 saat boyunca kalede skill kastım. 1 kere bile düşmedim. Ama bu sabah çarımın skillerini tamamladım ve kalenin etrafında action yaparken 3 sefer client dondu
Dedigim gibi siteler kurulsun evler belirlenen bölgelere yerleştirilsin. Yoksa bu oyun herkese zulüm olur