Revolution UO

fencing ve sw

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sarisoy

• Ziyaretçi
fencing ve sw
« : 30 Temmuz 2008, 17:09:49 »
fencing skillinde paradarbe ve attan dusurme açıkmı açıksa eğer oranlarını bilenler yazabılırmı
aynı sekılde swdede yara açma ile attan dusurme varmı onunda bılenler oranlarını yazabılırse sevınırım warlock charımı bunlara göre kasıcam

ShuZiaN

• Ziyaretçi
Ynt: fencing ve sw
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2008, 19:40:45 »
Para ve bleed açık  anat 100 tactics 100 ister  attan düşürmeyi bilmiyorum ayrıca   halberd bardcle spear ve black staf  2 kareden vuruş yapabiliyor  bun lara poi sürülemiyor

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #2 : 30 Temmuz 2008, 20:30:11 »
Hafif yanlış bilgilendirme var... Anatomy, sw/fence 80'i geçtiğinde paradarbe ve yara verme olayları yapılabiliyor ancak oldukça düşük oranda, ilerledikçe oran artıyor doğal olarak ama %.. denemez heralde şans işi gibi...

Attan düşürmeye gelirsek;
Fence, pitchfork düşürüyor(başka varsa fence arkadaşlar yardım etsin).
Sw, bazı(bunda da emin değilim belki hepsidir) baltalar düşürüyor.
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

sarisoy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 30 Temmuz 2008, 21:43:44 »
bende yaklasık 10 gundur burda oynuyorumda hıc denk gelmedım para darbe vurana veya yara açanada ondan sordum tesekkur ederım

ShuZiaN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2008, 21:44:09 »
Hafif yanlış bilgilendirme var... Anatomy, sw/fence 80'i geçtiğinde paradarbe ve yara verme olayları yapılabiliyor ancak oldukça düşük oranda, ilerledikçe oran artıyor doğal olarak ama %.. denemez heralde şans işi gibi...

Attan düşürmeye gelirsek;
Fence, pitchfork düşürüyor(başka varsa fence arkadaşlar yardım etsin).
Sw, bazı(bunda da emin değilim belki hepsidir) baltalar düşürüyor.

Pure Magenin Wercegi silah bilgisi bukadar oluyo napim  ;D

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2008, 21:47:51 »
bende yaklasık 10 gundur burda oynuyorumda hıc denk gelmedım para darbe vurana veya yara açanada ondan sordum tesekkur ederım

Yara açmak silaha göre değişmiyordur tabi ki ama bana göre misal katana, broad a göre falan daha iyi yara veriyor... Oldukça da çok veriyor yani... Paradarbe'yi fence olmadığımdan ne kadar yorumlayabilirim bilmiyorum, en iyisi bilenlere bırakmak...
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

ShuZiaN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2008, 21:50:08 »
Yara açmak silaha göre değişmiyordur tabi ki ama bana göre misal katana, broad a göre falan daha iyi yara veriyor... Oldukça da çok veriyor yani... Paradarbe'yi fence olmadığımdan ne kadar yorumlayabilirim bilmiyorum, en iyisi bilenlere bırakmak...

mantıklı düşünürsen  daha hızlı vuran silah daha çabuk bonus verir misal halbertin 1kerede vurdu sürede katana 2 kere vuruyo %50 daha fazla şans var

Çevrimdışı Wolfen

• Üye
  • **
  • 248
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2008, 22:03:08 »
shuzian bilmez warriorluğu gene mantığa bağlar ;D, fence ile 80  anatomi 80 fencing skili ile spear ve short spear ile paradarbe vurursun, sw ilede ii bilmiom ama
bildiğim kadarıyla bardıç ve halbertle yara açaman.
Tuzaklardan *etkilenmez*, kaçar.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2008, 22:29:58 »
Benim bildiğim kadarı ile Fence 80 Tatick 80 de paradarbe ve Sw80 taktick 80 de de yara veriyor ki fens silahlarında paradarbe verme olasılığı çok düşük swlerde ise paradarbe verme oranına göre yara verme biraz daha yüksek... Şayet attan düşürme derseniz ben 1 yıldır burdayım daha hiç hayatımda attan düşüremedim bir kişiyi fens ile paradarbe en güzel ss veriyor. Paradarbe vermek istiyorsan karsındaki kişinin flamının ve de armorunun gecmesını beklıyeceksın karsındakı kısının flamı yada armoru dusuk ıse verıyor paradarbe dıger turlu vermıyor...
Dying Wish

ShuZiaN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2008, 22:32:11 »
shuzian bilmez warriorluğu gene mantığa bağlar ;D, fence ile 80  anatomi 80 fencing skili ile spear ve short spear ile paradarbe vurursun, sw ilede ii bilmiom ama
bildiğim kadarıyla bardıç ve halbertle yara açaman.

sen nezaman eline mf den başka sılah aldında sw fenc den bahsediyon ?  :D

Çevrimdışı Wolfen

• Üye
  • **
  • 248
« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2008, 22:56:29 »
doğru sen benim 2 cobat fencer-sw çarımı görmedin

ShuZiaN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2008, 23:24:29 »
doğru sen benim 2 cobat fencer-sw çarımı görmedin
ben senin ne oldunu sastım purmagemi  okcuwarlockmu craftmi  fenmi swmi  ;D

Çevrimdışı Wolfen

• Üye
  • **
  • 248
« Yanıtla #12 : 30 Temmuz 2008, 23:27:39 »
ben onların hepsiyim shuzian!!

ShuZiaN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 31 Temmuz 2008, 13:45:07 »
ben onların hepsiyim shuzian!!
Tmm wolfi konuya dön  ;D

Tharon Zerdova

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 02 Ağustos 2008, 05:34:40 »
bonus verme oranı anatomye baglıdır karsındakı adamın anatomy senınkınden azsa onu yaraya yada para darbeye bogarsın ama 2sıde 100 se bu oran bıraz daha azalır fencde spear ve ss cok delı paradarbe verıo sw de ıse kısa sılahlar dısında hıc bı sılah yara vermez