Revolution UO

Client error problemi (lütfen anlayanlar yardım etsin)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dongoch

• Ziyaretçi
Arkadaşlar ben Ultima_Online_M.o,n.d,a.i,n.s_L,e.g,a.c,y indirdim yükledim ve full patch yaptım. Sonra siteden Revolution0.1c.rar çekip ultima klasörüne attım içindeki dosyaları. Fakat çok client çökmesi yaşıyorum.

.bnk *oyun error verdi*
.transfer *oyun error verdi*
invis oldum invisden çıkınca *oyun error verdi*
evin kapısını açtım *oyun error verdi*
recal oldum *oyun error verdi*
koşarken *oyun error verdi*
potion içtim *oyun error verdi*
skills menüsünü açtım *oyun error verdi*
büyü attım *oyun error verdi*

Bide yeni sürümde oyunun başlangıcında bu ekran (MINI_LAUNCH_INTRO) var. 5 saniye bu ekran bekletiyo Username ve Password'un (login ekranı) bulunduğu ekrana gelmek için.

Savaştayken error verince hemen oyunu açar 2 kere enter yapar tekrar girerdik oyuna. Artık şifre kaydetme de yok.

Bunlarda yetmezmiş gibi bide giriyorum oyuna tekrar error veriyo 2-3 denemede giremiyorum yeniden 3. veya 4. denemede falan tekrar giriyo oyuna...

Yani kısacası her saniye ölebilirim actionda koşarken, recal olurken, büyü atarken, potion içerken heran client error verebilir ve benim tekrar girmem en az 30 sn sürer ve apprantice karakter bile beni keser. Bu yüzden elime ne magical alabiliyorum ne değerli bineklere binebiliyorum. Hadi bunları geçtim tam hazırlanmışım herşeyimi almışım g.cure, g.heal, tp, bandaj, set, silah, at, reg. Herşeyim cebimde actiona çıkıyorum PAT *oyun error verdi* hayda bütün keyifim bütün zevkim kaçıyo.

Şimdi ben senelerdir (98den beri) UO oynuyorum bu sorunları yaşamadıkmı? Tabiki yaşadık ama bu kadar da hiç olmamıştı. Ve daha öncede belirttiğim gibi oyunu kapar tekrar açar 2 enter yapar tekrar girerdik 10 sn sürmezdi.

Bu konuda bana yardımcı olabilcek bilgisi olan arkadaşlar lütfen önerilerinizi esirgemeyin benden.
1.Oyunun başlangıç demosunu oyun içindeki options'tan kapadığımız gibi (MINI_LAUNCH_INTRO) yu kapayabiliyomuyuz bir şekilde?
2.Şifre kaydetmeyi Revolution UO clientte kullanabiliyormuyuz bir şekilde?
3.Bu çökmeleri engelleyebiliceğimiz birşeyler varmıdır? Varsa Nelerdir?
4.Yeni ve daha sorunsuz bir client çıkıcakmı? Bilgisi olan varmı? Çıkıcaksa ne zaman çıkar?

Not: Ultima Online Revolution Edition'ı çektim fakat mouse cursor atlıya atlıya gidiyo ve ekranın sol alt köşesinde yazdığımız yazıyı göremiyorum "enter"a basınca ekranda çıkıyo ama yazarken göremiyorum. O yüzden kullanmak istemiyorum. Ayrıca yeni UO versyonlarında bulunan yeniliklerde yok. "New Targeting System" + "BandageSelf" gibi yenilikler yok .*Bunların çözümü varsa lütfen onuda ekleyin.

« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 09:42:32 Gönderen: Dongoch »

Çevrimdışı Leusyanasi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 585
  • Jason Becker...
    • E-Posta
Ynt: Client error problemi (lütfen anlayanlar yardım etsin)
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2008, 11:01:49 »
5sn, duran o resmi bir dosya silerek hallediyorduk(gerçi gene hallolmuyordu ama).
Sizin, hayal ettiklerinizi biz çoktan birer anı olarak ardımızda bıraktık.

Leusyana Asiler -bla bla-

Keşke başta sizi dinleseydim de, girmeseydim.

Frappe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2008, 11:04:36 »
Eski Client'i Kullan ..

Dongoch

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2008, 20:01:01 »
5sn, duran o resmi bir dosya silerek hallediyorduk(gerçi gene hallolmuyordu ama).

Nasıl hallediyoruz? Hangi dosyayı silicez veya hangi dosyayı editlicez? uo.cfg mi?

Yokmu arkadaşlar bu sorunlarıma çözüm bulabilicek kimse?
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2008, 06:01:44 Gönderen: Dongoch »

Dongoch

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2008, 03:26:18 »
Eski Client'i Kullan ..

1-2 gün denedim onuda oda olmadı :S herkes yaşıyormu bu client çökme problemini? şuanda işletim sistemim XP. Vista yüklesem bi faydası olurmu?

Çevrimdışı Barfred Experience

• Üye
  • **
  • 753
  • Sadece forum.

Faithless Karamazov

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2008, 07:04:19 »
Ben her zaman AOS kullandım,ilk defa ML kullanıyorum ara sıra düşmeler yaşıyorum ama o da Recall olduğum zamanlar,yaklaşık 1 ay oldu kullanmaya başlayalı Actıon sırasında hiç düşmedim! AOS ile arasında pek bi fark yok şuan için (benim Pc ye göre tabi)!! Eski Clienti kullanıyorum "503a" oyunu yüklüyorum Patch yapmadan içine atıyorum Clienti,sonra içerisindeki "Transerv" dosyasının adını farklı bi isim yapıyorum rastgele (Örneğin fdsfs) sonra "Uo.cfg"  dosyasına girip Popupları Translatıonserver falan filan var onların bi kaç ayarı vardı,eskiden yardım bölümünde yazardı şimdi var mı bilmiyorum,eğer yoksa istersen P.M atarsan yardımcı olurum,sonra Desktopda da bi kaç ayar yapıp oyunu oynuyorum.Dediğim gibi pek fazla sorun yaşamıyorum,arada bir Recall olduğumda düşme olabiliyor,o da nadiren!!

Umarım Çaözüm bulabilirsin...

İyi Oyunlar.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2008, 07:06:41 Gönderen: Faithless Karamazov »