Dilinizin ucuna kadar gelip söyleyemediğiniz veya yazamadığınız ama kastettiğiniz şeyi çok iyi anlıyorum. Bu kadar kısa sürede değerli binekleri bulan arkadaşlara yardım eden görevli arkadaşlar mı var? ama bu düşüncenizin saçma olduğunu cevap gelmeden daha başka başlıklara bakarak aslında anlamak çok kolay. Diğer başlıklarda arkadaşlarınız online staff olmamasından ya da az olmasından yakınırken, sizin staffın oyunculara yardım edebileceğini düşünmeniz aslında biraz kuruntu. Nasıl çabuk bulunduğu hususunu ise kısaca bir örnek ile anlatim, forest ostard tam jhelom şehrinin ortasında çıktı, şehrin ortasında ama bulunması tam 4 saat aldı, neden bu kadar geç? Çünkü az değerli bir binek olduğu için arayan kişi sayısı azdı, aynı zamanda o günlerde online sayımız da azdı ama söz konusu steed olunca loncalar tüm adamlarıyla bölge bölge dagılıp arıyorlar, hele ki adam sayıları çoksa, hele ki eski noktaları iyi biliyorlarsa ve hele ki kolay bir yerde çıkarsa bulması çok kısa sürüyor, üstüne üstlük online sayımız artık gündüz saatlerinde bile 100 üstü... O yüzden gönlünüz rahat olsun...İyi oyunlar