Revolution UO

banlananacc:(

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı respectingcy

• Üye
  • **
  • 810
  • Acıma Duygusundan Yoksun. Cellat De Lure
    • E-Posta
banlananacc:(
« : 01 Haziran 2008, 10:55:15 »
sayın gm bey once ozurle sozume baslıyorum ben bı zaman canım sıkkındı uydur bısı yaptım.O  banlandım gun teyzemı kaybetmıstım cok uzgundum ve sınrlıydım bır anda gendımı kaybettım ve su duruma dustum adama kufur etmıstım sora jaıle atmıstı benı gm bey altımda shıre vardı bılmıyodum endınde dırek moongate attını bınegın sora ztn sıınırlıydım kendıımı kaybedınca gmye da kufur oldu cok pısmanım ben ultımanın tadını bu serverda aldım ahe ne gunlerdı :( saygılarla gm bey .... saygımı sızden asla eksıtmeycem bundan sora tabı 1 sans da verırsenıs bana teyzem olmeseydı bole bıse yapmasdım:(....
Ballymac

Çevrimdışı respectingcy

• Üye
  • **
  • 810
    • E-Posta
Ynt: banlananacc:(
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2008, 13:00:59 »
yanı kasmak ıcın emek vermeseydım ugraşmasaydım bu emekler 1 gun bı sey yuzudnen gıdıoyr ve 1 buuck yıldır yaklasık gırmıyorum tum emeklerım 1 gunde gıdıyo:( pwf yardımcımcı olun lutfen sıze yalvarıyorum:( emek vermesm bıse yapmasaydım bu kadar ugraşmamıstım gm bey bu carları kasana kadar afederısıns ama bıttım yanı craft warlock pure mage vardı bıda:( pwf sıze tum playerlar huuzurnda yemın edıyorum kı bıda kufur meselesı olmuycak saygımı cezamı aldımı dusunuyorum 1 30 yılsız revosuz:(....
Ballymac

-ALBATROS-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2008, 13:37:39 »
hiçbirzaman oyun için yalvarma.tekrar kas ama onurlu ol  ;) yalvarmayla ban lar açılsaydı şimdi biz milyonerdik

Çevrimdışı # Kurtay

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 465
  • Kurtay DRX
    • www.asimp3.net
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2008, 13:42:11 »
hiçbirzaman oyun için yalvarma.tekrar kas ama onurlu ol  ;) yalvarmayla ban lar açılsaydı şimdi biz milyonerdik

Çevrimdışı Venom_

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 421
  • # Yörünge Dışı
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2008, 14:45:32 »
Yeniden kas.
Robert daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu...

İlla altına not : şakadır... Mı yazaylım? O kadar çalısmıyor mu beyniniz?

Çevrimdışı Larouse DOOM

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 371
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2008, 14:47:23 »
Ozur dilemen hos bişi ama onurunu gururunu kaybetmedende izah edip ozurunu dileyebilrsn bencede arkadaslarn dedigi gibi onurlu ve gururlu ol bu serrver 2 gun sonra kapanıp gitti diyelim acılan char gine gider ama onurun hep senin yanındadır ;) yalvarcagına tekrar kas daha kolay bişi.

Çevrimdışı Leusyanasi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 585
  • Jason Becker...
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2008, 15:20:48 »
Bir forumda görmüştüm, ya burasıydı yada başka bir serverın.
Adamın birisi demişti ki uoyu bıraktığım gün item verdiğim adamın sen artık benim babamsın dediği gündür.Emeğine üzüldüm, ama haketmişsen birşey diyemem.
Sizin, hayal ettiklerinizi biz çoktan birer anı olarak ardımızda bıraktık.

Leusyana Asiler -bla bla-

Keşke başta sizi dinleseydim de, girmeseydim.

Çevrimdışı Venom_

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 421
  • # Yörünge Dışı
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2008, 15:27:41 »
Ultima online oynuyorsanız daha onemli bir işininizin olmaması gerek. Su oyun sarıldım lisede en berbat günlerde. Çıkısı bu oyun ile aradım ama yanlıs yoldaymısım. Bir ara bıraktım ban yedim ben banlattım bir sürü şey. Sonra herşey eskisi gibi güzel oldu.
Robert daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu...

İlla altına not : şakadır... Mı yazaylım? O kadar çalısmıyor mu beyniniz?

Mariana Glider

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2008, 17:22:55 »
allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun , ama yaptığın çok saçma oldugunun farkına var teyzeni kaybetmişsin oyunda ne işin var senin ?  >:D

Çevrimdışı respectingcy

• Üye
  • **
  • 810
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2008, 18:04:25 »
ne bılım sansımı deneyım  dedım yanı elımde olan bısey deıldı teyzemı kaybedınca bu oyunun hasretı ıcınde gelmıstım yanı floddan atmıslar meyelım jaıle sora da endım shıre dan bılmıyodum kı gıdecek :( moongate uctu ben sınır oldum sıra ve fazla ısrar ettım bı sıktırıp gııdn ya  fln dedım yanı ısrarımdan dolayı banlandım son pısmanlık neye yarar derler ama ne dıım gmlerı tanıyorum hepsı ıı ınsanlr benı anlaycaklraını da bılıyorum yaaln da soylemıoyrum bunlar gercekler beyler aranısa donmek ıstıyorum o karakterlerımı oyle bı ozledım q:P gansta blackforce don corleone jessıca hepsını cok ozledım 1 bucuk yıl oldu bence cezamı fazlasıyla cektım ama bılımıyorum gm beylerımısıe saygılrala bırakıyorum...
Ballymac

Çevrimdışı Leusyanasi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 585
  • Jason Becker...
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2008, 18:06:02 »
Şakasın.

Çevrimdışı respectingcy

• Üye
  • **
  • 810
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 01 Haziran 2008, 18:13:14 »
saka yaparmıs gıbı gozukuyorum sence ben daıma saygımla kalmısımdır oyle de galacam ...........saygılarla ne dım gm bey karar versın artıq  ama vıcdan hesabı bunlar sızı carınıs var taby oncın dusunemıyorsuunus saolun her şey için...
Ballymac

Çevrimdışı Leusyanasi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 585
  • Jason Becker...
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 01 Haziran 2008, 18:23:29 »
İyisi mi sen fazla bel bağlama, eğer çok özlediysen Revolutionuo'yu tekrar, üşenmeden girersin kasarsın.

Misal ben, 1 ay olmadı tekrar başlıyalı.

Çevrimdışı respectingcy

• Üye
  • **
  • 810
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 01 Haziran 2008, 18:37:28 »
anlıyorum torpıl ısım fln da yoq ztn benden daha kotu sey yapanların bıle acıldı ben ııyı nyetlı ınsaım oncın bıse demıcem gm bey anlarsa beny artık bılmeıcm saygılarla dıyorum başga bıse demıyorum
Ballymac

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
« Yanıtla #14 : 01 Haziran 2008, 19:50:38 »
öfkeyle kalkan zararla oturur.
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii