Revolution UO

Logout yapınca evden çıkmak

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fmevol

• Üye
  • **
  • 88
  • insanlığı öğrendiğimiz zaman insanız...
Logout yapınca evden çıkmak
« : 30 Mayıs 2008, 15:06:54 »
Bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum forumda aradığımı bulmayı bi türlü başaramıdım....önceden açıldıysa kusura bakmayın.

Acti sırasında adam eve geriyo. kapıyı kapatıp adama dalıyoz. adam bi log out olup giriyo oyuna, pat adam kapının önünde. bunu bende kullanıyorum ama bu bir bug mu onu öğrenmek istiyorum. eğer bug değilse biraz saçma değil mi.... logout yapınca evden çıkmak.... ::)

ikinci olarak bu gün Robert in msn'ninde Yeni bağlantı programı AKTİF yazıyo.. giriş sayfasına baktım ama hala eski program duruyo... yeni bir adres mi var, yoksa hala bir yere konulmadı mı...

gelcek cevaplar ; siz zaten hep tuzak kurarsınız, tuzakcısınız, siz öyle yaparsanız onlarda öyle yapar olmasın lütfen, sadece cevap almak için yazdım.

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
Ynt: Logout yapınca evden çıkmak
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2008, 15:08:48 »
http://www.revolutionuo.net/forum/ultima_online_revolution_edition_yeni_baglanti_programi-t42092.0.html
clientle ilgili üstteki linki takip et.

log out olayı da bug degil hacım. launch pad kullanıolar.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

-Virginie-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2008, 16:02:04 »
şöyle düşün eğer ben ck gir yapınca senin evinde kalsam girerim 3 arkadasımla evine log out olurm sen gelince hepimiz oyuna girer keseriz seni. bunu engellemek icin olan bi olayı action içinde kullanabiliyor herkes normal bence

Çevrimdışı *Theseus

• Üye
  • **
  • 435
  • - meçhul sanıklar -
    • ..
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2008, 16:30:57 »
launch pad gayet işe yarıyor . kolaylığı sağlıyor diyebiliriz (: bir illegalliği de yok sanırım .
İnanma insanların samimiyetine,
Menfaat için gelirler vecde.
Cenneti vaat etmeseydi Allah,
Ona bile etmezlerdi secde.

Çevrimdışı - Jinn - # bRk

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 467
  • Hilary Erhard Duff
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2008, 16:32:17 »
launch pad gayet işe yarıyor . kolaylığı sağlıyor diyebiliriz (: bir illegalliği de yok sanırım .

Katılıyorm.
burAk

Ölüm Güzel Şey Budur Perde Arkasındaki Haber...

Hiç Güzel Olmasaydı Ölürmüydü Peygamber...

Çevrimdışı fmevol

• Üye
  • **
  • 88
  • insanlığı öğrendiğimiz zaman insanız...
« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2008, 18:02:54 »
şöyle düşün eğer ben ck gir yapınca senin evinde kalsam girerim 3 arkadasımla evine log out olurm sen gelince hepimiz oyuna girer keseriz seni. bunu engellemek icin olan bi olayı action içinde kullanabiliyor herkes normal bence

bu taraftan hiç bakmamıştm haklısın.. :)

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2008, 00:05:40 »
Acti sırasında adam eve geriyo. kapıyı kapatıp adama dalıyoz. adam bi log out olup giriyo oyuna, pat adam kapının önünde. bunu bende kullanıyorum ama bu bir bug mu onu öğrenmek istiyorum. eğer bug değilse biraz saçma değil mi.... logout yapınca evden çıkmak.... ::)

dediğin launch pad ve çoğu kişi kullanıyor artık actionda bile zevk kalmadı adamın evine girersin canı azaldımı dışarı atar adam senin evine girer canı azaldımı hemen dışarı çıkar nasıl iş anlamadım bu konuda senin ve benim gibi bir çok mağdur olan player var emin ol.

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #7 : 31 Mayıs 2008, 13:44:19 »
ne mağduru ya, sanki evine girip pvp yapıyor. Evine girip kutular arasında sıkışık kalıyor ve hatta büyü bile atamıyor sonra da adam logout olunca evden çıkıyor diye daha konuşuyorsunuz burda. Sanki evden çıkmaması lazımmış gibi saçma bir başlık ve gereksiz. Ev senin diye giren ölmek zorunda mı? sen de kimseyi dışarı atamam o zaman mantıklı mı? Sabah da gördüm başlığı bişey demedim ama daha hâlâ adamın evden logoutla çıkması mantıksızmış gibi konuşuluyor. İlginç...

Sen beni kendinli karıştırıyorsun sanırım?

Biz tuzakcı olsak karşımızda emin ol ne sen nede başkası durabilirdi zamanında yaptığımız zaman millet bizi gördümü kaçıyordu bizde ondan dolayı pvp öğrenmeye başladık en azından bu oyunu ben hırs için değil zevk için oynuyorum ve item peşindede değili***elimelerine ve ithamlarına dikkat et bilmediğin kişiler hakkında böyle konuşmaya hakkın yok.

Saygılarımla..

Dimitri.!

Çevrimdışı Neldora.

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 708
  • Somnus.
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2008, 11:00:48 »
Bir kere kaldırılablimesi zaten imkansız da, kaldırılmasını istemek de gerçekten saçma. Ben sana tamamen farklı bir bakış açısı kazandırayım o zaman, adamın tekini kovalıyorsun, 10 canı kalıyor, pat diye evine giriyor, sen de peşinden giriyorsun. Adam yukarı çıkıyor, bir iki kutu indiriyor, tek kareye sıkışıyorsun orada, adama büyü bile atamıyorsun.

Ben diyorum ki o zaman, evlere item sabitlemek, yükseklikleriyle oynamak kaldırılsın. Oldu mu? Olmadı.

Öyle birşey işte.

ps: Çok eskiden, launchpad olmadan da f4 çekebiliyordum gayet bu arada.(:
Neldora Ex'burn [Motor, DW]

no way, to recall
what it was that you had said to me.
-like I care at all..

Cagri Nightfall

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2008, 14:32:59 »
logout olayı kalkarsa britteki bütün maviler evdeki pk lara tecavüz eder.