Sizin gibi gece bırakıp sabah zengin olan tipler olmasın diye konmuş bir kodlama sistemi o. Kolaya o kadar alışmışsınız ki bu koşulda ins kasana bile aptal gözüyle bakıyorsunuz.
Haklısın ancak şöyle bir durum var.. ben bildim bileli her serverda her zaman için olay şöyledir.. Eğer bilgisayar başında durulmayacaksa para inscription ile en iyi şekilde kasılır.. Ancak bilgisayar başında durulacak ise balıkçılık, keg doldurmak, ağ yapmak, dragon kesmek, kasa açmak, binek aramak, hırsızlık yapmak... gibi yollarla kasılır.. Çünkü bu yolların hepsi inscriptiondan daha karlıdır..
Şimdi inscriptionu bilgisayar başında değilken açmayı engellerseniz kim niye inscription ile para kassın ki? (multicileri saymıyorum. zaten multiden banlanan 10 charın 9u inscriptiondur tahminimce)
Çözüme gelince öncelikle kesinlikle multi tamamen engellenmeli.. Sonra ise ya satış fiyatı ve bilet değeri arttırılmalı, ya da kod olayı kaldırılmalı..
Ancak serverda aylardır bilinen ve devam eden bugların fixlenmediğini gördükçe multinin engellenmesini istemek hayalperestlik oluyor..