Revolution UO

Spawn Takip

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
Spawn Takip
« : 30 Mayıs 2008, 19:06:46 »
ya bir şeyi çok merak ediyorum bu spawntakipteki iyi binekler nasıl oluyorda her seferinde 10 dk. içersinde bulunum tameleniyor hepmi aynı yerde çıkıyor şimdi ıce steed çıktı 7 ci dk. tamelendi server gitti bu sefer başlası tameledi 8 dk. dün çıkan shıre 7 saat bulunamadı dılşarda 2 binek daha vardı elelman girdi ve tam 25 dk. 3 bineği birden aldı bende de 4 kitap mark var önceden binek çıkan yerler ama biz nasıl oluyorda bulamıyoruz anlamıyorum biri bana açıklaya bilirmi her seferinde 7 inci dk. da iyi binekler nasıl tameleniyor ve nasıl bulunuyor

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
Ynt: Spawn Takip
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2008, 19:15:20 »
Kolay bi' yerde çıktı ilkinde yew civarlarında bu kadar çabuk bulunması normaldi , diğeri hakkında fikrim yok .
Ama biraz güvenmek lazım , illa komplo teorisi kurmaya gerek yok , yanlış .
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2008, 19:17:55 »
ya dostum komplo teorisi kurmuyorum iyi çıkan bineklerin hiç biri 10 uncu dk. dan daha uzun sürmüyor bulunması her seferindemi kolay yerde çıkıyor adam 25 dk. 3 binek tameliyor aynı isim bu nasıl olabilir sölermisin ne zaman aradın ne zaman buldun korumaları ne zaman kestin ne zaman tameledin mantıksız değilmi sencede

Çevrimdışı Nietzsche

• Üye
  • **
  • 910
  • Reggie Regroleger..
« Yanıtla #3 : 30 Mayıs 2008, 19:19:28 »
dün çıkan shıre 7 saat bulunamadı
Tanıdıgım Tameciler Genelde Shire Must İle Ugrasmadıklarını Sadece Uni Mare We Steedler İçin Gezdiklerini Söylüo Bu Onunla İlgilidir Heralde Shire, Must ları Aramaya 10 Kişi Cıkarken Steed Mare Gibi Büyük Başları Aramaya 20-25 Kişi Cıkıo..
Reggie'nin İmzasına Erişim Mahkeme Kararı İle Engellenmiştir!!!

Çevrimdışı Nietzsche

• Üye
  • **
  • 910
  • Reggie Regroleger..
« Yanıtla #4 : 30 Mayıs 2008, 19:20:56 »
dün çıkan shıre 7 saat bulunamadı dılşarda 2 binek daha vardı elelman girdi ve tam 25 dk. 3 bineği birden aldı
Bu Kısım İçin Aynı Şeyi Söyleyemem(:
Reggie'nin İmzasına Erişim Mahkeme Kararı İle Engellenmiştir!!!

Çevrimdışı Harlem

• Kıdemli Üye
  • 1142
  • Takarım .
« Yanıtla #5 : 30 Mayıs 2008, 19:26:04 »
Her seferinde bu kadar çabuk bulunmuyo zaten bu konuda yanlışın var ..
[Kalas , DW]
Harlem Cuiviene
Gümrah gümrah akacak gözyaşların.

Çevrimdışı salom

• # Yörünge Dışı
  • 1739
  • THE SUN RISES UP...
« Yanıtla #6 : 30 Mayıs 2008, 19:30:34 »
                             Dilinizin ucuna kadar gelip söyleyemediğiniz veya yazamadığınız ama kastettiğiniz şeyi çok iyi anlıyorum. Bu kadar kısa sürede değerli binekleri bulan arkadaşlara yardım eden görevli arkadaşlar mı var? ama bu düşüncenizin saçma olduğunu cevap gelmeden daha başka başlıklara bakarak aslında anlamak çok kolay. Diğer başlıklarda arkadaşlarınız online staff olmamasından ya da az olmasından yakınırken, sizin staffın oyunculara yardım edebileceğini düşünmeniz aslında biraz kuruntu. Nasıl çabuk bulunduğu hususunu ise kısaca bir örnek ile anlatim, forest ostard tam jhelom şehrinin ortasında çıktı, şehrin ortasında ama bulunması tam 4 saat aldı, neden bu kadar geç? Çünkü az değerli bir binek olduğu için arayan kişi sayısı azdı, aynı zamanda o günlerde online sayımız da azdı ama söz konusu steed olunca loncalar tüm adamlarıyla bölge bölge dagılıp arıyorlar, hele ki adam sayıları çoksa, hele ki eski noktaları iyi biliyorlarsa ve hele ki kolay bir yerde çıkarsa bulması çok kısa sürüyor, üstüne üstlük online sayımız artık gündüz saatlerinde bile 100 üstü... O yüzden gönlünüz rahat olsun...İyi oyunlar
KING FVF'ci :)

booker

Çevrimdışı Prometheus

• Üye
  • **
  • 423
  • most people are so ungrateful to be alive
    • http://mo.la
« Yanıtla #7 : 30 Mayıs 2008, 20:12:05 »
Açık ve net olarak;

Wastelands'ın ücra köşelerinde çıkan binekler zor bulunuyor. Fakat isim vermeyeceğim vesper köprüde, britain territoryde, trinsic territoryde çıkan binekler kolay bulunuyor yukarıda denildiği gibi bir çok kişi aramaya gidiyor. Mesela Dark Steed'in birini rastgele yoldan geçen guildi bile olmayan bir oyuncu aldı. Hep aynı oyuncular almıyor burada hatanız var. Güçlü olanlar zayıf olanları keserek bineğe sahip oluyorlar. Bazı zamanlar binekler oyuncuların ulaşamayacağı bölgelerde çıkıyorlar onları da biz öldürüyoruz (dungeons,green acres,manhattan) yani bulunamadı dediğiniz bir çok binek belki de haritanın en ücra ya da en ulaşılmaz bölgelerinde. Sonuç olarak 10 kişi bile arasa üç dört ekran ötesini görebilen tracking becerisi sayesinde her biri bir şehre dağılsa bulunması fazla zaman almıyor. Özellikle steed nightmare, unicorn gibi bineklerde oluşan spawn savaşları bunun yegane kanıtıdır. Bunun altında bir sebep aramanız gerçekten üzücü.
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2008, 20:12:40 Gönderen: Prometheus »
it is not personal it is strictly business
Savaşlar, kimseye para kazandırmadığı gün son bulacak.

orseur_constantıne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 30 Mayıs 2008, 20:12:12 »
                            Dilinizin ucuna kadar gelip söyleyemediğiniz veya yazamadığınız ama kastettiğiniz şeyi çok iyi anlıyorum. Bu kadar kısa sürede değerli binekleri bulan arkadaşlara yardım eden görevli arkadaşlar mı var? ama bu düşüncenizin saçma olduğunu cevap gelmeden daha başka başlıklara bakarak aslında anlamak çok kolay. Diğer başlıklarda arkadaşlarınız online staff olmamasından ya da az olmasından yakınırken, sizin staffın oyunculara yardım edebileceğini düşünmeniz aslında biraz kuruntu. Nasıl çabuk bulunduğu hususunu ise kısaca bir örnek ile anlatim, forest ostard tam jhelom şehrinin ortasında çıktı, şehrin ortasında ama bulunması tam 4 saat aldı, neden bu kadar geç? Çünkü az değerli bir binek olduğu için arayan kişi sayısı azdı, aynı zamanda o günlerde online sayımız da azdı ama söz konusu steed olunca loncalar tüm adamlarıyla bölge bölge dagılıp arıyorlar, hele ki adam sayıları çoksa, hele ki eski noktaları iyi biliyorlarsa ve hele ki kolay bir yerde çıkarsa bulması çok kısa sürüyor, üstüne üstlük online sayımız artık gündüz saatlerinde bile 100 üstü... O yüzden gönlünüz rahat olsun...İyi oyunlar

pekı ben bır seyı merak edıyorum. bu jhelomun ortasında cıktı dedıgınız bınegın etrafında mutlaka korumalar vardır. pekı normalde sehırde gurdlar oluyor ve gurd yazınca pk varsa devreye gırıyor. yanı sımdı o anda sehır korumasız mı kalıyor yoksa gurd yazınca gurdlar korumaları kesıyormu? bılgım olmadıgı ıcın soruyorum. cunku alırken duvar yada paralyz fıeld atılabılıyor bu durumda normalde sehırde atsan gurd gelıp keser. ondan soruyorum.

Çevrimdışı cFresh

• Üye
  • **
  • 266
  • Ossuruktan Tayyare Selam Söle O yaree
« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2008, 20:15:01 »
Gz ıcınde bınek cıktıgımı korumalarını guards yazarak öldurebılırsın.

orseur_constantıne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 30 Mayıs 2008, 20:17:23 »
Gz ıcınde bınek cıktıgımı korumalarını guards yazarak öldurebılırsın.

o zaman hep sehırde cıksın arkadaslara kolaylık olur :D:D:D bılgı ıcınde tesekkur ederım dostum.

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #11 : 30 Mayıs 2008, 20:25:02 »
araştırdım daha önce de diyeceğim şey hakkında konu açılmış ancak kilitlenmiş.. hazır böyle bir konu varken buraya yazmak istedim..
Mare unicorn steed gibi binekler hep hafta sonu çıkıyor bu sistem sayesinde.. Bence bunun bir mantığı yok ve kalkmalı.. Random olarak her gün her saatte her binek çıkabilmeli diye düşünüyorum..
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Faithless Karamazov

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 30 Mayıs 2008, 20:41:58 »
araştırdım daha önce de diyeceğim şey hakkında konu açılmış ancak kilitlenmiş.. hazır böyle bir konu varken buraya yazmak istedim..
Mare unicorn steed gibi binekler hep hafta sonu çıkıyor bu sistem sayesinde.. Bence bunun bir mantığı yok ve kalkmalı.. Random olarak her gün her saatte her binek çıkabilmeli diye düşünüyorum..

Olay budur,madem bi sistem yaptınız bunun güvenilir,doğru,akıllarda soru bırakmıcak şekilde işlemesi için gerekenide yapmalısınız!
          Yapılması ereken şeyi Darkcloud dile getirmiş! Sistemi random yapın,ne zaman ne çıkcağını sistem belirlesin.Saat 14:00 de Nıghtmare çıkcak yazarsa bunun kime ne faydası var,elbette ki Güçlü olanlar ona sahip olucaklar,bunlarda kimler Guild'i olanlar! Yalnız olan Player'lar ne yapcak peki? Hiçbişey! Sistem random olsun,ne zaman,nerde,Ne? çıkcağını sistem belirlesin.Böylece herkese şans doğsun!

Çevrimdışı Mustang

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 100
« Yanıtla #13 : 30 Mayıs 2008, 20:42:38 »
Her gün Unicorn ve Maremi çıksın onumu istiyorsunuz ?

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
« Yanıtla #14 : 30 Mayıs 2008, 20:48:35 »
bencede çok mantıklı arkadaş ergun çıksın demiyor hangi saatte hangi bineğin çıkacağı belli olmasın ben bu oyunu yanlız oynuyorum şimdi hiç değerli binek tameleme şansım yok bölece herkeze şans doğar ve bi çok sıkıntıda ortadan kalkar