1- Mediyi, büyü fizzlelatıp pata küte kasan insanlar gördüm. Mage nasıl kasılır bölümü var sabitlerde. Ordaki sırayı takip edersen, magery ve eva aynı anda 100 leniyor.
üstteki arkadaş +1
2- Bilgim yok. Silver set 50-55k civarı gidiyor, bence bilet yapma.
3- Westerlands'ta Snake'lerin oldugu bi temple var. Yerini bilmiosan, rotting spawnının biraz üstü.
Ophidian Quenn ve Mage'lerden bişiy çıkmaz.
Ophidian Knight'tan +6
Ophidian Warrior'dan +3 çıkar.
Mezarda Skeleton Knight'tan +3 çıkar.
Bide Marble Island'ı biliosan ordaki büyük gri yaratıklardan +6 çıkar. Onlardan bir kaç yerde daha var, brit in kuzey'indeki aralık gibi.
"rotting- bi çöllü bi ortam var adını bilmiorm" = westerlands
"serpent's(böyle bi devamı da vardı da böyle başlayan bi yerde bir mağara var içerde)" = serpent's hold
"kraken(yerlerini bilmiyorum)" = destard bataklığı, westerlands, deceit
"great bişey bişey lake(eski mid spawnı)" = gitme sakın oraya, aman
"wyrmlar kolay zaten" = wyrm'lar ışınlanır. Görünmez olur. kafayı yiyebilirsin. psikolojin bozulabilir. korku nöbeteri geçirebilirsin. asdasldjahsdlaksdasd
4. Westerlands'te bir sürü başıboş ben onlara lvl1 Dragon diyorum, küçük dragonlar var. cor por ile rahatça kesiliyorlar. Fizzlelanmaması kaydı ile. 13-14 tane spawn rune'u var mesela bende, west'i ararsan sende bulursun.
Bunlardan kalite silah +9 çıkmaz kolay kolay. Ama mace axe bow +12'ye kadar yolu var. Max sw +6 gördüm, +6 spear +6 kyriss gördüm, ama force yok. lvl2-3 harita bide. Eğer lockpick char'ın varsa. 10 dragondan 1 harita çıkarırsın, rotting kraken derken işte bişilerin oluyo.
Barbed ve Horned deri çıkan büyük dragonlarıda 1 mage tek basına kesebilir ölmeden. Sıkıldım kesmekten, artık makroya bırakıyorum onları keserken. Onlardan +12 sw'ler çıkabiliyor. LvL4-5 harita. Ama yöntemi biraz karışık ve coğrafi yeri önemli dragonun o yüzden boşver