0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.kaç.kaçmapls.gitmekal :Dwalla dalga mayetinde sölemiyorum ilk defa senden duydum o yüzden kusura bakma.
Alıntı yapılan: "Maserati Catlakgil"Alıntı yapılan: "Minito"Alıntı yapılan: "Machiavelli"Sorun Halledildi Sanıyorum.Kilitlenmesi Dileğiyle..Sorun düzeldiğini kim söyledi ki ??Atlas evi kaldırın bi daha kurun dior başka bir staff ise genel bir problem var diyor.Ares ilettim dedi Robert'e ama hala ses çıkmadı..Beklemeye devam.Ya gel benim vendora koyalım sorun çözülsün :furina: uyanık mı sandın len kendini sen gel ben wendor alyım benim ewe koyalım gel gel :artemis:
Alıntı yapılan: "Minito"Alıntı yapılan: "Machiavelli"Sorun Halledildi Sanıyorum.Kilitlenmesi Dileğiyle..Sorun düzeldiğini kim söyledi ki ??Atlas evi kaldırın bi daha kurun dior başka bir staff ise genel bir problem var diyor.Ares ilettim dedi Robert'e ama hala ses çıkmadı..Beklemeye devam.Ya gel benim vendora koyalım sorun çözülsün :furina:
Alıntı yapılan: "Machiavelli"Sorun Halledildi Sanıyorum.Kilitlenmesi Dileğiyle..Sorun düzeldiğini kim söyledi ki ??Atlas evi kaldırın bi daha kurun dior başka bir staff ise genel bir problem var diyor.Ares ilettim dedi Robert'e ama hala ses çıkmadı..Beklemeye devam.
Sorun Halledildi Sanıyorum.Kilitlenmesi Dileğiyle..
Akın senin eve ortak et beni ben vendor koyarım =))