Revolution UO

Para Kasma Yöntemi

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lacras

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 254
  • Biz bu gecenin eğlencesiyis.
    • E-Posta
Ynt: Para Kasma Yöntemi
« Yanıtla #15 : 24 Temmuz 2008, 10:09:47 »
Katılıorum sana booker çok iyi demişsin salsın alta gezsin oh ne ala .
Emek olsun.
Kill the Batman.

Çevrimdışı xcadillac

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 341
« Yanıtla #16 : 24 Temmuz 2008, 17:50:33 »
bu arada banker olan liman yok ama trinsic bankada atabilirsin tekneyle yakalyıp... Direk yanına yanaş bankanın .bnk açılıyor at ordan...

osaday

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 25 Temmuz 2008, 02:15:59 »
bu arada banker olan liman yok ama trinsic bankada atabilirsin tekneyle yakalyıp... Direk yanına yanaş bankanın .bnk açılıyor at ordan...

tmm çok tşkler... öle yapıcağım

tüm arklara fikirlerini belirttikleri için tekrardan tşk ederim iyi oyunlar hepimize:)

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #18 : 25 Temmuz 2008, 03:48:09 »
Sizin gibi gece bırakıp sabah zengin olan tipler olmasın diye konmuş bir kodlama sistemi o.  Kolaya o kadar alışmışsınız ki bu koşulda ins kasana bile aptal gözüyle bakıyorsunuz.
Haklısın ancak şöyle bir durum var.. ben bildim bileli her serverda her zaman için olay şöyledir.. Eğer bilgisayar başında durulmayacaksa para inscription ile en iyi şekilde kasılır.. Ancak bilgisayar başında durulacak ise balıkçılık, keg doldurmak, ağ yapmak, dragon kesmek, kasa açmak, binek aramak, hırsızlık yapmak... gibi yollarla kasılır.. Çünkü bu yolların hepsi inscriptiondan daha karlıdır..
Şimdi inscriptionu bilgisayar başında değilken açmayı engellerseniz kim niye inscription ile para kassın ki? (multicileri saymıyorum. zaten multiden banlanan 10 charın 9u inscriptiondur tahminimce)

Çözüme gelince öncelikle kesinlikle multi tamamen engellenmeli.. Sonra ise ya satış fiyatı ve bilet değeri arttırılmalı, ya da kod olayı kaldırılmalı..
Ancak serverda aylardır bilinen ve devam eden bugların fixlenmediğini gördükçe multinin engellenmesini istemek hayalperestlik oluyor..
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Lacras

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 254
  • Biz bu gecenin eğlencesiyis.
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : 25 Temmuz 2008, 08:17:29 »
Arcanum die bi serverde oynuordum multi ve speed açıldığı an client kapanıordu süper.
Hele şu banker olmaması sadece playerden küfür yemeye sebeb olr.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2008, 10:30:23 Gönderen: Lacras »
Kill the Batman.

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : 25 Temmuz 2008, 13:18:27 »
Haklısın ancak şöyle bir durum var.. ben bildim bileli her serverda her zaman için olay şöyledir.. Eğer bilgisayar başında durulmayacaksa para inscription ile en iyi şekilde kasılır.. Ancak bilgisayar başında durulacak ise balıkçılık, keg doldurmak, ağ yapmak, dragon kesmek, kasa açmak, binek aramak, hırsızlık yapmak... gibi yollarla kasılır.. Çünkü bu yolların hepsi inscriptiondan daha karlıdır..
Şimdi inscriptionu bilgisayar başında değilken açmayı engellerseniz kim niye inscription ile para kassın ki? (multicileri saymıyorum. zaten multiden banlanan 10 charın 9u inscriptiondur tahminimce)

Çözüme gelince öncelikle kesinlikle multi tamamen engellenmeli.. Sonra ise ya satış fiyatı ve bilet değeri arttırılmalı, ya da kod olayı kaldırılmalı..
Ancak serverda aylardır bilinen ve devam eden bugların fixlenmediğini gördükçe multinin engellenmesini istemek hayalperestlik oluyor..

Ins'tan gelen, ressurraction scroll parası 181 para, 36'ya düşürülsün.
Düşük level kağıtlarda, işte ne bilim 30 / 24 / 18 vs..
Yaratıcı olmaya çalışıyorum şu multi konusunda ama, Robert geniş kapsamlı bi program hazırlıyormuş.. Bakalım..
buraya bakarlar

Çevrimdışı #DiMiTRi DisCoTecH#

• Üye
  • **
  • 592
  • eMeKLi MeMBeR
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 26 Temmuz 2008, 13:53:43 »
yaw biş sorcam şu on dakkada bir çıkan şeyin manası ne?makroya bıraktıımızı biliosun:D yani sabahtan bırakalım akşama gelelim paramız olsun eskiden 3 karakter aynı anda kasardık şimdi inscription kasmak apatallık gibi ^^10dkda bir yoklanıoruz

Ben en yapıyım bowcraft kasıyorum 5bin delayla 3-5 dakikada bir kod geliyor. :D

LuckyStrike

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 26 Temmuz 2008, 15:33:53 »
en sağlam item kasma yolu artık yetenek ile acti atacaksın  ;)

Çevrimdışı #DiMiTRi DisCoTecH#

• Üye
  • **
  • 592
  • eMeKLi MeMBeR
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 26 Temmuz 2008, 16:30:00 »
en sağlam item kasma yolu artık yetenek ile acti atacaksın  ;)

+1 en güzeli birde loota çok dikkatli bakmayı ve hızlı çekmeyi bileceksin.İnsle 1 günde kasacağın parayı actionda 10 dakikadada kazanabilirsin kaybededebilirsin.Olympus zamanında oynadığsan bilirsin zaten lootta en önce varsa özel robe yoksa silah yoksa potları çekilir bence.