Revolution UO

bu ne ya

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sckn50

• Ziyaretçi
bu ne ya
« : 29 Temmuz 2008, 20:17:27 »
ya ben bu oyuna revoda basladım ve sımdı serverı degıstırmeye karar verdım stafflar cok acımasız olmus ve ne derlersse o oluyo kımseyı dınlemıyorlar sızde ınsansınız ben ve kardesım lap top ve masausutndne baghlanıyoruz yanı 2 bılgısayar basında 2 kısı var sızın dedgınız gıbı fakat 5 dakıka yemektemı yemıcez veya ısemeyedemı gıtmıcez bı arkadasın yazısını okudum laptopu almıs televızyon ızlerken kasıyormus prome. beklemıs jaıle atmıs bu kadar acımasızlık olmaması lazım ve benıde salom dun jaıle attı 10000 dakıka bız kardesımle kasıyorduk babam yemege cagırdı ve gıtmek zorunda kaldık ama karnım tok yemıcem dıyene kadar jaıldeyım nıhayetınde zaman harcayıp kasılıyo r bunlar yanı bu server cırt olmus herkese ıyı oyunlar dıcem ama ımkansız

ShuZiaN

• Ziyaretçi
Ynt: bu ne ya
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2008, 20:29:10 »
Seninki Tamamen Şans 40yılda1 staff online oluyo burda oda sana denk gelmiş  ;D

Çevrimdışı e|errea

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 252
  • I find your lack of loli disturbing.
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2008, 20:37:28 »
Olum ne diyorsun geçen gün ingame staff bile gördüm ben
█▄ █▄█ █▄ ▀█▄
e l r o h i m e x b u r n
meme **** göğüs bacak

ShuZiaN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2008, 20:49:27 »
Olum ne diyorsun geçen gün ingame staff bile gördüm ben
Beyler Bu Durum çok ciddi online staff  lanet habercisi  ingame staff kıyamet alametidir  ;D

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2008, 21:06:04 »
Bu kadar şikayetçi olana kadar, madem 5-10 dk yemeğe gidiyorsunuz illa o arada da online olmak mı gerekiyor en azından laptop veya masaüstünden birindeki karakteri oyundan çıkarsaydınız... Suçu biraz da kendinizde arayın... Kurallar var okuyup ona göre davranabilirdiniz...
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

ShuZiaN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2008, 21:08:49 »
Bu kadar şikayetçi olana kadar, madem 5-10 dk yemeğe gidiyorsunuz illa o arada da online olmak mı gerekiyor en azından laptop veya masaüstünden birindeki karakteri oyundan çıkarsaydınız... Suçu biraz da kendinizde arayın... Kurallar var okuyup ona göre davranabilirdiniz...
+666 ve Bütün Hellsing teşkilatı  ;D

Anceliga haklı böle olmassa saten çıgrından cıkmış olan multi sapkınlıgının önünde hiç durulmaz

sckn50

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2008, 21:33:26 »
+666 ve Bütün Hellsing teşkilatı  ;D

Anceliga haklı böle olmassa saten çıgrından cıkmış olan multi sapkınlıgının önünde hiç durulmaz
ben multıden baglansınlar demedım cok acımasızlar dedım acıklama yapıyorum dınlemıyolar hem ben 5 dakıka bıle surmedı karnım tok yemıcem dıyesıye jaıl banbu ne kardeslerım sızınde degıstırmenızı tavsıye ederım serverı

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2008, 21:46:30 »
Genelde böyle beş dk bile sürmedi vs diye iddialı konuşanları staff'lar ss koyarak oturtuyor yerlerine ama bakalım bekleyelim açıklama yaparlarsa görürüz...

sckn50

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2008, 21:56:54 »
Genelde böyle beş dk bile sürmedi vs diye iddialı konuşanları staff'lar ss koyarak oturtuyor yerlerine ama bakalım bekleyelim açıklama yaparlarsa görürüz...
5 dakıka surmesın 10 dakıka sursun ne farkeder

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #9 : 29 Temmuz 2008, 21:57:39 »
E tamam o kadar zamanda oyundan çıkmak çok mu zordu? Haksız olduğunu kabul etmek zor mu bu kadar? Tamam gidiyorsan git zaten bu tavırla durman saçma olurdu...

sckn50

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 29 Temmuz 2008, 21:59:01 »
E tamam o kadar zamanda oyundan çıkmak çok mu zordu? Haksız olduğunu kabul etmek zor mu bu kadar? Tamam gidiyorsan git zaten bu tavırla durman saçma olurdu...
ya arkadsaım sen kımı savunuyorsun gmler cokmu hosuna gıdıyor kımı savunuyorsun sen 10 numarmamı yonetıyolar

Çevrimdışı salom

• # Yörünge Dışı
  • 1739
  • THE SUN RISES UP...
« Yanıtla #11 : 29 Temmuz 2008, 22:10:25 »
Gidene kal gelene git denmez...

Kilitlenmiştir...
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2008, 22:11:00 Gönderen: salom »
KING FVF'ci :)

booker