0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkdaslar Uo yu en rahat ADSL nın hangı baglantı hızında oynuyorsunuz?256 yeterlımı?Ayrıca su 512k Baglantıların kotalı olanları sızce UO ya gelırmı ?Bı yardım...
Alıntı yapılan: "Ranilin"Arkdaslar Uo yu en rahat ADSL nın hangı baglantı hızında oynuyorsunuz?256 yeterlımı?Ayrıca su 512k Baglantıların kotalı olanları sızce UO ya gelırmı ?Bı yardım...256 da olur 512 de.256 diye bir bağlantı kalmadı artık.256 açtıramassın.512 en düşük ve tek bilgisayar için ideal.2 de olabilir sorun çıkmaz.uo oynamakla kotanı dolduramassın.gece günüz oynasan yinede geçmez.müzik , film ile kota dolar.sınırlı bir hat senin işini görebilir sanırım.3 gb yeterlidir , tabi 6 sıda var ama 3 gb iyidir.bilmek istediğin başka birşey varsa yardımcı olurum.
ewt oldu.bütün ew kullanıcıları 256'dan 512 ye direk geçirildi.iş yerleri isteğe bağlı 256'dan 512 ye geçirildi.+ olarak kotasız 256 kullananlar 49 milyon olarak 512 oldular.onlara yaradı öğrenmek istediğiniz başka bişey varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
Ne Acelemiz Var Canım Bekleriz Onlar Yükseltsin Ne Zaman Yükseltceklerse
Alıntı yapılan: "Tezcatlipoca"Ne Acelemiz Var Canım Bekleriz Onlar Yükseltsin Ne Zaman Yükseltceklersesınırsızlar yükselmez.sadece sınırlılar 256 dan 512 ye geçtiler.256 sınırsız kullanan kullancılar zamanın da 49 ytl ye sınırsız 512 ye geçtiler.şuanki fiyatı ise yanlışım yoksa 69 ytl yada 99 ytl olması gerekiyor.soruları alalım :smt016
Sınırlıda Saat Sınırı Varmı?
kotanın online olmak ile alakası yok ki sınırlı ile ben sadece film indirmiyorum onun haricinde nerde müzük görsem direk indiriyorum.sorun olmuyor yani.ilk adsl aldığım da " 8 " saati geçmesin diye kapatıyordum bilgisayarı.ama keklenmişim