2.7 m kadar para verdik ev aldık.İyi hoş evler geldi.Kısa bir süre sonra da vendor sistemi de aktif oldu.Gittim vendor aldım ve heves ile eve vendor kurmayı planlıyordum.Yaklaşık 4-5 aydır evler yok ve insan evine vendor kurmayı bile özlemiş.Zaten ben oyuna pek girmiorum ama kendimi tatmin etmek için evime bir vendor koymak istiyorum.Ev benim üzerime değil , ben sadece eve ortağım ve eve vendor koyamıorum.Ev halka açık ve eve ortak olduğum halde eve vendor kuramıorum.Zaten evde bir tane vendor mevcut ve ev halka açık olmasa o vendor orda durmaz.
Dün sağolsun Ares ilgilendi biraz ve Robert'e ilettiğini söyledi ve ilginç olduğunu da belirtti.Ama bundan önce bir staff'ın gene bir problem olduğunu ve kimsenin şuan vendor kuramadığını söyledi.Adı da Bri.. diye gidior.Böyle bir sorun yok dedi Ares ve ben bekliorum 2 gündür.
Bugün page attığımda cevap gelmedi ve bende bunu forumlara yansıttım.Eğer cevap gelse idi burda bişi yazmıcaktım.
Şimdi olayı tekrar toparlıyayım ve son noktayı koyayım.
2.7 m para verdik ve al aldık.Hadi evi kurcak bi yer bulduk ama millet çatır çatır vendor kuruor ve ben milleti izliyorum.Lütfen ama Lütfen yardımcı olun ve bende vendoruma kavuşayım..