Revolution UO

Guild Stone

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ß?øñ?

• # Yörünge Dışı
  • 6095
  • The End .
Ynt: Guild Stone
« Yanıtla #15 : 17 Haziran 2008, 15:27:16 »
belalim anlasılan yok forumlarda herkez kinglesmiş gormiyeli.
Yeni kirikterimi kasiyorm ismide freedom
ikinci kirikterim Patron .

// Freedom Biohazard.
// Alona Biohazard.

Çevrimdışı _Venom_

• # Yörünge Dışı
  • *
  • 25
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 17 Haziran 2008, 15:27:49 »
yo az once ban yedim biraz arastırma yapsan?

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 17 Haziran 2008, 15:39:33 »
Bu montofonda her topicte artislik yapmasa olmayacak.

valla artık alıstım yeni acc almaya 35 sn alıyorum button lar cıkmadan basıyorum artık. onun için herkes haddini bilsin artistlik yapmasın. hepinizi aşarım. yarına yıgarım 5,000 tane acc. ha ban yemek boyle adamlara haddini bildirmekse sorun değil. yeriz.

Hakkınızda uyarı talebinde bulundum..Üslubunuzu değiştirmediğiniz sürece bu hesabınız da kapatılacaktır..Ne de olsa sizin yeni hesap almanız pek uzun sürmüyormuş...Siz alırsınız ,biz banlarız...oyun gibi...//booker
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2008, 15:46:13 Gönderen: booker »
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : 17 Haziran 2008, 16:44:06 »
Bu kelimelere hala banlanmıyorsa Robertle gorusme zamanı gelmiş derim. Moddan baskana herkezi şikayet edicem bu ne densizliktir? yazlıga gidiyorum umarım banlanmaz hade eywalah.
Kendinize kötü bir laf geldi mi direk sinirleniyorsunuz di mi? Bunu anladığınıza sevindim umarım siz de başkalarına böyle sözler söylemezsiniz. Ben söylemekten yoruldum ama bir kez daha söyleyeyim anlayamanlar için. Online değilsek anında yaptırım uygulayamayız, sizin online olmanız bizi ilgilendirmez. Ne zaman online olabiliyorsak o zaman işimizi yapıyoruz. Şikayet edeceğiniz vakit kendi ettiğiniz küfürleri de bizim yerimize bir zahmet şikayete ekleyiniz.
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2008, 16:44:33 Gönderen: belalim »