Revolution UO

ya haberım yokken jaıle gırdım laptop ve masaustunden

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sckn50

• Ziyaretçi
gm bey ben laptop ve masaustu bılgısayarından scroll kasıyordum ve ben awayken jaıle gırmısm eger dınlıceksenız sıze kanıtlarım

Çevrimdışı Gayalad

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 687
Ynt: ya haberım yokken jaıle gırdım laptop ve masaustunden
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2008, 00:46:34 »
İki bilgisayarın var sanırım ? Kurallara kaç client açıkcas diyelim 2 client mi açık ikisinin de başında bir oyuncunun bulunması gerekiyor . Yani 2 veya 5 pc nin olması 2 veya 5 karakteri aynı anda açabilme iznini sana vermiyor . Her bir karakterinin başında bir oyuncunun olması gerekiyor . Bu yüzden atıldıysan bilgi vermek amacıyla yazdım...
Gözlerin Rengi , Biçimi Ne Kadar Farklı Olursa Olsun Göz Yaşlarının Rengi Aynıdır...

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2008, 00:47:18 »
yanlıs ewinde isterse 5 laptopun olsun kurallara göre bir pc basına bir insan düşüyor 

onun için bişi kanıtlamana gerek yok yani ewde teksin 3 pc in war sonuçta multi yapıyosun senin 3 tane pc warr die  1 pc si olan adamdan üstün tarafın ne ?   die bi kural war
Çevrimdışı.

sckn50

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2008, 00:50:48 »
İki bilgisayarın var sanırım ? Kurallara kaç client açıkcas diyelim 2 client mi açık ikisinin de başında bir oyuncunun bulunması gerekiyor . Yani 2 veya 5 pc nin olması 2 veya 5 karakteri aynı anda açabilme iznini sana vermiyor . Her bir karakterinin başında bir oyuncunun olması gerekiyor . Bu yüzden atıldıysan bilgi vermek amacıyla yazdım...
ıyı ama 5 dakıkadamı kalkamıcaz pc basından

sckn50

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2008, 00:52:14 »
yanlıs ewinde isterse 5 laptopun olsun kurallara göre bir pc basına bir insan düşüyor 

onun için bişi kanıtlamana gerek yok yani ewde teksin 3 pc in war sonuçta multi yapıyosun senin 3 tane pc warr die  1 pc si olan adamdan üstün tarafın ne ?   die bi kural war
ya msaustunde kardesım dıgerınde ben varım ve yemek ıcın ayrıldık nasıl oluyoda habersız jaıl yıyorum

Çevrimdışı Gayalad

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 687
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2008, 00:52:30 »
Bunu bilemem . Şimdi dersenki gm bey arkadaşım tuvaletteydi şimdi gelin aynı anda dans edelim vs insiyatifine kalmış bir şey artık  :P
Gözlerin Rengi , Biçimi Ne Kadar Farklı Olursa Olsun Göz Yaşlarının Rengi Aynıdır...

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2008, 00:52:35 »
arkadaşım kalkgit 24 saat gelme pc basına ama 2 account  girme bir ip den isterde 2 tane bilgisayarın olsun
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2008, 00:53:06 Gönderen: II-T.i.n.a-II »
Çevrimdışı.

sckn50

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2008, 00:53:36 »
Bunu bilemem . Şimdi dersenki gm bey arkadaşım tuvaletteydi şimdi gelin aynı anda dans edelim vs insiyatifine kalmış bir şey artık  :P
haklsın sende sızın basınıza gelse aynı dusuncegınızı zannetmıyrum

sckn50

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2008, 00:56:20 »
arkadaşım kalkgit 24 saat gelme pc basına ama 2 account  girme bir ip den isterde 2 tane bilgisayarın olsun
e pekı sımdı bı evde 2 bılgısayardan oynayamıcakmıyız bız bu oyunu

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2008, 01:05:31 »
İkiniz de başında olmayacaksanız bir karakteri çıkararak oynayabilirsiniz... Yani away olayım tv izleyim derse biriniz, o arada diğeri de foruma falan baksa o arada kaynar char'lar... Bize oluyordu öyle yemek yapıyorduk saf gibi bırakmışız char'ları arkadaşların page'leri kurtarmıştı eheh
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
« Yanıtla #10 : 29 Temmuz 2008, 01:57:42 »
arkadaşların page'leri kurtarmıştı eheh

pagelerimiz dualarımız hep sizinleydi ne vefakar adamlarız aksdhsajgasdxzc
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

sckn50

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 29 Temmuz 2008, 11:33:08 »
İkiniz de başında olmayacaksanız bir karakteri çıkararak oynayabilirsiniz... Yani away olayım tv izleyim derse biriniz, o arada diğeri de foruma falan baksa o arada kaynar char'lar... Bize oluyordu öyle yemek yapıyorduk saf gibi bırakmışız char'ları arkadaşların page'leri kurtarmıştı eheh
aynen bızede oyle oldu nasıl actırcam sımdı ben bunu

sckn50

• Ziyaretçi
servere ne olmus boyle
« Yanıtla #12 : 29 Temmuz 2008, 12:12:11 »
emeğe saygı dıyorum o kadar ........

Çevrimdışı #Apotheke Haciyatmaz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 724
  • #Fenerbahçe Sk.
« Yanıtla #13 : 29 Temmuz 2008, 12:18:42 »
valla açıkçası istersen bilgi işlem gibi olsun eviniz pc başında karakter yoksa multi sayılır. foto yada video dersiniz ama damlar arklarını toplayıp 5 kişi laptopla resim çektikten sonra  multiyide açıyorlar.
www.beyazesyabul.com

Biz kimsenin düşmanı değiliz. Yalnız insanlığın düşmanı olanların düşmanıyız.

..

sckn50

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 29 Temmuz 2008, 12:27:06 »
valla açıkçası istersen bilgi işlem gibi olsun eviniz pc başında karakter yoksa multi sayılır. foto yada video dersiniz ama damlar arklarını toplayıp 5 kişi laptopla resim çektikten sonra  multiyide açıyorlar.
bızım kafamız o kadar yalana dolana calısmaz