Revolution UO

Para Kasma Yöntemi

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

osaday

• Ziyaretçi
Para Kasma Yöntemi
« : 22 Temmuz 2008, 17:23:54 »
Öncelikle merhabalar Olympustan beri doğru düzgün girmediiğim serverda para kazanma konusunda  bir sürü deişiklikler olmuş Gerek res scrool yapımında geerekse Balık pişirip para kazanmak yolunda Önceki Konuları okudum Balıkçılıkla para kazanma konusunda arkadaşlar bişiler anlatmışlar ama pek bişi anlamadım delayları neyi nasıl yapıcağım en kolay ve kısa yapımıyla anlatırmısınız tşkler...
Osaday Qailorias

faulkner

• Ziyaretçi
Ynt: Para Kasma Yöntemi
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2008, 17:48:47 »
valla aga bence balıkcılık daha iyi para var biraz yorucu ama parayı goturuyon hem harita da gelio ,ben scribe para kasıom  :-\ fishing carım olmadıgı icin oda ama kasıcaz galiba ole gorunuyo :)

ShuZiaN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2008, 19:17:06 »
en kralı insdir eskiden balıkmı varmış  ;D otur sıcacık ewinde koltuga al eline kagıdını  doldur cantaya regini yaklasık  80-100 scroolda birde anti-macro gelir sessiz sakin güvenli kasar gidersin  ;D

faulkner

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2008, 19:24:35 »
en kralı insdir eskiden balıkmı varmış  ;D otur sıcacık ewinde koltuga al eline kagıdını  doldur cantaya regini yaklasık  80-100 scroolda birde anti-macro gelir sessiz sakin güvenli kasar gidersin  ;D
sen revoda balıklıcık yaptın mı ?

Sherlock Holmes

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2008, 10:10:46 »
ben yapmıstım res atılmadan once super para geliodu simdi carım yok bi degisiklik yok dimi balıkcılıkta?

ShuZiaN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2008, 11:37:41 »
Balıkcılık urastırıyo kim urascak onla  ;D ins daha kolay brak adamı uoloopa ver 8600 sn  obasarken sen film izle anti macro gelince gözüne çarpiyo zati  ;)

Sherlock Holmes

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2008, 11:59:27 »
olsun inslede ugrasıon makinnın basında oturuon en iyisi fish aga aksmayı dusunuyom valla :)

Çevrimdışı salom

• # Yörünge Dışı
  • 1739
  • THE SUN RISES UP...
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2008, 12:02:11 »
İkisini de kasmak mantıklı, nasıl dersen, eğer televizyonda izlediğin bir dizi yarışma vs varsa bırakırsın macroya ins kasarsın, yok biraz oyunla ilgilenim eğlenim ,istersen fish kasarsın, ikisi de kasılır gider... Birine şartlanma...
KING FVF'ci :)

booker

Sherlock Holmes

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2008, 12:04:08 »
İkisini de kasmak mantıklı, nasıl dersen, eğer televizyonda izlediğin bir dizi yarışma vs varsa bırakırsın macroya ins kasarsın, yok biraz oyunla ilgilenim eğlenim ,istersen fish kasarsın, ikisi de kasılır gider... Birine şartlanma...
evet ama insan canı sıkılıyo makinanın basında  >:(

DeAd-Guard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 24 Temmuz 2008, 00:16:44 »
yaw biş sorcam şu on dakkada bir çıkan şeyin manası ne?makroya bıraktıımızı biliosun:D yani sabahtan bırakalım akşama gelelim paramız olsun eskiden 3 karakter aynı anda kasardık şimdi inscription kasmak apatallık gibi ^^10dkda bir yoklanıoruz

-ALBATROS-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 24 Temmuz 2008, 00:20:21 »
balıkçılıkla para kazanmanın son yönteminin nasıl olacağını anlatmak bile sıkıcı zor.bide kasmayı düşün  ;D

Whizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 24 Temmuz 2008, 00:49:30 »
sabrın varsa yun topla sat en ıyı yontem alıcısı en fazla olan ıtem su anda yün :)

osaday

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 24 Temmuz 2008, 07:00:20 »
saolun arklar ilgilinz için çok tşkler biraz aksilik nedeni ile şimdi okuyabildim cevaplarınızı hepinize tek tek tşk ediyorum sanırım daa onceki oynadığım serverlardanda seviyorum balıkçılığı sanırım balıkçı olucam tşkler...:)

Bu arada banker olan liman varmı ağları teknede toplamayı planlıoyrum balık dönüşü forgede pişirmek için bide eve taşıması war balıkları sonra tekrar satmak için taşımak vs bi anlatabilirmisiniz zahmet olmazsa nasıl yapıyorsunuz....
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2008, 07:05:52 Gönderen: osaday »

Çevrimdışı Lacras

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 254
  • Biz bu gecenin eğlencesiyis.
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 24 Temmuz 2008, 08:21:31 »
sabrın varsa yun topla sat en ıyı yontem alıcısı en fazla olan ıtem su anda yün :)
Ben yapıorum ağ çeviriorum hergün 1.4m param gelior ama bütün gecemi ona harcıorum benden başka satan yok 1.5 yapıcam.
Kill the Batman.

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 24 Temmuz 2008, 10:02:50 »
yaw biş sorcam şu on dakkada bir çıkan şeyin manası ne?makroya bıraktıımızı biliosun:D yani sabahtan bırakalım akşama gelelim paramız olsun eskiden 3 karakter aynı anda kasardık şimdi inscription kasmak apatallık gibi ^^10dkda bir yoklanıoruz

Sizin gibi gece bırakıp sabah zengin olan tipler olmasın diye konmuş bir kodlama sistemi o.  Kolaya o kadar alışmışsınız ki bu koşulda ins kasana bile aptal gözüyle bakıyorsunuz.
The person you've called,is busy now..