BandageSelf çok kullanışlı ve OSI onaylı bir macrodur. Ultima Online ın patchlenmiş bütün versyonlarında macro optionsta mavcuttur. Kullanılması yasak diil Easy uo yada Uo assistle alakası olmayan ve seneler öncesinden düşünülmüş olması gereken bir macrodur. Kullanmayanda sol eliyle sağ kulağını kaşıyan demektir
Bende yeni keşfettim çünkü macro optionsa daha yeni gelmiş bi seçenek. Evet 98 den beri Last Object,WaitForTarget,TargetSelf kullanıyoruz potion içince macro bozuluyo çanta açınca silah elimize alınca hep bozuluyo bunları hepimiz yaşadık hızlı olanlar iyi pvp yapardı yavaş olanlar ise kaçardı
ama artık bu macro var bu macroya neden karşısınız? he çıkmasaydı çıksınmı diye sorsalardı anket gibi bişiyde o zaman çıkmasın derdik belki ama çıkmışken kullanmamak saçmalık. Siz yılların verdiği iyi oyunculuğunuzla 2 sn de bandaj atarken yeni oyuna girmiş biri 1 snde atıcak sizden 1 adım önde olcak. Bence gerek yok. Ama ben zoru severim diyenlerdenseniz o zaman lafım olmaz kolay gelsin arkadaşlar