Revolution UO

Guild Kurmak için daha nekadar bekliycez

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Xenop

• Üye
  • **
  • 191
Guild Kurmak için daha nekadar bekliycez
« : 06 Haziran 2008, 22:24:06 »
Sewgili staff arkadaslar,

Guild kurulumu için atılan page silimez yazılmış ama bu üçüncü oluyo aynı page'i atalı. Dogal olarak sürekli oyunda sizin gelmenizi bekliyemiyoruz ve cıkıyoruz. Muhtemelen bakıyorsunuz ve bizi bulamayınca page'i siliyorsunuzki ben tekrar Page attığımda "Mesajınız yenilendi" yerine "Mesajınız iletildi bilmem kacıncı sıradasınız" diyor.

Lütfen bu tür Page 'leri silmeyin keza Robert'in açıklamasıda bu yonde. Walla iki gundur sizi bekliyom. De hade bi el atında Guildimizi kuralım demi :)

Kolay Gelsin

Çevrimdışı Dirty Sanchez

• Kıdemli Üye
  • 1889
Ynt: Guild Kurmak için daha nekadar bekliycez
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2008, 22:29:41 »
iyide sen page atarak guıldı zor kurarsın en kısa yolu robert'e telden ulasıp sölemek ozaman gelır kurar gıder ama gece yarısından önce bekleme :d
http://www.erepublik.com/tr/referrer/Osmangul (kayıt olana Revoda suprız ıtemler)

Çevrimdışı Xenop

• Üye
  • **
  • 191
Ynt: Guild Kurmak için daha nekadar bekliycez
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2008, 22:32:19 »
Dün gece  burdaymış ve çalışmış. Çocukta biraz dinlensin die mesaj filan atmadım. Msn dede online olmayınca page attım. Guild kurulumu içinde page atınız filan diyince bende page attım.

Zati telefonu yok Robertin. Eğer varsa ve telefonunu bu tür işler için kullanıyorsa PM atabilirseniz sevinirim