Revolution UO

Yeni Clientteki Makro Sistemi

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunc89

• Ziyaretçi
Yeni Clientteki Makro Sistemi
« : 03 Haziran 2008, 00:27:09 »
iyi günler,
yeni hazırladıınız client için hayırlı olmasını dilerim ancak ben bişey sorcaktım, Revolution Reloaded 1.0c de bulunan makro options çok kullanışlıydı özellikle bandageself den çok memnundum, yeni clienti yüklemedim henüz ancak bi arkadaşıma baktırdıımda bu makroların olmadıını söyledi.. acaba 1.0c deki makrolar eklencekmi? cevabı en kısa zamanda merakla bekliyorum iyi çalışmalar
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2008, 00:27:58 Gönderen: tunc89 »

Çevrimdışı The Biohazard Family

• # Yörünge Dışı
  • 1012
  • Patron - K!nG..
    • E-Posta
Ynt: Yeni Clientteki Makro Sistemi
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2008, 00:32:17 »
eklenmiyecek .
Biohazard Family.. -->
>>>Her Türlü Pislik Yapilir.
>>>Biz, Mevlana Değiliz Adam Olun Öyle Gelin..
>> Kraliz , Üstümüze Tanimayiz..
Büyüklüklerin En Büyüğü , Kendisini Eleştirebilecek Kadar Büyük Olmaktir..
Sari sari

Simulacrum

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2008, 00:35:05 »
Bu bandageself bildiğiniz ".bandaj" olayından çıkmış galiba?

E çok PvP serverı vari olmamış mı?

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2008, 05:10:23 »
Bunu yeni duyuyorum bandageself ben eski usul target self kullanıyodum. ;)
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2008, 05:10:49 Gönderen: jackal numenor »

Çevrimdışı ß?øñ?

• # Yörünge Dışı
  • 6095
  • The End .
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2008, 05:53:33 »
Bugune kadar oynadıgım en sacma oyun ultima onlinedir yıllarımı verdim herhaltını bilirim vallahi bandageselfi ilk defa duydum D: yeni nesil cok hızlı ogreniyor yaf. last obje target self D: rulaz.
Yeni kirikterimi kasiyorm ismide freedom
ikinci kirikterim Patron .

// Freedom Biohazard.
// Alona Biohazard.

tunc89

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2008, 13:32:04 »

Çevrimdışı Apotheke Haciyatmaz

• # Yörünge Dışı
  • 1202
  • #Pasif
« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2008, 14:02:30 »
brde size bi tavsiyede bulunayım her türlüyazı macrosunda atıyorum Yell emote say de yzdıklarınız yazılar gözükmüyor ama yazdıklarınız macro olarak işliyor. .makelast mesel yazıyorsunuz görünmüyor ama aslında işlem yapıyor v.s vs.
birde yeni fark ettim uo kastıgında X astıgımdadirek kapandı hata raporu gönder yada işlem sonlandır beklemedim.

Çevrimdışı The Biohazard Family

• # Yörünge Dışı
  • 1012
  • Patron - K!nG..
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2008, 14:10:57 »

hmm.. staff mısın?

Staff olmaya gerek mi var(:

bug var o bandage self olayinda .

serveri yeterince tanimak yetiyor.
Biohazard Family.. -->
>>>Her Türlü Pislik Yapilir.
>>>Biz, Mevlana Değiliz Adam Olun Öyle Gelin..
>> Kraliz , Üstümüze Tanimayiz..
Büyüklüklerin En Büyüğü , Kendisini Eleştirebilecek Kadar Büyük Olmaktir..
Sari sari

tunc89

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2008, 18:22:50 »
nasıl bug var  ya  :-\ benim herzaman kullandıım makro, tuşa basıyosun kendine bandaj basıyo bundan güzel bişeymi var.. :)

Çevrimdışı melik1989

• Üye
  • **
  • 495
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2008, 10:04:16 »
şaka mı yapıyorsun arkadaşım ? bırakalım o zaman , easy uo her şeyi yapsın ha ?
bandaj atsın , büyü atsın , silahı çeksin , adamı kovalasın ve üstüne de çırılçıplak bıraksın ; izleyelim ha ?
rica ediyorum , yapmayın yahu . tabiki de kendi elinle atacaksın bandajı . " bandageself " denen olay sadece ve sadece saçmalıktır . eski köye yeni adet getirmeyelim .

sakin ol babacan. :)

-ALBATROS-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2008, 10:12:21 »
bandage self saçmalık.kullananları eays kullanıyomuş gibi görüyom  :)

Çevrimdışı Leusyanasi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 585
  • Jason Becker...
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2008, 12:08:04 »
Bende düşünüyorum bandajself nedir diye hay allahım.
Adam bide utanmadan ne güzel falan demiş.
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2008, 12:34:08 Gönderen: booker »
Sizin, hayal ettiklerinizi biz çoktan birer anı olarak ardımızda bıraktık.

Leusyana Asiler -bla bla-

Keşke başta sizi dinleseydim de, girmeseydim.

Dongoch

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2008, 19:15:22 »
BandageSelf çok kullanışlı ve OSI onaylı bir macrodur. Ultima Online ın patchlenmiş bütün versyonlarında macro optionsta mavcuttur. Kullanılması yasak diil Easy uo yada Uo assistle alakası olmayan ve seneler öncesinden düşünülmüş olması gereken bir macrodur. Kullanmayanda sol eliyle sağ kulağını kaşıyan demektir :D Bende yeni keşfettim çünkü macro optionsa daha yeni gelmiş bi seçenek. Evet 98 den beri Last Object,WaitForTarget,TargetSelf kullanıyoruz potion içince macro bozuluyo çanta açınca silah elimize alınca hep bozuluyo bunları hepimiz yaşadık hızlı olanlar iyi pvp yapardı yavaş olanlar ise kaçardı :D ama artık bu macro var bu macroya neden karşısınız? he çıkmasaydı çıksınmı diye sorsalardı anket gibi bişiyde o zaman çıkmasın derdik belki ama çıkmışken kullanmamak saçmalık. Siz yılların verdiği iyi oyunculuğunuzla 2 sn de bandaj atarken yeni oyuna girmiş biri 1 snde atıcak sizden 1 adım önde olcak. Bence gerek yok. Ama ben zoru severim diyenlerdenseniz o zaman lafım olmaz kolay gelsin arkadaşlar ;)

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #13 : 04 Haziran 2008, 22:31:05 »
başlat çalıstır regegit hkey current user control panel desktop içinde  autoendtask anahtarını 1 yap waittokillappTimeout anahtarını 5000 yap direk kapanır
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Larouse DOOM

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 371
« Yanıtla #14 : 06 Haziran 2008, 12:15:47 »
BandageSelf çok kullanışlı ve OSI onaylı bir macrodur. Ultima Online ın patchlenmiş bütün versyonlarında macro optionsta mavcuttur. Kullanılması yasak diil Easy uo yada Uo assistle alakası olmayan ve seneler öncesinden düşünülmüş olması gereken bir macrodur. Kullanmayanda sol eliyle sağ kulağını kaşıyan demektir :D Bende yeni keşfettim çünkü macro optionsa daha yeni gelmiş bi seçenek. Evet 98 den beri Last Object,WaitForTarget,TargetSelf kullanıyoruz potion içince macro bozuluyo çanta açınca silah elimize alınca hep bozuluyo bunları hepimiz yaşadık hızlı olanlar iyi pvp yapardı yavaş olanlar ise kaçardı :D ama artık bu macro var bu macroya neden karşısınız? he çıkmasaydı çıksınmı diye sorsalardı anket gibi bişiyde o zaman çıkmasın derdik belki ama çıkmışken kullanmamak saçmalık. Siz yılların verdiği iyi oyunculuğunuzla 2 sn de bandaj atarken yeni oyuna girmiş biri 1 snde atıcak sizden 1 adım önde olcak. Bence gerek yok. Ama ben zoru severim diyenlerdenseniz o zaman lafım olmaz kolay gelsin arkadaşlar ;)

istemeyenler macrosuzda bu işi 1 snde yapabilen insanlar ve yapamayanları bu sekilde rhat kesen insanlar gelmemelern istemesi ustayla cırak arasında farkın belli olması ;)
ve de gayet mantıklı easyuo ya benziro potion icinde macro yapılsn o zaman? .ghealic .gcureic .trefreshic .kill ? m asduhsafudshf nasıl babacan hosuna gittimi ?