Revolution UO

Steal kasma

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maserati Catlakgil

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
Steal kasma
« : 13 Temmuz 2006, 20:33:21 »
Dün gece stealing kasmak için vendordan boş rune aldım yüklü miktarda 2800 civarı. Bana böyle kaslacağını söylemişlerdi. Sabah diğer accdeki charımı açık bırakıcaktım dükkana gidip oradan kasacaktım. Ama sabah girdim runeleri topladığım charıma çantada hiç bir item yok ve ağırlığımda 3250. Heralde hırsız charla çantayı açtığımda görünür itemler dedim. Yine görünmüyor bomboş gözüküyor.

Bildiğim kadarıyla böyle kasılacak denilmişti. Peki ben nerede yanlış yaptım acaba? :smt017

Çevrimdışı Shadoww

• Üye
  • **
  • 651
Steal kasma
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2006, 23:17:35 »
dostum zamaninda ben steali 100 yaptim... tabi yapana kadar neler cektim gelde bana sor...
bu dedigin bende de oluyordu... ama aynı sekilde deil... 1600 den fazla item aldigim zaman bazen oyundan düserdi... her girdigimde tekrar düserdi...
mecburen chari keser baska yerde reslerdik... dolayisiyla 1600 ü fazla gecmemeye calis..
itemlerinin gelmesi icinde chari kes... baska yerde tekrar resle.. :)

Allah kolaylık versin :)

Exden

• Ziyaretçi
Steal kasma
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2006, 23:46:33 »
Evet arkadaş haklı Çok yüklenmiceksin mümkünse 1000 i geçme 1600 len falan göçer Bide o charı kesmen için gmden yardım alman lazım yoksa Sittin seni kesemezsin :D Allah kolaylık versin ne diyim bizde Hırkız kaztık :D

Çevrimdışı Shadoww

• Üye
  • **
  • 651
Steal kasma
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2006, 23:52:03 »
nie kesemesin canim tek acc ile mi oynuo ? (öyleyse baska)
Hic mi arkadasi yok ?

herhangi bi charin o charin yanina cekersin... steal kastigin chara girersin.. hemen digerinde bi kalvas bi corppor :d

Çevrimdışı ilker

• Üye
  • **
  • 841
  • Zerdüşt
    • Twi Forum
Steal kasma
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2006, 00:04:48 »
+1 "1000'i geçme"

ps:bi ara tek Mind Blast yeterli olurdu onu kesmene :D
Yükseldikce uçma bilmeyenlere daha kùçùk görünmemiz kaçınılmazdır..
Eli.! Eli lama sabachthani..!

Minito

• Ziyaretçi
Steal kasma
« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2006, 00:31:47 »
"Sittin seni" değil "Sittin Sene" =))

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
Steal kasma
« Yanıtla #6 : 14 Temmuz 2006, 00:45:02 »
Önceden söleseydinize ya ama 12 saat macroda kalacak işten eve gidip ayarlıyam***i. 12 saat için 3000 tane alim dedim :) Neyse almasıda gıcık ediyor insanı zaten. 1000 tanesi ne kadar sürede biter?

Çevrimdışı Grim Reaper

• Kıdemli Üye
  • 1629
Steal kasma
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2006, 00:45:17 »
Dostum steal kasmak için dedigin gibi bir charda marklar duracak diger charla çalacaksın.Ancak bu dedigin gibi makroya bırakmakla olmaz.429 kilo mark caldıktan sonra adam ağır gelir ve daha calmaz.Adamı bir kez kestirip sonra tekrar calmaya baslıcaksın.Yani bu iş makroyla olmaz en fazla 25 dakka away kalabilirsin.Bu arada ben yaklaşık bir kerede 250 klık mark alarak da kastım.13000 kilo oluyor.Bu olayda çantanı oyundan cıkarken acık bırakırsan oyundan düşersin.Eğer cantanı acık bırakmazsan sorun yok.Yani çanta gözükmediği sürece oyundan düşme diye bir problem olmaz.Ben kendimden biliyorum çünkü.Çantada markların görünmemesinin sebebi markların çok sayıda olmasıdır.Düşmeler bundan kaynaklanır.Ama çantanda mark vardır.Bunu status bolumunden kiloya bakarak öğrenebilirsin.Neyse benim diycegim bunlardı yani bir problem yok.429 mark caldıktan sonra calmaz :) Adamı kesip reslemen gerek buda bu skilli kasmayı çok zorlaştıran bi etmendir.Sana kolay gelsin...
b]Bilgi paylaştıkça çoğalır.

www.bilgi-paylasim.com[/b]

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
Steal kasma
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2006, 00:53:48 »
Bizde bi healerın yanında kasarız artık. Çantaya bi order kalkanı tamamdır :)

Prenixx

• Ziyaretçi
Steal kasma
« Yanıtla #9 : 14 Temmuz 2006, 01:33:45 »
çantanda 10000 kg bile olsa oyundan çıkmadığın surece ve çantayı bi daha kapatıp açmadığın surece çantan boş olmaz iron yaparken çok başıma geldi :D

Çevrimdışı Grim Reaper

• Kıdemli Üye
  • 1629
Steal kasma
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2006, 01:40:51 »
Alıntı yapılan: "Prenixx"
çantanda 10000 kg bile olsa oyundan çıkmadığın surece ve çantayı bi daha kapatıp açmadığın surece çantan boş olmaz iron yaparken çok başıma geldi :D

Doğrudur.Ama biz kasarken oyundan cıkmak gerekiyordu o yuzden.Bizde gözükmüyordu.Sadece ilk aldıgımızda çantada mark desenleriyle bir kare oluşmuştu :)
b]Bilgi paylaştıkça çoğalır.

www.bilgi-paylasim.com[/b]

Mikael Twilight

• Ziyaretçi
Steal kasma
« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2006, 01:53:24 »
Sana şugar bir taktik söyleyeyim.
Ben böyle kastım.90 ya da onun gibi bir saatte gmlendi.Tabi 1.5 sene geçti aradan :)
Neyse, 2 bilgisayarın varsa birindeki charı bir strongbox yanına koy.Strongboxla ust uste atılmıs 3k lar olsun 20-30 tane.Bu charı o ust uste duran 3er k lardan 1'er gp alıp cantasına atacak sekılde bi makro programıyla ayarlayacaksın.Mouse hareketlerini de kaydeden bi prog. lazım.
Neden 3er k lar ust uste dersen savelerde paralar kaymasın diye :)
non- stop kasacaksın yani.
Diğer charla yapman gereken once targetnextle para ayıran chara target almak, sonra use skill stealing-lasttarget.

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
Steal kasma
« Yanıtla #12 : 14 Temmuz 2006, 09:53:14 »
Saol mikael deniyeceğim. Artık guildlere kaleler verilirse orada kasarım.

Tezcatlipoca

• Ziyaretçi
Steal kasma
« Yanıtla #13 : 14 Temmuz 2006, 09:57:36 »
İyide Mouseyi Hareket Ettiren Programı Nerden Bulcaz Ki ?

Çevrimdışı Alexander De'Nogua

• Kıdemli Üye
  • 1586
    • http://ikoncafe.org/forum/index.php
Steal kasma
« Yanıtla #14 : 14 Temmuz 2006, 10:05:02 »
Ben sana link veririrm Yusuf
b]Mali [MG] Alexander[/b]
The Sentinels
///Anita De'Nogua
http://www.ikoncafe.com/forum