Revolution UO

Acc sorunu.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

madrabaz

• Ziyaretçi
Acc sorunu.
« : 28 Temmuz 2006, 16:17:53 »
Yeni oyun hesabı aldım. Artık revolutionda oynamak istiyorum fakat aktifleştirme e-mailleri gelmiyo. 2 tane acc aldım farklı maillerle ikiside gelmedi 2-3 saattir. Yetkili birisi ilgilenebilirse sevinirim. Acc isimleri madrabaz ve madrabazz
Saygılar

Çevrimdışı Marianna

• # Yörünge Dışı
  • 1957
Re: Acc sorunu.
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2006, 18:50:22 »
Öncelikle Bunu Yardım Bölümüne Açman Gerekiyordu Neyse...

Mailinin Junk-Email Diye Bir Yer Vardır Oraya Bak Yada Süzgeç Felan Vardır Aldığın Mailin Uzantısı Nedir @hotmail.com @yahoo.com Detay Verirsen Daha Çok Yardımcı Olurum Bak Böyle Bi Sorun Olamaz Junk E-Mail'e Bak Görürsün Benim Yaklaşık Olarak 9 Tane Accm Var Ve Hiçbirini Alırken Bir Sorunum Olmadı En Son Dün Aldım Junk-Emaile Bakman Dileğiyle....

Not:Eğer bir Sorunun Veya Yardıma İhtiyacın Olursa Yardım Forumumuz Var Biliyorsundur Oraya Yazarsan Daha İyi Olur Sonuçta Genel Oyun İçi Şeyler Kişilerin Özel Durumları İçin Değil Neyse Bir Yardımım Dokunursa Ne Mutlu Bana Bir Dahakini Yardıma Açman Dileğiyle....
Extuin

Enzo

Marque

Worthing

Athrax

• Ziyaretçi
Acc sorunu.
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2006, 13:47:08 »
Mail aktifleşme kodu sorunu düzeltilmiştir. lütfen farkli bir mail adresi kullanarak veya tekrar aktifleşme kodu gonderme imkanınız var ise onu deniyerek hesap aliniz.