Revolution UO

Hack

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bLcksn

• Üye
  • **
  • 260
Hack
« : 15 Temmuz 2006, 19:46:42 »
Bir süredir oyunu bırakmış bulunmaktayım. Elimde benim olan sadece " Brenda Unforgiven " karakteri bulunmaktaydı. Şifreyi değiştirdikten sonra kimse bilmiyordu bu yeni şifreyi. Böyle charı bıraktım 1 hafta kadar şu an girdiğimde 4. küfürden jail aldığım yazmakta. Şimdi gözden geçilerim ben bu charla 1 küfür dahi etmedim ancak önceki arkadaş 2. küfüre kadar getirmişti bilirim. Peki bu son 2 küfür nereden geliyor ? Bu bana göre hacktir diyeceğim ama itemlere dokunulmamış. Son jailin affını rica ederim.
//  Blacksin
size=9]Retired Ultima Online Player[/size]

Veiovis Kenks

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2006, 02:18:36 »
Alma Mazlumun Ahini Cıkar Aheste Aheste

Çevrimdışı -Cortez-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 871
  • www.twilightuo.com
Hack
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2006, 09:05:30 »
Buna Ben İnanmadım Kimseninde İnancağını Sanmam Belki Kendin Getirdin Çıkmak İçin Bahane Buluyosun Olamazmı?Olur... :furina:
Cortez Twi
Evenness Twi
Alcollica Twi
Hilary Twi
Davidoff Twi

Çevrimdışı cin

• Üye
  • **
  • 995
  • Wow.Burning Legion
    • http://www.flashberk.net
Hack
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2006, 09:10:53 »
Alıntı yapılan: "-Cortez-"
Buna Ben İnanmadım Kimseninde İnancağını Sanmam Belki Kendin Getirdin Çıkmak İçin Bahane Buluyosun Olamazmı?Olur... :furina:

+1
Sus Oyna..

Çevrimdışı bLcksn

• Üye
  • **
  • 260
Hack
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2006, 14:16:14 »
@Veiovis
Hala evimi basmanı bekliyorum erkek .
@Cortez
Oyunu bırakmışım, girip küfür etcem sonra çıkarmak için bahaneler uyduracağım ? Ordan salağa mı benziyorum ?  :)

Pennyroyal Tea

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2006, 14:28:10 »
"Genel" ile ilgili bir konu değil bu.

Çevrimdışı -Cortez-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 871
  • www.twilightuo.com
Hack
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2006, 14:30:15 »
Vasilli +1
 blcsn:Oyunu Bırakmışsan Bir Önemi Yoktur...Heralde Hele Topic Açmana Hiç Gerek Yoktur Heralde  :wink: ....
 Zaten Bi Sonuç Çıkmaz Ne Bekliyorsun Yapanın Yaptım Demesini Yada Staffların Seni Cıkartmasını mı?
Cortez Twi
Evenness Twi
Alcollica Twi
Hilary Twi
Davidoff Twi

Çevrimdışı bLcksn

• Üye
  • **
  • 260
Hack
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2006, 14:58:59 »
o aheste aheste arkadaşın gm'e küfürden banı açıldı benimkine biri girmiş küfür etmiş jail almışım çıkmasını beklerim normal olarak .

Çevrimdışı -Cortez-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 871
  • www.twilightuo.com
Hack
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2006, 15:03:00 »
Alıntı yapılan: "bLcksn"
o aheste aheste arkadaşın gm'e küfürden banı açıldı benimkine biri girmiş küfür etmiş jail almışım çıkmasını beklerim normal olarak .

Beklemeye Dvm Et O Zaman Ama Burda Değil Yardım veya Şikayet Bölümünde  :deimos:
Cortez Twi
Evenness Twi
Alcollica Twi
Hilary Twi
Davidoff Twi

Veiovis Kenks

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2006, 15:26:30 »
Zeki Cocuk Ne Cabuk Aldin haberini Ama Yannişin Var Bani Acilmadi.Bide Evine Bekliomussun Adam Olsan Bana Saygisizlik Yapmazdin Beni Cagirdigin Gunneri Unutma!

Çevrimdışı bLcksn

• Üye
  • **
  • 260
Hack
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2006, 22:12:11 »
ulan sokak köpeği sen benim anneme küfür ettin bana saygısızlık yapmazdın diyorsun kime oynuyorsun sen balık ayhan ? delirtme beni .
bu arada ban konusunda ss'ler bile var .

Zuddy

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2006, 22:23:23 »
Yine forum pvpsi yine blacksin , yine ağır hakaret yine blacksin , yine bir oyunu bırakma davası yine Blacksin.

Çevrimdışı wade-tovbe

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 592
Re: Hack
« Yanıtla #12 : 16 Temmuz 2006, 22:37:04 »
eğer emniyetten arkadaşlara da danışırsanız ilk olarak şikayetcinin şikayet beyanatı okunur. şimdiii Blacksinin şikayet beyanatını bir gözden geçirelim:

Bir süredir oyunu bırakmış bulunmaktayım. Elimde benim olan sadece " Brenda Unforgiven " karakteri bulunmaktaydı. Şifreyi değiştirdikten sonra kimse bilmiyordu bu yeni şifreyi. Böyle charı bıraktım 1 hafta kadar şu an girdiğimde 4. küfürden jail aldığım yazmakta[/color]. Şimdi gözden geçilerim ben bu charla 1 küfür dahi etmedim ancak önceki arkadaş 2. küfüre kadar getirmişti bilirim[/color]. Peki bu son 2 küfür nereden geliyor ? Bu bana göre hacktir diyeceğim ama itemlere dokunulmamış. Son jailin affını rica ederim.
//  Blacksin

3. küfürün süresi ne kadardı?? 3. küfürden sonra jailden çıkman 1 haftadan fazla bir zaman alırdı sanırım..

millete forumda hakaret ederek adam olunulsaydı şimdiye sen graldın bu forumlarda.. ama değilsin, demek ki bir yerde yanlış yapıyorsun..
//Chamberlain

Twilight Zone

Zenden

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #13 : 16 Temmuz 2006, 22:45:02 »
oyunu bıraktıysan neden cıkartmak için ugrasıyosun ?

Zuddy

• Ziyaretçi
Hack
« Yanıtla #14 : 16 Temmuz 2006, 23:00:55 »
Sanırım Wade yeterli kapağı yapmış , kilitlenebilir.