Revolution UO

Spawn Takip

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
Ynt: Spawn Takip
« Yanıtla #15 : 30 Mayıs 2008, 21:20:05 »
2iniz de demek istediğimi yanlış anlamışsınız.. aslında sizin dediğiniz de mümkün ama o zaman bineklerin bulunması çok çok zor olur ve insanlar binek olup olmadığını bilmeden amaçsızca haritayı dolaşmaktan bir süre sonra sıkılır ve binek işinden iyice soğur..

sisteme göre değerli binekler hafta sonları çıkıyor.. benim anlatmak istediğim bu uygulamanın kalkması.. hafta içi de değerli binek çıkabilme ihtimalinin olması gerekir diye düşünüyorum.. haftanın 5 günü desert ve forest dolu spawntakip listesi var.. 2 günde ise kiirin unicorn mare steed ve bol bol must-shire-frenzied.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

orseur_constantıne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 30 Mayıs 2008, 21:21:09 »
araştırdım daha önce de diyeceğim şey hakkında konu açılmış ancak kilitlenmiş.. hazır böyle bir konu varken buraya yazmak istedim..
Mare unicorn steed gibi binekler hep hafta sonu çıkıyor bu sistem sayesinde.. Bence bunun bir mantığı yok ve kalkmalı.. Random olarak her gün her saatte her binek çıkabilmeli diye düşünüyorum..

evet kesınlıkle bu fıkre katılıyorum. en azından daha adil olur. yoksa aksi durumda güçsüz olanlar pek bir şey alamazlar ve o zaman oynamamanın bi anlamı kalmaz ki. yani su sonuc doguyor burdan , adam tek takılıyor diye binek alamayacaksa bırakalım krallar kendi savaşlarını versinler.... bence de sistem tamamen random olmalı

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
« Yanıtla #17 : 30 Mayıs 2008, 21:27:59 »
ben bineğin belli olmasın derken yanlış anlattım sanırım mesela saat 2 de binek çıkıcak ama ne çıktığı belli olmasın ama saat 2 olunca yzsın ne çıktığı değerli binekler de mare stted gibi hafta içi hafta sonu karışık çıksın bölece yanlız oynayanlar içinde bi tame yapma şansı doğar

orseur_constantıne

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 30 Mayıs 2008, 21:34:55 »
ben bineğin belli olmasın derken yanlış anlattım sanırım mesela saat 2 de binek çıkıcak ama ne çıktığı belli olmasın ama saat 2 olunca yzsın ne çıktığı değerli binekler de mare stted gibi hafta içi hafta sonu karışık çıksın bölece yanlız oynayanlar içinde bi tame yapma şansı doğar

bence super bı fıkır kesınlıkle katılıyorum. kesınlıkle bole olmalı ınsallah bunu da bı fıkır olarak kaıdeye alır yetkılıler.

Faithless Karamazov

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 31 Mayıs 2008, 01:45:31 »

Demek istediğimiz bu!

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
« Yanıtla #20 : 31 Mayıs 2008, 02:52:56 »
vallaha inşallah robert okurda bi şeyler yapar bu komnuyla ilgil eğer bu şekilde yaparsa gerçekten çok güzel olur