Revolution UO

İn game sorular

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Whizz

• Ziyaretçi
İn game sorular
« : 11 Haziran 2008, 11:02:53 »
1-  30 dan meditation ve eva nasil kasilir ?
2-  Silver altı ingotları degerlendirmenin en iyi yolu nedir a - setparcası yapıp satmak (hangi parca en karlısı )
                                                                                b - bilet yapmak ( direk ingot olarak mı ? setparcası yapıp mı (hangi set parcası bilet icin ?)
3- Archer warior charla + lı silah cıkarabilmek icin hangi yaratıklar kesilmeli bu yaratıklar nirdedirler ?
4- Mage charla   +lı cıkarabilmek icin tek basına kesebilecegimiz yaratıklar nelerdir  nirdedirler ?

cevap veren herkese TESEKKURLER

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
Ynt: İn game sorular
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2008, 11:42:44 »
1- Mediyi, büyü fizzlelatıp pata küte kasan insanlar gördüm. Mage nasıl kasılır bölümü var sabitlerde. Ordaki sırayı takip edersen, magery ve eva aynı anda 100 leniyor.
üstteki arkadaş +1

2- Bilgim yok. Silver set 50-55k civarı gidiyor, bence bilet yapma.

3- Westerlands'ta Snake'lerin oldugu bi temple var. Yerini bilmiosan, rotting spawnının biraz üstü.
Ophidian Quenn ve Mage'lerden bişiy çıkmaz.
Ophidian Knight'tan +6
Ophidian Warrior'dan +3 çıkar.

Mezarda Skeleton Knight'tan +3 çıkar.

Bide Marble Island'ı biliosan ordaki büyük gri yaratıklardan +6 çıkar. Onlardan bir kaç yerde daha var, brit in kuzey'indeki aralık gibi.

"rotting- bi çöllü bi ortam var adını bilmiorm" = westerlands
"serpent's(böyle bi devamı da vardı da böyle başlayan bi yerde bir mağara var içerde)" = serpent's hold
"kraken(yerlerini bilmiyorum)" = destard bataklığı, westerlands, deceit
"great bişey bişey lake(eski mid spawnı)" = gitme sakın oraya, aman
"wyrmlar kolay zaten" = wyrm'lar ışınlanır. Görünmez olur. kafayı yiyebilirsin. psikolojin bozulabilir. korku nöbeteri geçirebilirsin. asdasldjahsdlaksdasd  ;D

4. Westerlands'te bir sürü başıboş ben onlara lvl1 Dragon diyorum, küçük dragonlar var. cor por ile rahatça kesiliyorlar. Fizzlelanmaması kaydı ile. 13-14 tane spawn rune'u var mesela bende, west'i ararsan sende bulursun.
Bunlardan kalite silah +9 çıkmaz kolay kolay. Ama mace axe bow +12'ye kadar yolu var. Max sw +6 gördüm, +6 spear +6 kyriss gördüm, ama force yok. lvl2-3 harita bide. Eğer lockpick char'ın varsa. 10 dragondan 1 harita çıkarırsın, rotting kraken derken işte bişilerin oluyo.
Barbed ve Horned deri çıkan büyük dragonlarıda 1 mage tek basına kesebilir ölmeden. Sıkıldım kesmekten, artık makroya bırakıyorum onları keserken. Onlardan +12 sw'ler çıkabiliyor. LvL4-5 harita. Ama yöntemi biraz karışık ve coğrafi yeri önemli dragonun o yüzden boşver  :)
buraya bakarlar

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2008, 11:53:17 »
Fire'ın altındakinden bihaberim, ama evet destard bataklığında kraken var hala. ama biri sürekli kesiyor  ;D
binek spawnı gibi mübarek, çıkar çıkmaz kesiolar.
aaah naparsın revo şartları. ( bknz : hayat şartları )
buraya bakarlar

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2008, 11:59:53 »
Makro ile 20dk.
sanırım.
buraya bakarlar