Bendede SW Archery Warlock var ben şöyle yaptım.
Poisoning :100
Swordsmanship : 100
Archery : 100
Tactics : 100
Anatomy : 100
Healing : 80
Magery : 90
Meditation : 30
Ama memnun değilim karakterden. Pure mage kasıyorum.
Neden memnun değilim onuda söyliyim. Sw +9 dan aşşası vurmuyor ve bow kullandığımız için tek elli ve hızlı silah kullanıyorum bide quakin yada ulrika bow olmadan adam kesemessin kolay kolay archery ile teke tek te çünkü adam senin onu okladığının farkına varınca hemen ya kaçıyo ya dibine giriyo bu yüzden o arada hemen 1 yada 2 kere vurman lazım. Ulrika varsa iyi vuruyosun poison yedirdiysen 2 kere ulrikayla vurduysan silahı al kovala zaten hızlı silah olduğu için yatıyo adam. Quakin varsa bi şansın var kesmek için yine aynı şekilde bazen sağlam vuruyor. Ama daha aşşası 1vs1 pek işe yaramıyor. Tabiki işe yaramıyor derken ben karşımızdaki iyi oyunculardan bahsediyorum oynamayı bilmeyen yada kötü oynayanları elven bowla bile kesersin. He diyorsan ben karambolde adam indiricem o zaman çok iyi archery skilli. Eğer okladığın player 3-4 sn boyunca oklandığının farkına varmazsa ölüyor. Kısacası Quakin bow ortalama 60k +9 bir silah ortalama 100k tp+potion+deriset+reg+bandaj+arrow bunlarla beraber yaklaşık 200k gibi bir parayla geziyorsun ölünce 200k gidiyor ama pure magede özel robe yada mage robe giymezsen yaklaşık 25k gibi bir paraya action yapabiliyosun hatta adam kesebiliyorsun ama warlockla 25 k ile kimseyi kesemezsin 1vs1 de. Çünkü elindeki silahlar elven bow ve a katana gibi silahlar olması lazım 25k lık bir bütçeyle sawaşmak için. a katana ve elven bow protection ve reactive armor atmış studet setli bir playera hiç damage vermez.
Benim bu teorilerimin hepsi paraya dayanıyor gördüğün gibi. Ben fazla param olmadığı için ve +lı çıkarma imkanım olmadığı için memnun diilim warlocktan. He sen diyorsan "benim tuzum kuru 300k ya ulrika 700k ya +15 katana alırım ve bu karakteri en iyi şekilde oynatırım" o zaman bişi diyemem pure dan çok daha iyi bir karakter olur tabiki. Pure lar kaçıcak delik arar. Uzak dursa ulrika dibine girse +15 katana e adam napıcak kaçıp kurtarcak kendini kovalayan hep sen olursun. ama her ölüşün 1m demek
En kralı Pure Mage 25k ya action yap rahat ol hiçbir eve girerken korkma, hiçbir deliğe girerken korkma, tuzağa yakalanınca öldüm canım saolsun de geç, en iyi silahı reglerin olsun herzaman heryerde 1 reg crystali ile adam kesebilcek hale gel
hatta yine zenginsen özel robelardan giy poison yeme kal vas yeme vsvs....
Warlocktan vazgeçip pure warrior da oliim deme sakın melim melim yalwarıyorlar in lor da in lor diye zawallılar. Dünyaları kararmış hepsinin. Utanmasalar deadly poison yemişken Nightsight potion içicekler etrafı görmek için :p